*са конкурса Еротска прича уз одобрење аутора 
Tragovi
Magličasti veo leluja nad snom, udišem težak i vlažan vazdux, želja je u očima isplela svoje niti dok privijaš se uz mene…
Tvoj vrat topao na njemu Tragovi prošlog sna, nagoveštaja, lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te, ovoploćujem udisajem žudnje…
Tu si, gospodariš iluzijom, opet snom…
Ostavi na meni svoj Trag i potpis.
Daj nešto za pamćenje, pa ovo je samo san Tragova tvojix sokova razlivenix po meni…
Uvlačim svoje priste ispod tkanine što odvaja tvoju kožu od mog dodira dok noktima ostavljam Trag koji urezujem duboko pod sam krvotok da zapis sebe ostavim tu u podnožju sna, želje, mogćnosti, nade …
Ljubim te neljubljenim poljupcima, ispijam usnama taj plavičasti uzdah gorućeg vapaja što žeže još više po ovoj ravnici koju damarima ne osetih…
Istražujem jezikom udubljenja koja su zaboravljena, opipavam mekotu zadovoljstva što grlo ispušta svakim novim pokretom…
Opet te sanjam…
Rukama obuhvatam tvoje lice dok tonem u taj pogled, usne prislanjaš na moj stomak, jezikom vatre kružiš oko pupka, dok za njim ostaje vlažan gorući Trag, on se lenjeo ali spretno valja po mojoj koži, osvaja neosvojive prostore, moje telo gori…
Tragovi koje ostavljš su oganj…
Čuje se zvuk kaiša kako udara o pod, nestrpljiva sam doživeti ono što dodirujem, ispitujem htenje pristima, klizim duž nje noktima, nežno, ovlaš…
Ostavljam Tragove…
Osećaš moj dah kako se približava, mojom utorbom poput strele prolazi novi talas uzbuđenja, pod jezikom osećam tvoje trzaje u bokovima, želim te osetiti i više od mogućeg da nestanem i potonem u njoj toj strasti beskrajnoj…
Tvoje ruke u mojoj kosi… zaobljene ispunjene usne vruće od trenja jecaju dok prstima kružiš oko njih, duboko uzdišeš, pokreti isprekidani, šaraš prstima po mojoj koži… sad si međ mojim dlanovima, na vrhu su moje usne, one popuštaju i stežu… pokreti se ubrzavaju, podižeš me dok se čvrsto bokovima privijam uz tebe… u tvojim sam rukama, povlačim te dlanovima k sebi, požurujem, dok spremna očekujem te…
Istovremeno stapanje, zatvoren je krug u njemu smo uhvaćeni, plešemo žestokim ritmom…
Prepuštam se…
Usnama dodirujem tvoje uvo, šapućem ti nešto što treba da znači jače, svaki tvoj udarac u meni budi nove uzdahe, sve su dublji… gušim se… savijam u bokovima sve više dok snažno stežeš butane, osećam kako čitavim tvojim telom prolazi snaga tog dodira… gutam te, proždirem… moji su prsti kao kandže, zasecam kožu tvojih ramena dok ti odolevaš, pustaš da boli ta slatka bol, Tragova što ko putokaz će biti smernica tvojoj koži za neke druge dodire, neku drugu sladostrast, jer, znaš zapise mene po sebi i zahtevaš da Tragovi ostanu, taj potpis moj po tebi… duboko si u meni, onda opet nisi… spremaš se za novi udar, klonem na tvojim rukama sva mokra od zadovoljstva… uzdasi se ubrzavaju ponovo, ritam još divlji… osećam te do kraja… čitav niz drhtaja obuzimaju naša tela, bokovi nekontrolisani novim ritmom, rukama u nestrpljenju hvatam te za bedra koja zasecam noktima…
Novi Tragovi…
I dok vrhunac pod tvojim rukama prožima moje telo tresem se, razlivam se po tvojim dlanovima, njihovim žarištem upravljaš ti, tvoja snaga ih oslobađa, gubim se u vrtlogu, guta me vir, još jednom i drugi put… bedra ispletena tvojim bokovima, želim da u meni ostaneš još, tražim i zahtevam ispunjenje, potpunost…
Usne su nam ponovo spojene, njima upravlja žeđ, dok žestokim pokretom ih ližeš raširila sam neutoljivost za još jednu predaju…
Igram se tvojom kosom … moje lice u tvojim rukama, posmatramo se bez reči…
Pogled Tragova koje ostavismo jedno na drugome…
I dok pišeš nešto na mojim grudima, kliziš prstom preko bradavica, ponovo osećam Trag Tragova na sebi…
Tragovi!
Ako se jednom i raziđemo u snu, ne postoji niko ko ih može izbrisati zapis večnosti u samo jednoj želji…
Lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te, ovoploćujem udisajem žudnje…
Tu si, gospodariš iluzijom, ovim snom!