eRepublik i Renesansne Kraljevine

Strahinjic Banovan Serbia

2523
Subscribe
559
559

Тужна вест
259 comments yesterday

Ретко ми се дешава да плачем. Некако сам се навикао на то колико живот некада уме да буде суров.
Ретко ми се дешава да једино сузе могу да покажу како се осећам.
Зато ми је сада тешко да пишем, јер сузе не могу да се напишу.

Колико човек мора да буде добар и позитиван да бисте заплакали за њим иако га заправо никад нисте уживо упознали...

Zexx више није са нама.

Нажалост, није напустио игру због обавеза у стварном животу.
Преминуо је прошлог понедељка у болници после кратке и изненадне болести.
Жељко Саџак му је било право име.

Неко га зна као неуморног шљакера у Валети, неко као бившег министра спољних послова еСрбије, неко као бившег конгресмена. Али све те виртуалне функције и титуле уопште нису важне јер, све и да није био ништа од горе наведеног, свако ко је макар на 10 минута попричао са њим на чету, знао је коликим је ентузијазмом, позитивном енергијом и људском топлином зрачио овај предивни човек.

Много нас се спријатељило са Жељком. Како и не би, сваки дан смо разговарали и виђали се на чету. Не само о игри.
Планирали смо да се упознамо неком приликом. Причали смо о будућности.

Туга, не знам шта друго да кажем. Све ми се чини сувишним и непотребним у овом трену.

Зато бих још само желео да се овим путем, у име друштва које је остало дубоко погођено овом трагедијом, и у своје лично име, последњи пут опростимо од Жељка Саџака, Zexx-a.

Почивај у миру пријатељу, нека ти је покој души.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je članak iz eRepublika, nisam verovao da moja omiljena igra može toliko da me rastuži...

Poslednji pozdrav Željku :cry:

Back