Еротске и сличне приче

1

Moja bujna plava kosa, skupljena na potiljku crnom baršunastom vrpcom, privlači poglede prisutnih i svesna sam toga. Uvojci mi padaju u podatnim valovima na gola ramena i stvaraju savršenu suprotnost sa mojom preplanulom kožom. Obično ne volim da privlačim pozornost na sebe, ali večeras mi to godi, podiže mi samopouzdanje, a to mi sad treba. Htela sam da vidi da mi je sasvim dobro bez njega, ali napetost u meni raste i više nisam tako sigurna da li je ovo bila dobra ideja. Tri godine... tri godine je prošlo od našeg zadnjeg susreta.
Bledog lica, nervozno grickajuci usne, osvrnem se oko sebe. Moje oči ko rolerkoster šaraju prostorijom, netremice promatravši sve te ljude... tad ga primetim... Visok, tamnoput, odlučna izraza na licu... i te oči... bože. Znala sam da je tu, još uvek mogu osetiti njegovo prisustvo i pre nego što ga vidim. Moram da idem, ne mogu si dopustiti da stanem pred njega, ne smem mu dopustiti da vidi da bol i želja u mojim očima još plamte zbog njega... izgleda je ovo bio prevelik zalak za mene.
Udaljim se od stola mrmljajući neku ispriku, al ne stignem ni do vratima a on je već preda mnom.
- Bit ću poćašćen da te otpratim.
Okrenem mu leđa izašavši kroz vrata i zaputim se ulicom.
- Nameravaš li se kući vratiti pješice? - našali se
- Da te nije briga!
- Zar se ne bojiš tako odjevena...
- Kako to misliš?- prasnem. - Jel se Gospodinu ne sviđa moja odeća? Sada i o tome imaš prigovore? Oh, ma šta ja to pričam, kao da je meni briga...Samo me pusti i idi, molim te.
- Znaš da volim kako se oblačiš...i još više kad se svlačiš...
- Sve se mora odvijati onako kako si zamislio, zar ne?
- Nije moguće da si još ljuta.
- E pa jesam! I nikad ti neću oprostiti.
- Aj samo mi dopusti da te otpratim, moramo da razgovaramo.
- I onda češ me ostaviti na miru?
- Ako još budeš htela... obećavam.

...Jesam li ti nedostajao? - pita gotovo šapćući iza mene.
- Ne. - lažem, dok petljam sa ključem oko brave.
Sakriva lice u mojoj kosi i milova dahom moj vrat i gola ramena. Vatra njegove strasti preljeva se kao lava iz vulkana, preteći da me obuzme od glave do pete.
- Opusti se, znaš da me želiš.
- Nemoj...
Više me ne sluša. Gura vrata stana i oboje smo unutra. Pritiskuje me uz vrate, jezikom prelazeći po mojoj usni, tražeći ulaz. Prebacim ruke oko njegovih ramena, da bi ga privukla još bliže, jezici nam se ispreplete... osećam njegovu tvrdoću na donji dio stomaka. Odmakne se na trenutak da bi svukao svoju odeću... A onda pruža ruke i vuče naramenice moje haljine na dole. Haljina se omota oko mojih nogu, i on me podigne u naručje kao pero, na onaj svoj posesivan, dominantan način, koji me tera da ludim za njim i krene prema spavaćoj sobi...
Za tren se nađemo na krevetu, malo mi raširi noge, ne prestajući me ljubeći. Glava će mi eksplodirati, a nisam sigurna je li uzrok tome užitak ili zbunjenost. Njegova ruka klizne u moje gaćice, a njegovi prsti me razdvoje i pošalje žestoke drhtaje kroz čitavo telo... zatim krene polako da mi skida gaćice... kad su one na podu, stane preda mnom, rukama mi savije noge ka meni i postavi ih sa strane. Zaroni lice između mojih nogu, osjećam njegov vrući jezik kako kruži vršcima mojih živaca, palcem polako draška klitoris dok sve žestoko liže, čvrsto me stegne za bokove, a ja se divlje trznem... još nekoliko odmjerenih dodira prstima, palcem i jezikom, gura me preko ruba i ja slobodno padam u ništavilo... Polako dolazim sebi, disanje mi se smiruje, otvorim oči i uhvatim zločest sjaj u njegovim očima koje plamte.
- Baš onako kako se sećam. - kaže i smeši se bezobrazno.
To mi je za sekund pokrenulo živce.
- Eto, dobio si šta si želeo. Sad kad je potera završena, hoćeš li opet pobeći, ili ćeš dokrajčiti svoj plen?
- Očajnički želim biti u tebi, mala. - kaže promuklo.
Zinem da kažem još nešto, ali stavlja mi kažiprst na usne i ućutkuje me.
- Sarkazam ti ne stoji, mala, i kunem se ako još jednom...
- Baš si romantičan. - prekinem ga.
- Imaćemo vreme za romantiku, a sad, moramo se pomiriti. - kaže gledajući me u oči dok se polako uvlači i izvlači, zabijajući se duboko u mene. Tako je dobar osećaj dok je u meni. Ovo moje izdajničko telo... Zastenjem od užitka i ovijem ruke oko njegova vrata. Usne su mu poluotvorene i vlažne, i olako dodiruju moje, dok upijam njegov isprekidan dah. Pružim jezik i pronađem njegov vreli... čvršće mu nogama stegnem struk, podignem malo guzu i počnem kružiti bokovima u laganim, odmjerenim krugovima, prateći njegov ritam.
Lagano me podigne, a sam se spusti na postelju...
-Jaši me.
Uhvati me za bedra, a ja mu položim dlanove na prsa. Polako podignem se s njegovih bokova, zastanem na nekoliko sekundi, onda se spustim na njega, opet polako, uvlačeći ga u sebe što je dublje moguće. To ga izbezumi. Ruke mu polete do mojih grudi, a palčevi polako kruže oko mojih bradavica. Ponavljam taj pokret mučenja, gledajući ga kako se topi poda mnom. Ubrzavam svoju igru, zavrtim bokovima pa se jače spustim na njega. Na vrhncu je, a i ja ću mu se pridrižiti... Još jedno nabijanje... telo mi eksplodira i tek onako sam svesna njegovog prigušenog stenjanja, dok me ispunjava svojoj vrelom tekućinom.
Srušim se na njegova prsa, dok osećam njegovo pulsiranje u meni.
- Kako si mi nedostajala.- šapće, gurajući lice u mojoj kosi.
- I ti si meni nedostajao...
- Želiš li još uvek da idem?
- Ostani...

2

Kada sam se probudila, ležao je na stranu nalakćen i posmatrao me...kao ja njega sinoć, pre no što me savladao san.
-Divna si kad spavaš.-nasmeši se.
Onda njegov osmeh nestade, i još uvek u polusnu čula sam njegov skoro promukli glas:
-Divna si i kad si budna i imaš najizazovnija usta za poljubac.
Pre nego što sam mogla i da mislim naže se i poljubi me. Bio je to nežan poljubac, i on podigne glavu da bi me opet posmatrao. Gledao me u oči nekoliko sekundi, progunđa, zgrabi me u naručje, i njegove usne se ponovo spustiše na moje, nimalo nežno, već strastveno i vatreno.
Uspela sam da ga malo otrgnem sa sebe, tek toliko da uzmem zrak i da se pobunim
- Stani, trebalo je da razgovaramo...
- Razgovarat ćemo...prvo da se pomirimo.
Opet je gladno spustio svoje usne na moje.
Kao i uvek u njegovoj blizini, ja sam potpuno izgubila razum zbog njegovog dodira.
Njegovi prsti su milovale moje grudi, kukove, butine. Kada se opružio svom dužinom preko mene, moje telo je gorelo od želje za njim. Bilo je to ludo i bezumno i čarobno ujedno, želja me prosto gušila.
- Potrebna si mi.- šaptao je, ljubeći moje oble grudi.
Uzeo je obje moje ruke i polako ih spustio na madrac. Podignuo ih je visoko, iznad moje glave. Nasmiješila sam se i izvila tijelo pozivajući ga k sebi. Bolno je zastenjao pa me opet počeo gladno ljubiti. Spustio je tijelo na moje, njegova se tvrdoća stopila s mojim mekim oblinama. Nestrpljivo se ubadao u mjesto gdje su mi se bedra spajala, ali nije navaljivao. Prihvatila sam njegovo tvrdo tijelo na sebe, slasni osjećaj njegova klizanja po mojem najosjetljivijem mesu, tako erotično, tako ugodno.
Nježno sam zastenjala i nemirno se vrpoljila pod njim.
Pomicao se iznad mene onako velik i željan. Pod njim sam se osjećala malo ali zaštićeno.
Lagano se pomaknuo napred. Ostala sam bez daha kad je počeo ulaziti u mene, a telo mi se rastegnulo da bi ga prihvatilo u sebe.
Zarila sam mu nokte u ramena i bez riječi sam ga potaknula da nastavi. Konačno se pomaknuo. Jednim snažnim nastrajem ušao je još dublje. Izvijala sam leđa, previjala sam se i migoljila. Čvrsto me držao uz sebe i počeo brzo i snažno nasrtati. Bio je nabrekao i tvrd. Jako tvrd. Punio me iznova i iznova i tijelo mu je neumorno nasrtalo u moje. Napetost je rasla.
- Svrši sa mnom.- prošaputao je.
Njegovi su bokovi navaljivali na moje. Napeo se uz mene i držao me čvrsto kao i ja njega.
Odletela sam.. euforična i lagana...
-Još malo dušo..- rekao je, pre nego što sam se izmigoljila, ispravio se zatečen, a ja sam stala na koljena ispred njega.
Čvrsto sam ga uhvatila u ruku, i bez upozorenja uzela sam ga u usta, i uvukla duboko u grlo.
Kad mi je ceo bio u usta, počela sam sisati, isprva nježno, potom sve jače.
Provlačio je prste kroz moju kosu sve dok je nije skupio na vrh glave.
Zanjihao se naprijed i dublje nasrnuo.
Trljala sam ga rukom gore-dolje snažno i čvrsto.
Maknuo je ruke sa moje kose, izvukao se iz moja usta, promuklo je kliknuo i trzajuči se počeo je svršavati na mojim grudima.
Zabacio je glavu i zatvorio oči, ostao je tako nekoliko trenutaka ...kad se konačno pribrao, progovorio je:
- Ovo je bilo neverovatno...A sada..
Gurnuo me nazad na plahte vragolasto se smešeći.
-Na meni je red...

Poslednja izmena:
...ležim na ledjima, on kleči pored kreveta. Noge su mi oslonjene na njegova ramena. Šakam me čvrsto drži oko skočnih zglobova. Ulazi u mene sigurno i snažno. Vidim kako mi se sise talasaju od njegovih potresa. Svaki put kada udje u mene čini mi se da će me odgurnuti. Ali neće drži me čvrsto. Vidim kako grize donju usnu i kako je crven u licu.
Počinje da osećam jezu. Polako niz kičmu. Polako niz noge. Polako u stomaku. Oči se same zatvaraju. Dah se ubrzava. Stavljam šake na sise i polako potiskujem bradavice na unutra. Jedino sto osećam da se borim za vazduh. Prestajem da dišem. Osećam njegove udare. Počinje da mi zuji u ušima. Čini mi se da lebdim iznad kreveta. Osecam kako mi se vagina grci....
Pokušavam da ga stegnem ali on ne posustaje. Pokušavam da se malo pridignem i da ga zgrabim rukama za guzu, da ga privučem uz sebe i da ga usporim koliko toliko. Da se pulsacije malo smire.
On ne posustaje. Treba mu još malo. Kapljica znoja sa čela počela je da mu klizi niz lice. Polako zabacuje glavu unazad. Čuje se kako ubrzano diše na poluotvorena usta. Sve jače i sve brže ulazi u mene. Grudi su mu crvene a trbušni mišići napeti. Sad će vidim kako se grči. Vadi ga. Steže ga šakom i sa nekoliko brzik pokreta napred nazad ibacuje spermu po mom stomaku. Počinje brzo da diše. Vidim mu znojavo čelo. Razmazuje svoj sadrzaj po mom stomaku.
On se sruši na krevet. Prebacuje ruku preko mojih grudi, spava...

.....sedi na stolici go. Razmičem mu kolena i sedam na pod. Nagoveštavam da ću da se malo poigram. Uzimam mu k.... sa obe šake. Lagano ih pomeram nekoliko puta gore dole.
Guram šake na dole. Oslobadja se glavić. Polako obuhvatam usnama samo glavic. Placam jezikom pokušavajuci da ga uguram u rupicu.
Stezem usne i pokušavam da ga izvučem iz usta. Ivlačim ga uz prasak,kao da se otvara šampanjac. Levom rukom uzimam testise. Lagano ih gnjavim i povlacim.
K.... već nabrekao u punoj veličini. Prislanjam ga uz obraz. Počinjem da se mazim. Levom rukom i dalje gnjavim testise, zatežem ih. Trazim granicu do koje ce osetitic malo neprijatnost i da će se malo promeškoljiti.
Uspela sam. Sada pustam obe ruke. Ližem ga od korena do vrha kao sladoled koji se topi. Dok to radim pokušavam da trakicom za kosu skupim kosu u rep. Uspevam. (Ponosna sam na sebe :) uspevam dve radnje odjedared).
Milujem mu unutrašnje strane butina i polako uzimam k....u usta. Monotonim pokretima ispunjavam svoja usta. Pa ponovo igranje jezikom.
Obuhvatam ga palcem i kažiprstom, tesno ga povlačim gore i dole. Osećam ga kako pulsira. Počinje da se cima. Počinje da se povlači nazad. Držim ga čvrsto i ne dam mu da se izmakne. Prvi mlaz u u usta drugi mlaz na lice treći mlaz na grudi.
Ustajem opkoračujem ga i polako se nabijam...

Konobar (deo prvi)

Baš sam se umorila. Bila sam u šopingu. Ništa posebno. Sešću u kafić u kraju. Popiću produženi sa mlekom i Coctu.
"Izvolite mlada damo"
"Produženi sa mlekom i Cocktu."
Neki nov konobar. Nisam ga vidjala. Vadim telefon, odgovaram na neke poruke. Vadim cigaete. Prebiram po torbi nema upaljača. Pa gde je. Bio je tu.
"Izvolite."
Čuje se škljocanje upaljača. Konobar vrlo vešto u levoj ruci drži moju porudzbinu a sa desnom mi pripaljuje cigaretu.
"Za Vas" i spušta kafu. Laganim pokretima otvara flašicu Cokte i sipa u čašu punu leda.
Ruke su mu fenomenalne. Šake čvrste i jake. Samo na njima držim pogled. Prsti otmeni. Nokti uredni, negovani. Vene naznacčene.
"Da li želite još nešto?"
Ispuštam dim od cigarete kroz skoro stisnute usne.
"Imaš lepe šake"
Upss, šta mi bi. Izlete mi misao nekontrolisano. Šta mi bi. Osećam kako mi krv juri u glavu. Osecam da mi se obrazi rumene. Mislim u sebi hajde odlazi, skloni se, pomeri se od mene...
A konobar pogled uperio u moje oči i kao da me hipnotiše. Kao da peolazi večnost. Ne mogu ni da trepnem.
"Hvala ti"
Lagano se udaljava od stola. Gledam u sto. Malo se smeškam u sebi. Pa šta. Baš lepo da i ja dobacim nešt fraeru.
Razmenjujem poruke i pijuckam kafu. Vreme je dakrenem. Mašem konobaru da hoću da platim. On prilazi. Ide kao na pozorišnoj sceni. I svo vreme me gleda u oči.
"Uredu je danas si bila moj gost."
Malo mi je neprijatno a malo sam oduševljena kao je to teatralno izveo. Kao u pozorištu.
"Jao pa hvala ti. Svrati ako imaš vremena. Ja sam tu ulicu niže..." upss. Koj sam ja ludača. Šta to pričam. Pa ja sam stvarno hipnotisana.
"Ova dole ulica Ma..., znam prolazim tuda. Koji broj?"
Pozvala sam nepoznatog čoveka kuć. I sad umesto da se nasmešim i zgravim torbi da palim ja sedim kao ukopana, slušam koliko mi srce lupa, mislim da li mi opet rumeni lice i razmišljam da li da mu kažem za broj. A on i dalje gleda moje oči.
E baš nije valjda tolika budal da će doći kod nepoznate devojke koja ga je zvala na gajbu. A i neću mu otvoriti.
"Ulica Ma..., br. 1. na interfonu piše Šu...ić" Kad sam izgovorila tu rečenicu. Prestao je da me gleda u oči i nekako sam se opustila. Mogla sam da ustanem i da krenem.
"Dovićenja, mlada damo"
Ništa nisam rekla. Do zgrade sam razmišljala da li sam i ako jesam koliko sam luda...

Nisam sigurna

Žurim na posao. Izlećem iz stana. Energično pritiskam dugme od lifta. Konačno stiže. Ulazim u lift. Unutra je komšija sa 8. sprat.
- Na dole?
- Na dole.
Komšija ima dobre cipel. Osećam da ima dobar parfem. Ne mogu da provalim koji je... Ocrtavamu se alatka na leviskama ali baš. Ne skrećem pogled. Prizemlje. Pridržava mi vrata. Izlazim iz zgrade.
Nisam sigurna...
Nisam sigurna da li sam isključila peglu...

Soba je bila krš.
Na plavo narandžastom krevetu, samo su se čuli zvuci muzike 80ih
"Najlepše su čiste i nespretne ruke", u pravu su Fosili.
Trebalo je par minuta, par pokreta i par nežnih dodira da se skinu sve lepe, ukrasne stvari, koje kriju nežnosti.
Čim se zaplovilo, nestali su oblaci sumnje i straha. Kao da su se znali oduvek i ništa, baš ništa nije bilo ni ružno ni grubo.
Svaki njihov uzdah je bio kao srne ili jelena. Iskren i neprocenjiv.
Jutro je zablistalo sobu, koja je postala ..... raj!

Poslednja izmena:
/poluistinita priča/
... sređivala sam sobu i neke maičice i dukseve treskala sa terase. I nađe se tu i brus. I hop padexpreko terase. Zakači se za ogradu terase stana ispod nas.
Potrčah bez razmišljanja da pozvonim na vrata. Nov mi je brus. U trenutku kada sam pritisla zvonce prođe mi kroz glavu kakav blam. Šta ću reći:"izvini brus mi je pao natvoju terasu, vrati mi ga.." Dobro možda je žena u stanu razumeće nasmejaćemo se jedna drugoj i sve ok.
Naravno izlazi tip. Ono apa drapa obučen, kućno izdane, razvučena maica i trenerka.
"Izvini ovaj khkh, brus mi se zakačio na tvoju terasu...." već osećam da sam crvena ko ruža.
"Pojma nemam. Nisam video."
"E, pogledaj na terasi i donesi mi"
Odlazi tip i donosi brus. Drži ga zgužvanog u ruci i zagonetno se smeje.
"Jesi li sad bez brusa?!"
"Haha. Misliš da imam samo jeda.."
"Komsinice hajde na kafu kada si već ispred vrata"
Razmišljam kojom forom da ga otkačim a da bude efektno. Ali i dalje drži moj brus u ruci...
"Ja ću bez šećera." Uf šta mi bi?! Veću dva koraka nađoh se u njegovom dnevnom boravku. Miris kafe se brzo proširio kroz stan.
"Imaš li brus na sebi?"
"Nemam. Ovaj imam."
Pošao je rukom da pipne i da se sam uveri. Lagano sa mu uhvatila ruku da ne ispadne da se nisam branila. Stisak za sisu..
"Došla si bez brusa!" bio je to prekoran glas.
Na staroj trenerci se ocrtavala budža. Uhvatila sam ga kao da mu se revanširam.
"A ti, nosiš li gaće?"
................
Kafa je bila tako dobra da sam posle tražila svoje gaćice po stanu.

.... znaš ono kada ide prema tebi i vidi se da je 200% napaljen. Ako ga odbiješ ljutiće se i neće govoriti sa tobom nekoliko dana ili će obilaziti oko tebe ceo dan sa idejom "dajmi malo mi daj"...
Prilazimo jedno drugom. Obesim mu se oko vrata. Zgrabi me za guzu i naglo privučecsebi. Osećam da je napet i uzbuđen. Vruć je.
Podiže me od poda i stavlja da sednem na kuhinjski sto. Skida maicu sa mene kao da će da je pocepa. Hvata me za grudi i ljubi po vratu i svo vreme me gura da legnem na kuhinjski sto. Ja miu se odupirem.
Čujem kako mu srce kuca...

Krompir punjen cevapom..

Ne bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..🙂
Naravno prilagodis malo cevap velicini krompira, tj rupe.🙂
pred kraj pecenja prelijes pavlakom za kuvanje i zapeces jos malo...🥰
Za salatu kiseli kupus, opran, pouljen i posut tucanom paprikom ...po mogućnosti malo hot..

:ceka: molim komentare

Krompir punjen cevapom..

Ne bari se, samo izbusi i pospe vegetom i dobro naulji da može sirov cevap da lepo udje..🙂
Za salatu kiseli kupus, opran, pouljen i posut tucanom paprikom ...po mogućnosti malo hot..

Ovo je najerockiji recept koji sam ikada pročitao, osnovala si novi žanr, erocki recept. :D

Krompir punjen cevapom..

Пијем кафу, клик на нове поруке и искочи ово.
Морадоо да одреагирам.
Фантастична прича!
Прикључујем и тиме газим сопствену реч, али ово је више од игре!
Даник ❤️

Дагње на бузару

Шкољке опрати, положити у посуду..
Полако их загревати доливајући бело вино по избору..
Нежно их мешати да их топлота потпуно обухвати да би се отвориле..
На већ отворене шкољке, додати зачине и још мало вина.
Сервирати са лимуном.

IMG_20220820_101546.jpg

Како се једу шкољке овако припремљене?
Отворите шкољку прстима и језиком узмете плод, мекане су и сочне од топлоте и вина...

Пријатно!

Дагње на бузару

Шкољке опрати, положити у посуду..
Полако их загревати доливајући бело вино по избору..
Нежно их мешати да их топлота потпуно обухвати да би се отвориле..
На већ отворене шкољке, додати зачине и још мало вина.
Сервирати са лимуном.

Pogledajte prilog 1208194

Како се једу шкољке овако припремљене?
Отворите шкољку прстима и језиком узмете плод, мекане су и сочне од топлоте и вина...

Пријатно!
Na ovim školjkama sam trenirao jezik,isplatilo se,sada viljušku ne koristim uopšte,ne bodem,samo jezik.. :per:

Krompir punjen cevapom..

Fale ti 2 jaja, po mogucnosti nezno oprana pred upotrebu, sa onom pavlakom. Lepo je pricao @pura moca , a ti pobegla sa casa. :lol:

U zdravom telu zdrav duh
(poluistinita priča)

... jutos sam skapirala da mi nedostaje nekih sitnica u fižideru. Skoknula sam do Maxija na ćošku.
Na izlasku iz zgrade srećem komšiju vraća se sa jutarnjeg trčanja.
Znojav. Mokra mu kosa. Uzak mu šorc. Nabudžila mu se ona stvar...
Ja se zagonetno nasmejah. On se malo nasmejuri ali bi mu malo neprijatno.

Dok ja lutam Maxijem i tražim potrbštine za frižider moj se komsija tušira. Trlja svoje mišiće sapunicom. I dok mu se voda sliva niz leđa.

Dok ja čekam red na kasi on verovatno drka.

Dok provlačim karticu njegova sperma pada na staklo od tuš kabine.

Možda je i on mislio na mene kao ja na njega.

Back