EMINEM

• Začetnik teme x-files TORPA
  • Datum pokretanja
Eminem - King Mathers (2008)

1. Intro On Hot 97
2. Blood In Blood Out
3. Go Gettas Remix
4. Wouldn't Get Far Till I Collapsed
5. Know The Deal Remix
6. There He Goes
7. Lean Back
8. Bitch Please Remix
9. Drop It Like Its Hot
10. Pistol Poppin
11. 40 Oz Remix
12. If You So Gangsta Remix
13. The Real Slim Shady Is Takin Over
14. Locked Up
15. Gun Rule Remix
16. This Is America
17. My Love
18. Murda Murda
19. I Tried So Hard
20. America Is A Screw Up
21. I'll Sell You A Dream
22. Flippin Dat
23. I Ain't Goin No Where

Links:

http://rapidshare.com/files/89807666/Eminem-KingMathers-sLaYeR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/89808750/Eminem-KingMathers-sLaYeR.part2.rar

Pass:

super-warez.com

pa javite utiske...:D

Ta prica da nas mrzi samo kruzi po Srbiji, a to uopste nije istina. A i da je tako, boli me uvo. Volim svoj narod, volim svoju naciju, ali on nije meni licno to rekao. Tako da i da jeste, u bilo kom ne mogucem slucaju rekao da smo mi psi, ja ostajem njegov najveci fan na svetu.

Pa šta i da je rekao da su srbi psi?

A i nije to rekao.. Ja sam negde pročitao da je pisalo na omotu njegovog albuma: "not allowed for dogs & serbs"... mada je isti rac... uvreda je to...

Ali reci mi, molim te, šta je pogrešio u tome što je rekao?
Ako postoji klošarski, zatucani narod - onda je to srpski narod, na čelu sa kraljem i crkvom i predsednikom..

A onaj što je rekao da je eminem najbolji beli reper neka prestane da sluša rep...

Nadam se da si pismen...
Ja sam rekao da je najuspesniji beli reper svih vremena, a ne najbolji!

Kontam da se slučajna greška u čitanju, ni na jedan mogući način ne može dovesti u vezu sa pismenošću.. svakom se desi.

Zavisi šta smatraš pod tim "najuspešniji". Definiši mi uspeh!

Zeko, ne moraš da se složiš. Ne prisiljavam nikoga. Ali tako je.

Kontam da se slučajna greška u čitanju, ni na jedan mogući način ne može dovesti u vezu sa pismenošću.. svakom se desi.

Zavisi šta smatraš pod tim "najuspešniji". Definiši mi uspeh!

Zeko, ne moraš da se složiš. Ne prisiljavam nikoga. Ali tako je.

Pa znas valjda sta podrazumeva: Najuspesniji. Drugo bi bilo da sam rekao najbolji, ali evo definisacu ti.
Najuspesniji... znaci covek koga su smatrali (i koga smatraju) najboljim reperom, dobio je najvise fanova, dobio je love, izdavao dosta albuma... znaci uspesan je!

Ako postoji klošarski, zatucani narod - onda je to srpski narod, na čelu sa kraljem i crkvom i predsednikom..

Kojim kraljem? Nemamo istog vec vise od pola veka... Ako mislis na prestolonaslednika koji ni srpski ne zna, onda se slazem.
Crkvom? Mi smo prilicno sekularna drzava...Ne pratim te ovde...
Predsednikom? Hm, tu smo svakako mogli uraditi bolji posao...

Pa znas valjda sta podrazumeva: Najuspesniji. Drugo bi bilo da sam rekao najbolji, ali evo definisacu ti.
Najuspesniji... znaci covek koga su smatrali (i koga smatraju) najboljim reperom,
dobio je najvise fanova, dobio je love, izdavao dosta albuma... znaci uspesan je!

@ boldovano
:rotf::rotf::rotf:

Tvoje shvatanje uspesnosti je, ako mogu da primetim, izuzetno plitko.
Koliko je to mnogo fanova?
Koliko je to mnogo love?
Koliko je to dosta albuma?

Doduse, uspesnost je krajnje subjektivan pojam...

Eminem will star in the upcoming film Have Gun – Will Travel in which he will play the protagonist bounty hunter "Paladin". He will be involved in either the soundtrack or scoring.

Zanimljivo...

Back