Erekcija na javnom mestu

Bg8333

Ističe se
Poruka
2.383
Da li vam se nekad posebo za veme leta desilo da vam nabrekne ***** ja javnom mestu, recimo u autobusu ili tako negde. A nemate srece da ste u farmerkama nego sto je najgore imate neki sortc na sebi. Pa se ona lepo vidi sve.

Sta pokusavete u toj situaciji. Pravite se ludi? Boli vas uvo? Pokusavate da zamisljate nego odvratnu raspalu matoru vesticu??? Mislite na neku gadost???

A pitanje za devojke. Kako reagujete kad primetite da se nekom decku posebno preko leta kad se to zbog oskudnije odece lepse vidi, digla ona stvar na javnom mestu.

Samantha Jouns:
Da desavalao se mom ex decku da mu nabrekne ***** ali to obicno zbog mene,....a iskreno nisam videla da se nekom u autobusu digao i da je stajao tako dignut i jos bio upadljiv,....ako se nekome to desilo neka prijavi,..Ja jos nevideh to :D:D:D:D

Pa meni se desilo, evo prijavljujem :)
Nego... Samo se ti zayebavaj, ja se polako ali sigurno približavam onom 3.000-om postu :) A jel se važi i minuli rad? Onda bih imao oko 1.500 do sad...

sta zene misle o tome???
ja za sada nemam problema oko toga ako na nekom javnom mestu vidim neko dobro parce naravno da mi voda krene na ...........(znate na sta mislim)!!!
A sto se tuce toga vama muskima ako vam se digne i neka od devojaka to primeti smatra ce se mozda polaskanom sobzirom ako vas uvati da u nju gledate!!!!
Mislim da je problem samo kako ga spustiti....pa ima i tome leka, gurni ruku u dzep i uvrni levo jaje da te zaboli ili zamisli svoju babu i svog dedu kako upravo se igraju mame i tate u poljskom wc-u!!!!UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu uzasan prizor veruj mi!!!!!(ja sam moje zatekla)
PS.. Zna li neko kako da ubacim slikicu uz ovaj text????

ZELE_ZECICA:
sta zene misle o tome???
ja za sada nemam problema oko toga ako na nekom javnom mestu vidim neko dobro parce naravno da mi voda krene na ...........(znate na sta mislim)!!!
A sto se tuce toga vama muskima ako vam se digne i neka od devojaka to primeti smatra ce se mozda polaskanom sobzirom ako vas uvati da u nju gledate!!!!
Mislim da je problem samo kako ga spustiti....pa ima i tome leka, gurni ruku u dzep i uvrni levo jaje da te zaboli ili zamisli svoju babu i svog dedu kako upravo se igraju mame i tate u poljskom wc-u!!!!UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu uzasan prizor veruj mi!!!!!(ja sam moje zatekla)

Daj mi svoj telefon..moze i na privatnom... :)

...koliko ja znam uglavnom se muskarcima u prevoznim sredstvima javlja erekcija zbog vibracija...mozda nisam u pravu...ispravite me.. :) ..
...kad vidim na mom decku silovala bih ga istog momenta...za ostale ...ne obracam paznju...

ZELE_ZECICA:
...Mislim da je problem samo kako ga spustiti....pa ima i tome leka, gurni ruku u dzep i uvrni levo jaje da te zaboli ili zamisli svoju babu i svog dedu kako upravo se igraju mame i tate u poljskom wc-u!!!!UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu uzasan prizor veruj mi!!!!!(ja sam moje zatekla)
PS.. Zna li neko kako da ubacim slikicu uz ovaj text????

Ako ces da stavljas ilustraciju i foto dokumentaciju ovoga sto si gore navela, onda necemo da ti kazemo :P

Наравно дешава се. У зависности да ли носим боксерице или слиперице...може да буде непријатно...
На плажи је најгоре кад се деси...:lol:
Такође зими је лакше...само кркнеш јакну преко...
Девојка такође има обичај да ме напали кад имам боксерке...па ме заебава...:roll:

Тренутно штребам у једној библиотеци и ко за инат испред мене увек седају неке које само што не навуку танге на рамена...:roll:

AcaBg82:
Da li vam se nekad posebo za veme leta desilo da vam nabrekne ***** ja javnom mestu, recimo u autobusu ili tako negde. A nemate srece da ste u farmerkama nego sto je najgore imate neki sortc na sebi. Pa se ona lepo vidi sve.

Sta pokusavete u toj situaciji. Pravite se ludi? Boli vas uvo? Pokusavate da zamisljate nego odvratnu raspalu matoru vesticu??? Mislite na neku gadost???

A pitanje za devojke. Kako reagujete kad primetite da se nekom decku posebno preko leta kad se to zbog oskudnije odece lepse vidi, digla ona stvar na javnom mestu.

Često imam probleme takve prirode zbog veličine,pa verovatno misle da je u erekciji,
a on spušten....

Back