- Poruka
- 13.940
Biće sve više takvih,će se naviknemo![]()
Na žalost... Sve ono najgore ćemo uzeti sa Zapada. Kao i ovakve trash emisije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće sve više takvih,će se naviknemo![]()
Pa pazi,nije zapad to posebno kriv...On je moralno pukao ali dok je bio jak i moćan bio je izvestan primer kulture,dok je baš istok bio izvor primitivizma...E,sad istok nije postao ništa kulturniji a zapad se srozao na kolena...Ovde postoji potreba za takvim vidom zabave...Kad su Sašu Popovića,onog iz Granda,valjda se tako zove,pitali posle 5.-og Oktobra zašto i dalje pokušava da pravi svoje ''emisiju'' on je lepo reko;''Narod traži,bunili bi se da ukinem''.I to je tačno...Na žalost... Sve ono najgore ćemo uzeti sa Zapada. Kao i ovakve trash emisije.

Pa pazi,nije zapad to posebno kriv...On je moralno pukao ali dok je bio jak i moćan bio je izvestan primer kulture,dok je baš istok bio izvor primitivizma...E,sad istok nije postao ništa kulturniji a zapad se srozao na kolena...Ovde postoji potreba za takvim vidom zabave...Kad su Sašu Popovića,onog iz Granda,valjda se tako zove,pitali posle 5.-og Oktobra zašto i dalje pokušava da pravi svoje ''emisiju'' on je lepo reko;''Narod traži,bunili bi se da ukinem''.I to je tačno...![]()

E ko moze u ovo da poveruje dve verenice saznaju jedna za drugu i ostaju u studiju![]()

Čudno je srpsko društvo...Ako znaš da igraš na kartu mase,kao što mali zna,nema veze što je feget.Al je mali Deki dobio po pi.kiInače ne volim nasilje ali mi je drago što ga je Raka patosirao. Kakav je to feget, počeo da plače i da vrišti. Ako posle ovog ostane popularan, stvarno ne znam....
![]()
Samo me interesuje dali iko poznaje nekog ko je tamo gostovao?

Biloa mi smešna ona emisija kad su bili cigani...Romi...A on ih kao pita nešto sa otklonom kao provocira ih a on sam je najblaže rečeno garavpa nameshteneo je,i shta sad,ja sam htela da se prijavim da glumim
al voditelj mi je kralj,trpa ih sve odreda samo tako

Reče ono da je došao iz ''Inozmestva'' verovatno,posle potpisivanja sporazuma o Readmisiji...
Biloa mi smešna ona emisija kad su bili cigani...Romi...A on ih kao pita nešto sa otklonom kao provocira ih a on sam je najblaže rečeno garav![]()

O ukusima ne vredi raspravljati...A kao monarhistu me vređa i kad se proglašava ''kraljem''...Čega je on kralj...Marinkove bare...al ja umirem kad ih trpa
'' a dobro,pa recite vi nama jeste li vi probijeni i jeste li vi probili neku pevachicu i jel volite da probijate vishe debele ili mrshave pevachice '' ahah

O ukusima ne vredi raspravljati...A kao monarhistu me vređa i kad se proglašava ''kraljem''...Čega je on kralj...Marinkove bare...![]()

Mislim da dečko nema osnovno kućno vaspitanje,što se videlo i na ''Farmi'',ali nije jedini jednostavno se ''uklopio'' u ovu tugu od zemlje.Da li zbog uspeha treba da budeš bitanga i da očekuješ posle da ti se svi klanjaju...To je već stvar morala![]()

Ali i pored toga moraš to da imaš u sebi...Verovatno sam naivan ne samo za to veći za druge stvari ali bolje i to nego biti baraba.
vec generalno za ljude koji takvu vrstu trash zabave shvataju ozbiljno..Al meni je smesan upravo zato,dodju god njega ''gosti'' i ne shvataju ( neki i shvate,oni slavni kad su bili jesu } da ih on celo vreme pod.jebava,da ih pravi budalama.