- Poruka
- 2.736
Ja i dan danas ne mogu da se nacudim da je ta Kosava dobila nacionalnu frekvenciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i dan danas ne mogu da se nacudim da je ta Kosava dobila nacionalnu frekvenciju.

[EMISIJA LUDA KUCA JE NAJBOLJA PLANETARNA EMISIJA A VODITELJ DEJAN JEDAN OD MOJIH OMILJENIH ZABAVLJACA I TACKA.

Sinoć i nije bila loša tema,nešto o ''prijateljstvu''...Ide nešto kasno,oko 22h...ja to nikako da uhvatim...kad ide ta emisija?
Nema ništa da se gleda,pa gledaš to kad se svađaju i viču...Već godinama gotovo da ne pratim televiziju.Jadni smo stvarno kad nam ovakvi voditelji ulepsavaju zivot
[EMISIJA LUDA KUCA JE NAJBOLJA PLANETARNA EMISIJA A VODITELJ DEJAN JEDAN OD MOJIH OMILJENIH ZABAVLJACA I TACKA.
Emisija smesna, a voditelj je gey ... vecina emisije je izrezirana i to se lepo vidi, naravno niko normalan se nebi ovako blamirao na tv.

Sinoć i nije bila loša tema,nešto o ''prijateljstvu''...Ide nešto kasno,oko 22h...

ja ne mogu da skontam ljude kojima je ovo debilno... Napravite vi nesto bolje...Namestaljka jeste ali bar se covek nasmeje...Za razliku od vas taj "retardirani" voditelj i radi nesto u zivotu za razliku od vas koji visite na forumu 24 casa dnevno i ocenjujete sta je debilno a sta nije..Sramite se.. aj pozz

Možda je i namešteno ali odslikava realne probleme,čak mislim da ima i gorih debila nego što su oni predstavljeni tamo,mislim da je režiser blag prema javnosti,kao što je inače običaj naših novinara,beskičmenjakaMa daaaaaaaaj namesteno je sve, nemojte me zezati,.....![]()
Ja se nadam da je namesteno......