Еротске и сличне приче

Mašta

Bilo je to nedavno
U bliskoj buducnosti
Koja i dalje traje
Nezne grudi sam joj oslikavao svojim dugackim prstima, grlio ih mojim sirokim sakama a jagodicama budio svaki nerv njenih neznih bradavica.
Okupala me je svojom mirisnom kosom.
U poljupcima smo jedno drugom davali sve lekove protiv nemira i strahova.
Usao sam u nju kao sto foka zaranja u more pod suncem. Slatki grcevi njene prelepe unutrasnjosti su jos vise dovlacili moju krv u nas. Svakim susretom nasih tela smo pevali slatku pesmu medenih uzdaha. Stenjali smo od miline nasih nabreklosti.
Sve jace smo sudarali nasa tela jedno o drugo cineci ih jednim. Jedno drugome u kosti ulazeci. Izlio sam u mlazevima sve moje sadrzaje, sve lekovito sto mogu da pruzim a ona je sa radoscu primila svaku kap koja stvara novi zivot.
Bilo je to nedavno
U bliskoj buducnosti
Koja i dalje traje

Идеја је да пишемо еротске приче или просто приче које имају дозу еротике . Не и вулгарне или баналне .
Мислила сам да би било интересантно да задајемо тему за наредну причу али нисам сигурна да ће се уопште писати.
Ја ћу да започнем и моја тема је ЗАВЕСА а ви наставите.
imam komsinicu, lepota bozija sa veselim dojkama koje razigrano drmusaju majicu koju nosi dok kaci ves da se susi.
uvek sam se pitao koji derterdzent koristi kad joj je ves tako cist.

Завеса :mrgreen:

Чекала сам да дође неко из агенције да ми донесе нека документа .Чула сам ауто и изашла на терасу , он је изашао из аута и погледао горе камени , погледи су нам се сударили..

Скренуо је поглед , вратио се у ауто и почео нешто да тражи по колима неколико минута.Сишла сам низ степенице и пришла до кола а он и даље није гледао у мене. Стајала сам поред и осмехивала се,све је деловало чудно.

Коначно је изашао , кратко ми пружио руку за поздрав и ја сам га повела у кућу. Осећала сам поглед на леђима док сам се пела степеницама испред њега.

Сео је фотељу и посматрао просторију , мене није ни погледао.Донела сам пиће и села преко пута .Повадио је папире и пребирао по њима , а ја сам брбљала о времену.

Одједном , нешто је пало иза мене . Испала је шипка од завесе.Примакла сам столицу да се попнем и вратим је на своје место. Док сам се истезала да наместим завесу , осетила сам руке на боковима..Преплавио ме талас врућине али нисам реаговала само сам довршила шта сам започела , без речи.Када сам сам се окренула да сиђем обухватио ме око бутина и спустио кратко уз себе а онда пустио и вратио се на своје место..Узео је опет оне папире , као да ништа није било ..Тишина ..

Застала сам и погледала га ,али није показивао оно узбуђење које сам осетила на пар секунди у његовом наручју... Помислила сам..

Пришла сам му , узела папире из руку бацила их на сто и коленом раздвојила колена.Стала сам између његових бутина и гледала га у очи и тек тада ме је погледао ..погледом од којег сам осетила да ми утроба гори.

Спустила сам се на колена гледајући га и даље у очи и почела да му откопчавам панталоне..Само је уздахнуо..осетила сам да је крут и кад сам га раскопчала завукла руку у панталоне и осетила га већ спремног и тврдог он је затворио очи и зауставио дах ..Држала сам га у руци и осећала се као неваљала девојчица која је добила омиљени сладолед ,лизала одоздо на горе , узимала уснама квасила и пропуштала кроз зубе нежно..

Стењао је главе забачене , дохватио ме за косу тражећи да га целог узмем и усисавала сам га ,осећајући на непцима вене и пулсирање ..док ми је он давао ритам.

-Ееееј стани...чула сам.

Повукао ме за рамена да устанем и подигао сукњу , свукао гаћице.

Клизнуо је прстима и осетио влажну и топлу са осмехом док сам стајала испред њега благо раширених ногу , другу руку је завукао под мајицу и дохватио груди.

Брзо сам свукла мајицу и сукњу преко главе , повукла му панталоне наниже и попела се на њега , опкорачила га . Примила сам га лако и када сам га осетила унутра отео ми се уздах ..застала сам.

Обухватио ми је образе снажно ме привукао и нагурао језик грубо и док ме љубио држао за гузу ,подизао и спуштао ..улазио је све жешће гледао ме у очи ..нови талас врелине скоро грозница облила од узбуђења које је расло..Увијала сам куковима да испратим његов ритам ..јечала сам , остајала без ваздуха..

- Молим те ..

Чуо је ..подигао ме и устао ,окренуо ме леђима ка себи и благо савио , попела сам се коленима на фотељу и ушао је полако а мени је у телу пожар горео.

Држао ме је за кукове , прсти су му се заривали испод костију кукова и улазио је снажно ..

Увијала сам се ка њему нудећи више , брже ,јаче..потпуно опијена..

Јаче јаче , престо..Све бржи , нестваран ритам који само такво узбуђење може да изазове ..Цело тело ми је горело од врелине ,ситни трзаји попут жице на гитари кад завибрира ..неиздрживо .

Врисак ми се отео од оргазмичне експлозије ..он је још који пут уронио и згрчио се на мени док сам осећала врелину која се разлива..

Не излазећи спутио је груди на моја леђа ,пољубио раме и шапатом питао јесам ли ок. Без речи сам климнула главом и склизнула на под и легла телом које нисам осећала.Легао је поред мене ,ћутали смо опуштени и испражњени..као муње које су се судариле и испразниле .
Ви сте откровење за мене! :hvala: :heart:

Back