- Poruka
- 12.956
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj davno izgubljeni brat blizanac Makijaveli.Method Man....WU TANG madafakaz.....
i ja mislim da je loša osoba, ali to je posledica njegovog teškog detinjstva i života i bla bla- ali to nije tema sad.
PA takva je polovina repera i naravno da ce svi oni da polude,kada su imali sranje u porodici i uopste ocajno detinjstvo! Em je skroz ok,najvise gotivim "lose yourself",ali i Stan!
p.s. a realno Fifti je nista bez Ema....Pa on je cak i izjavio da se najvise boji da ne napravi nesto sto se nece dopasti Emu...
dobar je method, ali kad pricamo o kralju hip hop-a, pre njega bi bili rza na prvom mestu, zatim gza i meni najbolji krs one..
Hahaha... odakle izvlačite ovakve gluposti?! Ali baš baš baš me iskreno zanima! Brate.... fifti ima keša da otvori 10 izdavačkih kuća nezavisnih od Interscopea/shady records-a! Boli njega patka za eminema!
***..koji sad labum izlazi...ja sam se skroz pogubio...TBA,King Mathers...?wtf...
mene je jedan klinac pito jesam li reper
a ja se tad bila sva u crnom,sa majcom Gunsa i kacketom