Завеса
Чекала сам да дође неко из агенције да ми донесе нека документа .Чула сам ауто и изашла на терасу , он је изашао из аута и погледао горе камени , погледи су нам се сударили..
Скренуо је поглед , вратио се у ауто и почео нешто да тражи по колима неколико минута.Сишла сам низ степенице и пришла до кола а он и даље није гледао у мене. Стајала сам поред и осмехивала се,све је деловало чудно.
Коначно је изашао , кратко ми пружио руку за поздрав и ја сам га повела у кућу. Осећала сам поглед на леђима док сам се пела степеницама испред њега.
Сео је фотељу и посматрао просторију , мене није ни погледао.Донела сам пиће и села преко пута .Повадио је папире и пребирао по њима , а ја сам брбљала о времену.
Одједном , нешто је пало иза мене . Испала је шипка од завесе.Примакла сам столицу да се попнем и вратим је на своје место. Док сам се истезала да наместим завесу , осетила сам руке на боковима..Преплавио ме талас врућине али нисам реаговала само сам довршила шта сам започела , без речи.Када сам сам се окренула да сиђем обухватио ме око бутина и спустио кратко уз себе а онда пустио и вратио се на своје место..Узео је опет оне папире , као да ништа није било ..Тишина ..
Застала сам и погледала га ,али није показивао оно узбуђење које сам осетила на пар секунди у његовом наручју... Помислила сам..
Пришла сам му , узела папире из руку бацила их на сто и коленом раздвојила колена.Стала сам између његових бутина и гледала га у очи и тек тада ме је погледао ..погледом од којег сам осетила да ми утроба гори.
Спустила сам се на колена гледајући га и даље у очи и почела да му откопчавам панталоне..Само је уздахнуо..осетила сам да је крут и кад сам га раскопчала завукла руку у панталоне и осетила га већ спремног и тврдог он је затворио очи и зауставио дах ..Држала сам га у руци и осећала се као неваљала девојчица која је добила омиљени сладолед ,лизала одоздо на горе , узимала уснама квасила и пропуштала кроз зубе нежно..
Стењао је главе забачене , дохватио ме за косу тражећи да га целог узмем и усисавала сам га ,осећајући на непцима вене и пулсирање ..док ми је он давао ритам.
-Ееееј стани...чула сам.
Повукао ме за рамена да устанем и подигао сукњу , свукао гаћице.
Клизнуо је прстима и осетио влажну и топлу са осмехом док сам стајала испред њега благо раширених ногу , другу руку је завукао под мајицу и дохватио груди.
Брзо сам свукла мајицу и сукњу преко главе , повукла му панталоне наниже и попела се на њега , опкорачила га . Примила сам га лако и када сам га осетила унутра отео ми се уздах ..застала сам.
Обухватио ми је образе снажно ме привукао и нагурао језик грубо и док ме љубио држао за гузу ,подизао и спуштао ..улазио је све жешће гледао ме у очи ..нови талас врелине скоро грозница облила од узбуђења које је расло..Увијала сам куковима да испратим његов ритам ..јечала сам , остајала без ваздуха..
- Молим те ..
Чуо је ..подигао ме и устао ,окренуо ме леђима ка себи и благо савио , попела сам се коленима на фотељу и ушао је полако а мени је у телу пожар горео.
Држао ме је за кукове , прсти су му се заривали испод костију кукова и улазио је снажно ..
Увијала сам се ка њему нудећи више , брже ,јаче..потпуно опијена..
Јаче јаче , престо..Све бржи , нестваран ритам који само такво узбуђење може да изазове ..Цело тело ми је горело од врелине ,ситни трзаји попут жице на гитари кад завибрира ..неиздрживо .
Врисак ми се отео од оргазмичне експлозије ..он је још који пут уронио и згрчио се на мени док сам осећала врелину која се разлива..
Не излазећи спутио је груди на моја леђа ,пољубио раме и шапатом питао јесам ли ок. Без речи сам климнула главом и склизнула на под и легла телом које нисам осећала.Легао је поред мене ,ћутали смо опуштени и испражњени..као муње које су се судариле и испразниле .