SLUSAJTE VI BRE...
NE ZNAM ZASTO GA NEKE ILI NEKI VOLE, AL ZNAM ZASTO GA JA VOLIM... Sigurno ne zato sto je uuuu seksi i tako sladak, a a a i sve te droljaste fraze... Ne znam ko je bio rekao da repuje SAMO o svojim psihickim problemima i da samo repuje da je svet sranje, da su zene ***** i sl. To uopste nije tacno, to govore "reperi" koji su culi mozda jednu, dve pa mozda i ceo cd, ali oni su slusali samo reci... Nije to sve... Moras da se prepustis pesmi, i shvatices koliko on zeli da "promeni" svet, i normalizuje klince, ali nije to sve... On u svakoj pesmi iskazuje nesto novo... U jednoj je svoja najveca ljubav prema cerci, onda u drugoj mozda kaze da je KIM *****, ali niko ne vidi koliko on nju voli ma sta god rekao, u trecoj svojoj kevi kaze da je k*u*rva i sve, al samo zeli da joj poruci koliko ga je povredila, on samo zeli on nje da cuje da joj je zao sto ga je sjebala za sva vremena... I svaja pesma je nesto novo... Tako da ne mozete reci da non-stop repuje o istome... NIJE TACNO!!!
Dobro shvatamo, svi shvataju, da ga "mrzite" zato sto je komercijala, al to je samo dokaz da ljudi shvataju sta zeli da kaze, i da se slazu sa njim... Znaju sta je muzika... NAravno da ima boljih od njega... nema sumnje, ni ja ne slusam Samo njega, al koja prava imate da govorite drugima sta da slusajum, sta je dobro a sta ne... Valjda su toliko pametni da sami odrede sta im se svidja... Sta tek kazete za one koji slusaju narodnjake... Sta vas briga sta se njima/nama svidja, svakome prija drugacija muzika... dosta prepucavanja bre... Slusajte sta se vama svidja, i ostavite druge na miru...
peace out.... :wink: