trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loooda_za_Eminemom:C,c,c,al vi lupateeeeeeee........kao prvo 5o je ok,ali ja naravno vise volim eminema....A katy film se ne zove 8 milja,nego '8 mile'...
trick-trick:ovaj..pa ne pojavljuje se u filmu samo jedna pesma...
trick-trick:ovaj..pa ne pojavljuje se u filmu samo jedna pesma...
ne znas, ne znastrick-trick:ako je lose yourself..pocehtak spota prikazuje gradi iz vazduha,pa ema kako repuje na bini itd...inache nju znam celu....
look ,if you had on,one oportunity,and it seems its everthing you ever wanted,one moment...
lol..mrzi me...mrzim shto sam lenj..
Pa znam,ali samo kazem...aleksandra_93:paaaa u prevodu je 8 milja....
hahaha,loltrick-trick:ako je lose yourself..pocehtak spota prikazuje gradi iz vazduha,pa ema kako repuje na bini itd...inache nju znam celu....
look ,if you had on,one oportunity,and it seems its everthing you ever wanted,one moment...
lol..mrzi me...mrzim shto sam lenj..
ne racuna se kad kopiras, ono je bilo iz glave.. trebala si da napises sve spojeno i obrises ovo verse 1 i to, pa da ispadne kao da si kucalaLoooda_za_Eminemom:Evo ja znam...
e ajde umri...ThE_DeaThBriNger:EMINEM i svi ostali reperi su shit!!!!
ne znas, ne znas
if you had, one shot , one oportunity... :-P
EMINEM i svi ostali reperi su shit!!!!
pa znam,nego sam se zezz -.-ne racuna se kad kopiras, ono je bilo iz glave.. trebala si da napises sve spojeno i obrises ovo verse 1 i to, pa da ispadne kao da si kucala
e i posto svi pisete 8 brojem, ne znam kako prevodite ime filma, ali on je osma milja, ne osam milja
samo da spomenem
a ti njega poznajes pa mozes tako da kazes?Bolje je da cutis...:x EMINEMA MI NE DIRAJ ;p a i ja ne vidim da je iko spomenuo kakva je on osoba!nije mi tesko da priznam da je eminem odlican reper i da ima dobre pesme. bila sam njegov veliki fan ali danas odbijam da slusam njegovu muziku i da kupujem cd-ove jer kao licnost vredi jako malo, gradi karijeru i slavu pesmama i spotovima u kojima proziva mnogo kvalitetnije izvodjace od sebe, u svakom slucaju jako jako pogresan nacin da se gradi karijera. i u svakom slucaju on je jedna jako jako ljubomorna i losa osoba!
i ja mislim da je loša osoba, ali to je posledica njegovog teškog detinjstva i života i bla bla- ali to nije tema sad.
i plus pljuje majkla džeksona i plus je homofobičan = dve stvari koje baš baš ne volim.
al dobro, to što je đubre ne znači da nije genije kada su u pitanju tekstovi pesama, spotovi i muzika. i koga briga da li je on dobar ili ne- pa neću da se udam za njega, već da ga slušam!
a i nije on džabe naj reper na svetu. :-D
zashto sam znao da cesh to reci.....hmm...