EMINEM

• Začetnik teme x-files TORPA
  • Datum pokretanja
i ja mislim da je loša osoba, ali to je posledica njegovog teškog detinjstva i života i bla bla- ali to nije tema sad.

PA takva je polovina repera i naravno da ce svi oni da polude,kada su imali sranje u porodici i uopste ocajno detinjstvo! Em je skroz ok,najvise gotivim "lose yourself",ali i Stan!
p.s. a realno Fifti je nista bez Ema....Pa on je cak i izjavio da se najvise boji da ne napravi nesto sto se nece dopasti Emu...

PA takva je polovina repera i naravno da ce svi oni da polude,kada su imali sranje u porodici i uopste ocajno detinjstvo! Em je skroz ok,najvise gotivim "lose yourself",ali i Stan!
p.s. a realno Fifti je nista bez Ema....Pa on je cak i izjavio da se najvise boji da ne napravi nesto sto se nece dopasti Emu...

Hahaha... odakle izvlačite ovakve gluposti?! Ali baš baš baš me iskreno zanima! Brate.... fifti ima keša da otvori 10 izdavačkih kuća nezavisnih od Interscopea/shady records-a! Boli njega patka za eminema!

dobar je method, ali kad pricamo o kralju hip hop-a, pre njega bi bili rza na prvom mestu, zatim gza i meni najbolji krs one..

pa,hm....dobar je Razor nema shta,ni Genius nije losh ali Meth je Meth....mislim''Tical''je legenda od albuma,lirichki gledano....rame uz rame sa ''Enter Wu:36 Chambers''....a,ako cemo vec old skool,onda je i onyx tu negde....

uzgred,bash neshto razmishljam,doshao sam do spoznaje da bar meni vecina em-ovih pesama koje su lirichki genijalne uopshte nisu bile na njegovim studijskim albumima....recimo da navedem neke,Drugs Are Bad,koja je bila na off the wall kolko se secam,odlichna lirika,fantastichna,pa If I Get Locked Up Tonight,Stir Crazy koja je meni medju prvih 5 sigurno,onda Three Six Five koja je na''eminem is back'',neka vrsta pod albuma ili ***** ga shta vec,Turn Me Loose sa Fred Durstom iz Bizkit-a.....inache ''Off The Wall''je album koji sam ja prvi nabavio,moj prvi album shto se tiche profesionalnog slushanja muzike ako tako mogu da se izrazim,i prvi album koji mi je pokazao da se zapravo najbolji i najkreativniji stvoren materijal od strane nekog umetnika(u ovom sluchaju eminema)nalazi potpuno nezavisno od mainstrem hitova koje su oni prinudjeni da izbacuju kako bi zadovoljili ukuse mase,a to moraju jer im jebene izdavachke kuce vade dushu....tako da zakljuchim,Em je mnogo vishe od onoga shto se na prvi pogled da zakljuchiti,Em je mnogo vishe od nekog izdrkanog klinca koji temelji slavu na prozivanju kolega,oni koji ga slushaju me verovatno razumeju,tj.oni koji razumeju njega razumeju ono shto ja hocu da kazhem.....

a ko je producirao sve pesme na tical-u, kao i na 36 chambers, kao i na svemu sto je wu tang izdao do 96? i rest my case :-P :mrgreen:
pri osnivanju grupe rza je obecao da ce, ako bude imao potpunu kontrolu nad wu tang-om, pokoriti hip hop svet u roku od pet godina, nakon kojih ce se odreci svoje potpune vlasti, i sudeci po tome da se vecina pesama wu tang-a iz tog perioda smatra klasicima uspeo je.. nisam preslusao njegove solo albume ali njegova uloga u razvoju hip hopa je to zbog cega ga smatram jednim od najvecih

It's Wu motherfuckers
ah, Wu-Tang motherfuckers..

***..koji sad labum izlazi...ja sam se skroz pogubio...TBA,King Mathers...?wtf...

King Mathers,al se iskreno nadam da Em nece lichno da uchestvuje u produciranju muzike,poshto lik nema blage veze sa bitovima,nadam se da ce Dre da odradi posao,i ako bog da da se ponovi neshto kao shto su mu bili Slim Shady i Marshall Mathers LP-ovi,samo neka nas on obraduje sa lirikama...

Back