eRepublik i Renesansne Kraljevine

@heroina
molio bih te da udjes u igru i procitas novi insajder :D
vracaju V1 :D :D

haha, kakvi su klošari... :rotf:
ma sad iz inata neću da se vratim.. rekoh već da neću da se guzim nikome... nisam pogodna da budem zamorče ni za čije experimente sa ljudskim živcima i strpljenjem... ;)

a i nervira me UeS bagra, pre bih prste sebi odsekla nego da se "družim" sa njima...

pa da, možeš da igraš free i da se igraš politike i novinarstva.. ili da platiš, pa da ratuješ k'o čovek... :)
znaš kad sam jedino lepo ratovala, bez da platim bilo šta? kad su svi krenuli da napuštaju igru, pa mi poslali svoje golde, puške, kompanije, orgove... :lol:
nego.. jel istina da su vratili zid umesto onog hex polja? :)

Nemam pojma... malo mi je previse da ratujem sa svim tim hex-ovima i glupostima... Do pre neki dan nisu vratili zid, tad sam proveravao.
Skoro da su vratili sve ostalo po starom.
Al smo sada mi najjaca sila na svetu, bar po broju stanovnika. A i ovako smo bili u samom vrhu :)

Ima, pa sve se vratilo na staro... Nema vise bolnica, sad sve regije imaju po jednu (to sad treba da krene), ukidaju vojne rodove, vracaju snagu... Sve kao pre, samo sto su busteri beskonacni, mozes da tuces RL novce dokle hoces. Dodali su makedoniju i crnu goru i tako... Nisam vide clanak o tebi pitacu ove moje iz WE da nije bilo, a za fb - pa pravi :D

Back