eRepublik i Renesansne Kraljevine

i ja sam se malo pre registrovao :D, nego samo sutra da ja prezivim kolokvijum i bacam se na igru. Koliko dnevno igrica zahteva vremena? Nije valjda kao travian, da moras po ceo dan da pazis na nalog?

hehehe naravno, koji ti je nick u igrici? adduj me ja sam Number 11, pa cu ti pomoci...
sto se tice zaraze, nema ti spasa :D hehehe

borissajkas

aj sad ću addovati pa da me malo uputiš :D

i neka me adduje ko hoće, neću se ljutiti :D

a heroinu svi da slusate, ona je nasa veza u skupstini :D ae stavi neki zakon da armija dobije para ili makar ja :)))
zasto su ukinuli human resurs? ne vidim da li mi je plata bila ok, jel malo 12 idr za skil 4?

nemo' mi blatiš ime bre, znaš da se ja ne bavim takvim mutnim radnjama... :evil:

što se drugog dela tvog posta tiče... ništa nije ukinuto... samo se sad zove Job Market... :lol:
a plata ti je ok ako si ti zadovoljan njome... ;) ja radim za 8RSD, ali se ne bunim... :)

nemo' mi blatiš ime bre, znaš da se ja ne bavim takvim mutnim radnjama... :evil:

što se drugog dela tvog posta tiče... ništa nije ukinuto... samo se sad zove Job Market... :lol:
a plata ti je ok ako si ti zadovoljan njome... ;) ja radim za 8RSD, ali se ne bunim... :)

hehehe ah da moram diskretan da budem :DDD
pa znas, jesam ali ako moze vise sto da ne :)))

Ljudi poceo je 3. eWorld War, Indonezija napala Zapadni Sibir, Kina Istocni Sibir, Ameri Ruse, Madjari se biju za Podoliju, Spanci krenuli sa napadima na Portugal....tona Rw-ova jos aktivna, dakle, svi puce u ruke i udrite :PPP

PS. Ameri su napali Ruse i aktivirali 10 MPP-ova medju kojima je i Srbija, tako da nasi gradjani mogu da pripomognu. Zapamtite, borite se do 50 wellnessa iz Sumadije i onda obavezno lecenje pa sutra nanovo. Ako imate para za puce ne stedite sad je vreme da se bije.

Poslednja izmena:
Juce su se odvijale dvije epske borbe .
Dva najaca clana Atlantisa mozemo reci zemlje oko kojih se sve vrti u Atlantisu a to su naravno Ruminija i Sjedinjene Americke Drzave dozivijele potpuni debakl, poraz koji ce se pamtiti i koji ce biti urezan u istoriju Erepublike i u sjecanja egradjana.
Pa da krenemo sa Rumunijom ( necu mnogo smarati samo sture informacije )

Nakon vec nekoliko dana uzastopnih poraza i gubitka regija po Aziji a bogami i u Evropi juce je napadnuta ''West Siberian REgion'' ili ''Juzno Sibirska REgija''
ZAsto je to vazno evo samo nekoliko podataka :

Oil High
Iron High
Wood High

Znaci sto se rice resusra nevjerovatno vazna regija, drugo unutar nje se nalazila kolicina od oko 350 kompanija sve su ostale sad u Indoneziji

E sad malo o samoj bitci prvo Rumuni na svojoj strani imaju i bolnici q5 i defense system q5 i dzaba sve bitka napreduje u korist Indonezana koji naravno imaju veliku pomoc PEACE clanica ja sam u Idoneziji juice jas se borio oko 9 puta ali ne samo za Indoneziju za koga jos cuce te.
Znaci bitka se odvija krajnje nepovoljno za Rumune i pored kostantnog baogvanja Erpa, pucnaja servera i cega sve ne admini vraaju zid za 200 000 ili (200 k ) .
Razlog ?
Kazu Indonezani varaju ni to nije pomoglo Rumunima na kraju bivaju zgazeni
Dovoljno je reci da se se svi lageri sa oruzijem juce ispraznili sve sto je moglo da se proda prodalo se.
Rumuni zovu u pomoc i Teokrete , traze pozajmicu i dobijaju od Svedjana ali nista nije pomoglo.
Jos duguju novac.
Na kraju fantasticna pobjeda Indonezana ,nas koji tamo zivimo cijelog Peace .
Samo ova bitka samo ovaj rat bio je dovoljan da se kaze da je zadat smrtonosan udarac Rumunima , Atlantisu .

Ali to nije sve pored ove btike vodi se rat izmedju Amera koji su napali Ruse , oni naravno traze pomoc Peace i nas jer Srbija i Rusija imaju potpisan mpp ,
Odvija se uporedno sa ovim ratom izmedju Indonezije i Rumunije ono sto se moze reci fantasticna kordinacija PEACE jednostavno maestralno odradjeno.
Ameri gube rat i pokazuju potpunu smusenost kako vojske tako i vlasti i gradjana
Potrosili su oko 4000 golda i nisu dobili nista za uzvrat.

Eto to je moje vidjenje stvari koje su se juce desavale

Zivio nas PEACE
Zivijela nam SRBIJA
ZIvijela nam INDONEZIJA

Poslednja izmena:

Back