eRepublik i Renesansne Kraljevine

hehehe potvrdjujem, svaka cast na trudu...koriguj samo ono 700 kompanija, posto wsr ima oko 350. To 700 se odnosi na WSR i Podoliju, koju su madjari osvojili, zajedno. Bila je zaista epska bitka, uskoro ce rumuni da ostanu bez Istocnog Sibira i jos poneke teritorije koje su debelo u podzemlju. Inace, rumunska vojska bojkotuje dalje borbe tako da vojevanja bas i nece biti.

Nazalost ne bi erp bio erp kad ne bi se desavale stvari kao one od juce.
Ne znam koliko ste upoznati ali juce ne srpksom trzistu novca doslo do najblaze receno upumpavanja ogromne kolicine dinara

Cifre su se kretale do te mjere da se kupovao gold za 120 000 dinara
RAdi se o FAKE ili LAZNIM DINARIMA

ZATO MOLBA SUZDRZITE SE ZA SADA OD MARKETA NE KUPUJTE DINARE NE KUPUJTE ROBU

KRENULA JE ISTRAGA OD STRANE ADMINISTRACIJE
KRENULO JE BANOVANJE

NEMOJTE DOZVOLITI DA SE BROJ SRBA SMANJI A DA JEDAN OD NJIH BUDETE I VI

e ljudi da vas pitam nešto!

dao sam otkaz na poslu koji mi je skidao dva wellnessa dnevno i sinoć sam se zaposlio na neki koji me plaća 40idr dnevno (što je super, zar ne!?) ali danas kad sam hteo da radim rekli mi da nemaju para da me plate! šta da radim!? ne mogu da dam otkaz, a ako ne budem radio neću dobiti onaj bonus kad radiš 30 dana uzastopno! :(

e ljudi da vas pitam nešto!

dao sam otkaz na poslu koji mi je skidao dva wellnessa dnevno i sinoć sam se zaposlio na neki koji me plaća 40idr dnevno (što je super, zar ne!?) ali danas kad sam hteo da radim rekli mi da nemaju para da me plate! šta da radim!? ne mogu da dam otkaz, a ako ne budem radio neću dobiti onaj bonus kad radiš 30 dana uzastopno! :(

jao zar nisi citao novine? to su zamke jer su rumunske kompanije ostale zarobljene u indoneziji i prave navlakuse za igrace. Mislim da ces u toku dana moci da das otkaz, kad kompanija nema para da plati igraca mozes da je napustis. i onda ne nasedaj na velike plate, znaci sve sto je iznad 4 idr je sumnjivo i tu se ne zaposljavaj.

jao zar nisi citao novine? to su zamke jer su rumunske kompanije ostale zarobljene u indoneziji i prave navlakuse za igrace. Mislim da ces u toku dana moci da das otkaz, kad kompanija nema para da plati igraca mozes da je napustis. i onda ne nasedaj na velike plate, znaci sve sto je iznad 4 idr je sumnjivo i tu se ne zaposljavaj.

kod mene su sve poslovi od 40 i 21 idr!!!

ali sad ne znam da li da se zaposlim u tim koji su od 21idr plate!? :dontunderstand:

Back