goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
A na zapadu nije tako...Ako je novac legalan...
Što ovde nije slučaj,mora se naglasiti...

Što ovde nije slučaj,mora se naglasiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je emisija luda kuca ubedljivo najbolja i gledam je iskljucivo i samo zbog voditelja DEJANA STANKOVICA misljenja su nam ipak razlicita)
[EMISIJA LUDA KUCA JE NAJBOLJA PLANETARNA EMISIJA A VODITELJ DEJAN JEDAN OD MOJIH OMILJENIH ZABAVLJACA I TACKA.

Dejane, providan si, kao sto ti je emisija providna...
...Još samo Keba da postane voditelj neke emisije o muzici.

Varaš se...Kad lik...Ili 7 000 000 likova dođe kući umorno s posla i zavali se u fotelju posle obilnog ručka naravno(umor se produžava do noći jer je posao sve duži i radi se overtime),i nekog piva,po mogućnosti,oni će lako da se aklimatizuju na taj tip lake zabave.A kao i sa drogom kad ih jednom navučeš,sky is the limitOvakvi likovi i ovakve emisije su toliko debilne da to uopšte više ne može da bude interesantno bilo kome, ko je prerastao mentalni uzrast školarca.

[EMISIJA LUDA KUCA JE NAJBOLJA PLANETARNA EMISIJA A VODITELJ DEJAN JEDAN OD MOJIH OMILJENIH ZABAVLJACA I TACKA.

Ovo me je nasmejalo do suza
Inace par puta sam naletela na tu 'famoznu' emisiju i verujte ubrzo prebacila kanal kad cuh brdo gluposti a o voditelju, mislim ako ono i mozemo nazvati voditeljem, i da ne pricam, nema veze sa mozgom.Mozda i nije toliko smesno ipak je ono vise zalosno sta nam sve nece servirati.No na srecu tu je daljinski pa promenis kanal.![]()
Slazem se u potpunosti.
Svako ko kaze da voli ovu ''emisiju'' za mene vredi manje.

Kultura je potpuno i nepovratno KONTAMINIRANA...Ne samo od njega,on je posledica ne uzrok...Nivo normalnosti opada iz dana u dan...Kao kada su Čarlsa Mensona pitali šta misli o ''modernim vremenima''...On kaže:''u moje vreme se znalo ko je LUD,a danas su svi ''LUDI''...Nije potrebno daljih ''komentara''...Poslednji dani...Neće niko reći da voli tu emisiju, kao što ti niko neće reći da voli Velikog brata. Ali će se mnogi interesovati, da li je namešteno, mnogi će čak biti i šokirani njegovim gostima...A takvi ljudi treba ozbiljno da se zabrinu za svoje mentalno zdravlje.![]()

Biće sve više takvih,će se naviknemoUh kako bih pukao šamarčinu voditelju, glava da mu otpadne...![]()