eRepublik i Renesansne Kraljevine

Ljudi kome treba pomoc, slobodno se javljajte.

Mnogo je novih igraca koji ne znaju sta treba i kako treba, ali na srecu imamo dobar tim starijih igraca koji su spremni da pomognu...

Moj IGN = Lipec - znaci nema sanse da pogresite, slobodno se javite :ok:

I jos nesto... Pitajte sta god hocete jer:
Nema glupih pitanja, samo odgovor moze da bude glup :dash:

A evo nam i velikog vodje:D

Funny, lijepo nadji neki posao sa kojim mozes da redovno kupujes q1 hljeb, ne moras svaki dan da treniras. Slobodno preskoci koji put trening da dobijes na wellnessu

interesuje me koliko se zaradjuje ako kupim kompaniju??? i jel ima neko kome treba poslovni partner??? odnosno neko da investira samnom u neshto...

pa zavisi koju kompaniju i gde imaš u planu da je otvoriš... :)
pre nego što se zaletiš... pogledaj malo wiki(http://wiki.erepublik.com/index.php/Main_Page), nađi sve o kompanijama, produktivnosti, nađi alatke koje će ti pomoći u računanju... onda malo prati cene, ponudu i potražnju, job market... napravi neki plan, sa nekim odokativnim ciframa... pa izračunaj kolika bi mogla da ti bude zarada u zavisnosti od sektora i zemlje u kojoj ćeš poslovati... :)

Poslednja izmena od moderatora:
E jel moze pomoc :) poslali mi iz ministarstva zdravlja poruku kako da nadogradim svoj vilnes , i kazu oni lepo da kliknem na home pa na go to batllfield i onda izaberem rat ali nemogu nigde da nadjem go to batllefield pa ako neko zna gde je nek kaze :PP

ps. niko mi nije odgovorio kakve su one slicice kad se odvija rat

pa poslovo bih u italiji drvetom ili u rusiji naftom.....

ja sam ti rekla kako da proceniš šta ti je činiti... ;)
najlakše je pitati nekog šta, gde, kako... i da ti neko napravi ceo biznis plan... :lol:

:cmok:
Stigao sam te...level 15.:D

:cmok2:

:P
ja jedva mrdam od kako sam u Srbiji... 3 po 3 ep-a dnevno... :neutral:
ali uskoro će se i to konačno promeniti... :mrgreen:

Back