Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TiMinM_4Life:pa "dragi" ne znam ja bas ko bi ovde trebalo da place...
MinM_4Life:ma sta vi bre znate, sa kim sam ja nasla da se raspravljam! zalosni ste svi...
E ljudi ovo se zove fanVlado_KV:MinM_4Life:ma sta vi bre znate, sa kim sam ja nasla da se raspravljam! zalosni ste svi...
ako si mi bre pa ti?koje si ti godiste?od kad slusas eminema pa se toliko foliras k'o da ga znas ceo zivot!!!!!Svi vi koji slusate eminema poceli ste da ga slusate od pre godinu dana a on je na sceni vise od pet!!!!!Mislim cast izuzecima(sto ti sigurno nisi)
Ubuduce razmisli pre nego sto budes nesto pisala na forumima jer ovo sad sto si napisala nema veze!!!!!!
Jok slusacu ga dok je bio nepopularan i dok jos nije izda cd,dok je bio bebaCorey:zelim da znam da li ovde imaneki pravi eminemov fan koji ga slusa od pocetka a ne ovi koji ga slusaju od kada se proslavio. :wink:
Sh*t you call a heart...
Ruza:Eminam je hip-hop izvidjac na svetu. Njegovi textovi su drugaciji i zato njega moze da slusa samo onaj koji ih razume. Najbolje pesme su mu THE WAY I AM, LOSE YOURSELF, WHITE AMERICA, STAN, 8 MILE, OUR HOUSE.
Brate sta se zamajavate sve pesme su mu odlicneRuza:Ruza:Eminam je hip-hop izvidjac na svetu. Njegovi textovi su drugaciji i zato njega moze da slusa samo onaj koji ih razume. Najbolje pesme su mu THE WAY I AM, LOSE YOURSELF, WHITE AMERICA, STAN, 8 MILE, OUR HOUSE.
Ne on ne ogovara majku,on je u svojim pesmama siluje,ubija...razmisli malo o tome.MC_GoGo:[/b]On je kralj, svaka pesma je zakon......Ljudi pricaju da je seljak, jer ogovara majku. Da su oni imali takvu majku i ono bi bili takvi.
Pa..zasto i ne bi???Zasluzila je sve najgore.. EMINEMCourtney:Ne on ne ogovara majku,on je u svojim pesmama siluje,ubija...razmisli malo o tome.MC_GoGo:[/b]On je kralj, svaka pesma je zakon......Ljudi pricaju da je seljak, jer ogovara majku. Da su oni imali takvu majku i ono bi bili takvi.
x-files TORPA:HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSE
seljak
Vlado_KV:MinM_4Life:ma sta vi bre znate, sa kim sam ja nasla da se raspravljam! zalosni ste svi...
ako si mi bre pa ti?koje si ti godiste?od kad slusas eminema pa se toliko foliras k'o da ga znas ceo zivot!!!!!Svi vi koji slusate eminema poceli ste da ga slusate od pre godinu dana a on je na sceni vise od pet!!!!!Mislim cast izuzecima(sto ti sigurno nisi)
Ubuduce razmisli pre nego sto budes nesto pisala na forumima jer ovo sad sto si napisala nema veze!!!!!!
Supernatural:Say goodbuy Hollywood, Soldier, Business ...
Pa, ne znam ... malo mi je glupo da se sad ponovo vjenča sa Kim . Znate kako se kaže ... ko te izda jednom , izdaće te hiljadu puta.
Mada, možda je on tip kome to i odgovara ?!
SisaDaPimp:Ma eminem dok se drzao UG je bio * jak MC.. Ali posle se prodao ko * i poceo je da radi pesme samo da bi se albumi prodli, i samim tim pooko na kvalitetu.. tako da ono, covek je stvarno shupak nevidjen kao sto sam vec rekao..