EMINEM

  • Začetnik teme x-files TORPA
  • Datum pokretanja

ShadyGirl

Početnik
Poruka
2
Pre sam po ceo dan slushao Eminema,bio sam obsessed fan. :lol: Ali sve se to promenilo kada je rekao da su srbi psi.

Ti si bio moj ***** fan! Odakle ti to, to jebeno sranje???! Svi seru o tome, a niko nema dokaz, niko nzm da mi pokaze snimak, sliku ili novinski clanak, NISTA! Svi mnogo serete, ono za pse i Srbe na albumu to je na Nevermind albumu Nirvane, samo da razjasnimo.
Hajde mi, molim te, posalji dokaz o tome!!!!!!
 

Protector

Elita
Poruka
15.085
Добар репер, мада се мало продао на задњем албуму сарадњом са Pink и Rihanna-ом и мењањем битова и звука да личе више на pop музику. Мада ће се средити то на следећем албуму кад опет Dre преузме контролу.
Али има и добрих песама, поготово ако се узме у обзир да није било Slim Shady-ја на албуму.
У прва 3 никад неће бити јер нема разноврсност у песмама и репује углавном о породици, за разлику од Rakima, Nasa и 2Paca.
SSLP, MMLP и Eminem Show су једни од најбољих албума у историји rap музике, после тога су ok албуми, али ни близу та три.
 

MarshallMathers

Početnik
Poruka
1
Eminem je idiot.....misli da je faca..sad on belac pa reper.Pokusava da imitira Jima Morrisona sa bolesnim pesmama ali kada on bude bio drugi Jim Morrison ja cu dobiti Nobelovu nagradu za pljuvanje u dalj...i ne mogu da verujem kako se lozite na taj rep kada svaki reper propadne za najvise 2 godine...
Eminem.....pihh.....
"svaki reper propadne za najvise 2 godine..."
Eminem poceo 1996 sa albumom Infinite, dan danas je aktivan i izbacio je novi album 15.12.2017. Revival... cek cek... koliko mu to dodje negde nekih... 20 godina ?! Jel tako ?
 

Bolič

Početnik
Poruka
2
Bolje nemoj ništa da pišeš ako već nemaš pojma o čemu se radi. Dr Dre mu nije izmišljao pesme, pravio mu je bitove za neke. I to što si ti čuo samo 2 pesme i to sa Rijanom ne znači da je on komercijala, komercijala su 2 pesme. Plus, iako između ostalog repuje i o svojim ''psihičkim problemima'' to radi sa neviđenom šemom rime i ''svaka budala'' bi tako nešto pisala godinu dana. Odslušaj Bad Meets Evil: Hell The Sequel album iz 2011. pa reci da je komercijala.
 

Top