Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas sta bre?Mozes samo da crknes jer si ispusio.Anonymous:ajde beziJaH_G|rL:Konacno neko STVARNO normalan ))Normalan covek:Eminem je idiot.....misli da je faca..sad on belac pa reper.Pokusava da imitira Jima Morrisona sa bolesnim pesmama ali kada on bude bio drugi Jim Morrison ja cu dobiti Nobelovu nagradu za pljuvanje u dalj...i ne mogu da verujem kako se lozite na taj rep kada svaki reper propadne za najvise 2 godine...
Eminem.....pihh.....
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...
MISA:Ma eminem je cista KOMERCIJALA!!! i svi sto ga slusaju su pozeri koji nemaju pojma sa muzikom. Obratite malo paznju na muziku, sve je kompjuterski napravljeno i stalno se ponavljaju iste melodije. a i to sto on radi uopste nije pevanje. i moja baba ume da repuje. a i tu nesto ***** kako mrzi Kim i pljuje po njoj, a samo me zanima kako ce objasniti sto se onda ponovo udaje za nju! Mislim da su sve te price o njemu i njegovom zivotu lazi koje je on izmislio i ispricao ih je kroz pesme (ispricao ih je!!!, a ne otpevao, posto on ne zna da peva kao ni jedan drugi reper)
SVI REPERI SU POZERI KOJI IZMISLJAJU NEKE PRICE O SEBI KAKO BI BILI STRASNI.
I jos tu nesto pljuju kako se rokeri lose oblace, a nek pogledaju malo sebe, mogli bi malo navuci te pantalone jer iygledaju ko da su se usrali. Kad pogledate nekog repera kako je obucen odmah mozete zakljuciti da su oni pored toga sto su pozeri ujedno i fensi likovi!!!
EEEEEEMMMMMMMIIIIINEEEEEMMMM SSSSSUUUUUCCCKKKKKKSSSSS.jea.Moj narode ajde da napravimo grupu anti-eminem jer su moj topic obrisali o toj grupi.snaja:EM je najbolji pevac sa najboljim pesmama!
CRUCIAL:...STA TI VREDI KAD LJUDI OVDE ZNAJU STA VREDI.
mrmot:Stoorbak:Tipicna pozercina )))x-files TORPA:HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELF
haily's song,soldier,lose yourself malo dosadila
Corey:jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.
NE ZNAM NA KOGA MISLIS...
Sh*t you call a heart...