Emisija "Luda Kuća"

Ja i dan danas ne mogu da se nacudim da je ta Kosava dobila nacionalnu frekvenciju.

šta tu ima da te čudi? za nacionalnu frekvenciju je konkurisalo par dobrih televizija (npr. lično mislim da bi RTL imao mnogo bolji program od gore pomenute) ali baš te televizije koje su mogle ponuditi nekakav program bile su ili politički nepodobne ili jednostavno konkurencija mitroviću i tijaniću :rtfm:

Emisija smesna, a voditelj je gey ... vecina emisije je izrezirana i to se lepo vidi, naravno niko normalan se nebi ovako blamirao na tv.

Upravo sam sad nabasao na ovu emisiju pa reko da vidim sta se prica ovde
(u pitanju je epizoda kada najbolja drugarica prevari najbolju drugaricu sa njenim deckom)
kao poceli da se samaraju tamo i gusaju, ma neverovatno, a neznaju ni da glume

[EMISIJA LUDA KUCA JE NAJBOLJA PLANETARNA EMISIJA A VODITELJ DEJAN JEDAN OD MOJIH OMILJENIH ZABAVLJACA I TACKA.

Super! Neka i on, jadan ima bar jednog obožavaoca. Ionako se svim silama trudi da postane popularan.

Emisija smesna, a voditelj je gey ... vecina emisije je izrezirana i to se lepo vidi, naravno niko normalan se nebi ovako blamirao na tv.

O celoj emisiji i voditelju imam da kažem samo Balaševićeve stihove: "Pre ih puštali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere".
Znate li da je voditelj pevačka zvezda:zcepanje:
Inače, završio teologiju...

Poslednja izmena:
Gledala sam sinoć emisiju, dve najbolje drugarice se posvađale oko dečka. Šta znam, emisija možda i nije autentična. Možda organizatori i ne znaju za prevaru, ili se ne upuštaju u proveravanje, a učesnicima je možda bitno da se dokopaju svojih 5 minuta na televiziji. Mada, kakvi se sve likovi prijavljuju za Velikog Brata, ne bi me čudilo da su ovi likovi autentični.

Back