EMINEM

• Začetnik teme x-files TORPA
  • Datum pokretanja
EMINEM RULES!!! Sve njegove pesme su super, Stan, lose yourself, cill you... jedini belac koji rapuje, i to stvarno zna da rapuje, on je the best!!!

Eminem je car!!!He is the best.Sve pesme su mu cool i ono sto je najvaznije-nije izfoliran.Pa sta ako je beo,to mu ne brani da bude (citaj) KRALJ Hip Hopa i Rap-a.Sto se tice pesama mislim da su mu sve the best,ali kad vec moram izdvojicu Stan,I'm Cleaning Out My Closet i Lose Ypurself.
Samo oni ljubomorni mogu da kazu da je on isfpliran i totalni promasaj.
(upuceno njima)-CRKNITE!!!!!!!
(upuceno njegovim fanovima)NAJJACI SMO!!!IMA NAS VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/u]

Anonymous:
JaH_G|rL:
Normalan covek:
Eminem je idiot.....misli da je faca..sad on belac pa reper.Pokusava da imitira Jima Morrisona sa bolesnim pesmama ali kada on bude bio drugi Jim Morrison ja cu dobiti Nobelovu nagradu za pljuvanje u dalj...i ne mogu da verujem kako se lozite na taj rep kada svaki reper propadne za najvise 2 godine...
Eminem.....pihh.....
Konacno neko STVARNO normalan ;)))
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...
ajde bezi
Znas sta bre?Mozes samo da crknes jer si ispusio.
Eminem ne mora nikog da imitira-on je najbolji!

Ma eminem je cista KOMERCIJALA!!! i svi sto ga slusaju su pozeri koji nemaju pojma sa muzikom. Obratite malo paznju na muziku, sve je kompjuterski napravljeno i stalno se ponavljaju iste melodije. a i to sto on radi uopste nije pevanje. i moja baba ume da repuje. a i tu nesto ***** kako mrzi Kim i pljuje po njoj, a samo me zanima kako ce objasniti sto se onda ponovo udaje za nju! Mislim da su sve te price o njemu i njegovom zivotu lazi koje je on izmislio i ispricao ih je kroz pesme (ispricao ih je!!!, a ne otpevao, posto on ne zna da peva kao ni jedan drugi reper)
SVI REPERI SU POZERI KOJI IZMISLJAJU NEKE PRICE O SEBI KAKO BI BILI STRASNI.
I jos tu nesto pljuju kako se rokeri lose oblace, a nek pogledaju malo sebe, mogli bi malo navuci te pantalone jer iygledaju ko da su se usrali. Kad pogledate nekog repera kako je obucen odmah mozete zakljuciti da su oni pored toga sto su pozeri ujedno i fensi likovi!!!

MISA:
Ma eminem je cista KOMERCIJALA!!! i svi sto ga slusaju su pozeri koji nemaju pojma sa muzikom. Obratite malo paznju na muziku, sve je kompjuterski napravljeno i stalno se ponavljaju iste melodije. a i to sto on radi uopste nije pevanje. i moja baba ume da repuje. a i tu nesto ***** kako mrzi Kim i pljuje po njoj, a samo me zanima kako ce objasniti sto se onda ponovo udaje za nju! Mislim da su sve te price o njemu i njegovom zivotu lazi koje je on izmislio i ispricao ih je kroz pesme (ispricao ih je!!!, a ne otpevao, posto on ne zna da peva kao ni jedan drugi reper)
SVI REPERI SU POZERI KOJI IZMISLJAJU NEKE PRICE O SEBI KAKO BI BILI STRASNI.
I jos tu nesto pljuju kako se rokeri lose oblace, a nek pogledaju malo sebe, mogli bi malo navuci te pantalone jer iygledaju ko da su se usrali. Kad pogledate nekog repera kako je obucen odmah mozete zakljuciti da su oni pored toga sto su pozeri ujedno i fensi likovi!!!

Savrseno se slazem. Samo pogledajte u kojim klubovima se Eminem pusta! Dajte, ljudi, nema fancy kafica ili diskoteke iz koje ne gruva "Without me" ili "Lose yourself"!!!

P.S. On je sad kao dobar tata koji voli svoju cerkicu Hailie, a onda peva "Girl you can jump on Shady's dick..." JADNOOOOOOOOOO!!! Pritom, niti je on fini porodican covek, niti je playboy: on je samo jadnik iz predgradja koji bi malo da se nakupi para pa pljuje po ostalima i folira se da je preziveo svasta...

P.P.S. Zar bi svako ko je u mladosti imao porodicnih problema trebalo da postane reper? Cak i da je njegova prica istinita (u sta cisto sumnjam) ZASTO JE ONA SAD PA POSEBNA???

P.P.P.S. Kako neko moze da slusa coveka koji je bukvalno do pre mesec dana pljuvao po svojoj bivsoj zeni, da bi je sada ponovo ozenio ili sta vec??? Kako mozete takve bljuvotine da podnesete? Zar vam to ne govori koliko je on izlaziran? On je taj raskid iskoristio, bukvalno, kao promociju svog albuma. Skolski primer jadnika.

Najsmesnije od svega je sto ovi samozvani reperi na ovom forum koji porucuju drugima da crknu i da je Feminem najveci sta-vec svih vremena, nemaju blage predstave ko su rap bendovi koji su ceo taj pokret i zapoceli i koji su je jedini verodostojni toj nazovi ideologiji i nisu se nikada komercijalizovali. Iako ni njih necu nikad slusali, treba im odati pocast na tome, ako nista. Ali eto 99% ovih pozera ovde nije ni culo za RUN-DMX, Public Enemy i slicne...da ne pricamo o prvim belim reperima Beasty Boysima. Kad sam pre neki dan pitao ortakinju koja takodje zivi u ubedjenju da je Feminem "pravi" da li je bila na Public Enemy-ju, ona me pogledala belo i izustila: koga?!?!?!?LOL!!!

snaja:
EM je najbolji pevac sa najboljim pesmama!
EEEEEEMMMMMMMIIIIINEEEEEMMMM SSSSSUUUUUCCCKKKKKKSSSSS.jea.Moj narode ajde da napravimo grupu anti-eminem jer su moj topic obrisali o toj grupi.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

MOZES TI DA PRAVIS ANTI-EMINEM GRUPU ALI STA TI VREDI KAD LJUDI OVDE ZNAJU STA VREDI. TO JE COVEK KOJI JE SEBI PODIGAO SLAVU I UGLED DRUGI MOGU SAMO DA MU ZAVIDE... ON ZIVI SVOJ ZIVOT MA KAKAV ON BIO SAM GA JE ODABRAO!!!!!!!!!

SADA SVI SLUSATE EMINEMA (NECU DA KAZEM SVOJE MISLJENJE O TIM KLINKICAMA I OSTALIM LIKOVIMA JER NE MORA UVEK DA BUDE TACNO) A BAS ME ZANIMA KO IMA PRVI ALBUM,KO GA JE SLUSAO KAD SE TEK POJAVIO NA SCENI...TADA JE LIK BIO DO JAJA.SADA SE ISKOMERCIJALIZOVAO I SMORIM SE SVAKI PUT KADA GA VIDIM NA TV.NE ZNAM KAKO CE KO SHVATITI OVO,NE BACAM HEJT NA NJEGA,ALI BRATE SLISAJU GA DECA PETI RAZRED!

iskreno ja ga ne slusham ali takodje nemam nishta protiv njega i ne razumem potrebu da pravish ANTI-EMINEM grupu zar ti ne smetaju malo vishe glupi NARODNJACI shto vise 7/24 na Tv?
P.S. Odakle si??? -COREY-

mrmot:
Stoorbak:
x-files TORPA:
HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELF
Tipicna pozercina :))))

haily's song,soldier,lose yourself malo dosadila

E LJUDI NEMOJTE SE ZAMLACIVATI EMINOM ON JE BRE SAMO PROLAZNI REPER DAJ NEMOJTE ME ZEZATI DA NEKO MOZE DA GA"SLUSHA". NJEGOVA MUZIKA JE ONAKO ALI ONA MOZE DA SE SLUSA SAMO U ZEZANJU ON JE OBICAN KOMERCIJALISTA KAO I VECINA REPERA KAO I SVI IZ CITY RECORDSA GDE NJEGA NEKO MOZE DA SLUSHA??

jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.

Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

CRUCIAL-G_iR_l:
Corey:
jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.

NE ZNAM NA KOGA MISLIS...
pa na snoopa.

Sh*t you call a heart...
:evil:

Back