Elektronska cigareta

Moraš menjati grejače ili atomizere.

Da , vidim sad , pokidah grejac malocas .Ovo nije dobroo ..
homer-thinking-smiley-emoticon.gif

A ionako je bilo gotovo neupotrebljivo , fitilj izgoreo nacisto . :p

Sve u svemu nadam se da cu pokupiti par korisnih saveta od vas u vezi odrzavanja , kada mi stigne ovo sutra :lol:

Poslednja izmena:
I meni traje toliko.

Kupio sam i uredjaj gde se grejači nameštaju motanjem žice i stavljanjem vate. To je proimašaj, jer šrafići su toliko sitni da je potreban alat časovničara kako bi se montirao novi grejač. Taj uredjaj je promašaj.

Kupila sam i rba ali mi curi pa je ne koristim...samo umjesto joyetech atomizera u egripu koristim eleaf atomizere,
Sad sam narucila ovaj novi sa displejom,bijeli
4e4b482aa24a444978ba61dbd2c484cb.jpg

A treba da mi stigne i rozi ego one pink
741508ced486fe1230cb77f2c0f059ba.jpg
e52c38ac927f392d6bc7e8df9203b749.jpg

Poslednja izmena:
Ovaj eGrip je opasna stvarcica , stigao mi je pre dva dana , i trenutno imam pozitivne utiske , doduse stvar je jaca no sto sam mislio . :p

Svidja mi se ovo sa grejacima , dok je na ego-t-u grejac bio integrisan sa atomizerom tako da je bilo nemoguce kupiti nov grejac , to sam nazalost naucio na najgori moguci nacin tako sto sam pokidao licnu , zatim sam kupio novi atomizer , uzeo 2 dima stavio baterije na punjenje , i vise nikad nisu proradile jedna je totalno crkla zbog misterioznog kratkog spoja , koja je za sobom urnisala i punjac o.O dok druga jednostavno ne moze da se napuni cak i nakon kupovine novog punjaca , . Sve u svemu imam lose iskustvo sa ego-t uredjajem , vrlo je moguce da je i moja nestrucnost imala udela u tome, mada opet , stvarno bih morao da se potrudim da unistim sve te delove za kratak period .

Koliko cujem ta RBA baza je vrlo korisna i ekonomicna stvar , samo takodje vidim i da su misljenja podeljena .

Poslednja izmena:
Ovaj eGrip je opasna stvarcica , stigao mi je pre dva dana , i trenutno imam pozitivne utiske , doduse stvar je jaca no sto sam mislio . :p

Svidja mi se ovo sa grejacima , dok je na ego-t-u grejac bio integrisan sa atomizerom tako da je bilo nemoguce kupiti nov grejac , to sam nazalost naucio na najgori moguci nacin tako sto sam pokidao licnu , zatim sam kupio novi atomizer , uzeo 2 dima stavio baterije na punjenje , i vise nikad nisu proradile jedna je totalno crkla zbog misterioznog kratkog spoja , koja je za sobom urnisala i punjac o.O dok druga jednostavno ne moze da se napuni cak i nakon kupovine novog punjaca , . Sve u svemu imam lose iskustvo sa ego-t uredjajem , vrlo je moguce da je i moja nestrucnost imala udela u tome, mada opet , stvarno bih morao da se potrudim da unistim sve te delove za kratak period .

Koliko cujem ta RBA baza je vrlo korisna i ekonomicna stvar , samo takodje vidim i da su misljenja podeljena .
Odnos cena kvalitet je odličan :)

Ima jedan šrafić sa strane, kada se on odvrne poboljša se dotok vazduha, meni je ukus još bolji bez šrafića, on se mora skroz odvrnuti. Trenutno koristim LIQUA ulja, meni su dobra, pogotovo kada je u pitanju odnos cena kvalitet.

maxresdefault.jpg

Odnos cena kvalitet je odličan :)

Ima jedan šrafić sa strane, kada se on odvrne poboljša se dotok vazduha, meni je ukus još bolji bez šrafića, on se mora skroz odvrnuti. Trenutno koristim LIQUA ulja, meni su dobra, pogotovo kada je u pitanju odnos cena kvalitet.

maxresdefault.jpg

Stigla mi je gomila nekog ulja , jos nisam isprobao sve arome :lol:

- - - - - - - - - -

Blanked,ako nisi strucnjak za grijace,batali se rba baze

Ma razumem ja princip grejaca u teoriji pretpostavljam kako sve funkcionise razumem se koliko toliko u elektrotehniku :lol: ,no meni je problem dok skapiram sta je sve potrebno da se menja i sta i kako treba da se odrzava :lol:

ps.

Na prosloj cigareti npr. znam da postoji grejac koji treba da se zameni ali pojma nisam imao da je on jednostavno "ugradjen" u atomizer , i otvorim atomizer skinem glavu , neverovatno da je nakon 10 dana fitilj "izgoreo" iako ne bi trebao da izgori tek tako i tako brzo , raspetljao i obmotao oko licne , i kako sam povukao fitilj pokidam i grejac , dok mi je ovo sa RBA grejacem primamljivo , samo vidim da imate negativna iskustva sa tim curenjem i kompleksnoscu tako da su to npr. stvari sa kojima nisam upoznat :)

Uzecu to u obzir :D Sto kazu da cuknem u drvo za sada kolicina iscurelog sa ovim ulja eGripom je 0 :) I zato sam odusevljen . Jos ako uzmem u obzir da na prethodnoj em sto je ulje curelo iz svih mogucih otvora em sto povremeno ulje udje u usta i to me je plasilo malo , ipak je to propan , plus velika koncentracija nikotina da mi nije svejedno kada mi kapne na kozu a kamoli da udje u usta . I iskreno isfrustriran sam malo 40 eura ( + 15 - eura sa dodacima koje sam morao da kupim za tih 10 dana jer su ovi zakazali , ulje ne racunam iako pola bocice iscuri tek tako ) za cigaretu koja ima milion mana nije bas naivna investicija i jos na kraju crkne totalno.

Jos sam je uzeo preko poznatijeg distribuitera (necu sad nikog da javno pljujem) i onda na kraju ukapiram da je to u stvari bezimena veoma losa kopija . Ali dobro na greskama se uci :D Tako da i ako procuri malo nece biti bar meni neki bauk ako pogledam sa cim sam sve imao posla :) Kako god iznecu i svoje iskustvo , mozda nekom bude bilo od koristi . :)

Ma ne bre, tu smo, nego eto..., nemam šta da pišem. Meni se nešto ne sviđaju ovi modeli što izgledaju kao tabakere:roll:. Ja ne menjam moj model. Ništa mu ne fali, a kažu ne treba menjati tim koji pobeđuje. Ebi ga, ja sam rob navike.
Eto.. ja samo da se javim. Uskoro ću slaviti godišnjicu :super:. Onaj ko me ne poznaje nema pojma koliko je to uspeh za mene. Bravo ja.

Da li je moguce....moj je star 6 mjeseci,nimalo oslabila nije

Ipak ja dosta koristim elektronske cigarete, mislim da mnogo parim, počinjem sa radom ujutro od pet sati i tada krećem i sa parenjem već u deset pre podne ode baterija, koja treba da mi izdrži barem do 14h, ispočetka je tako bilo ali sada nije. Tako da sam sebi priuštio nov uredjaj. Atomizer eGo one i modul Eleaf 50w 4400mah.

iStick_50W.01-500x500.jpg

JOYE-EOTSS-2-large.jpg

- - - - - - - - - -

Da li je moguce....moj je star 6 mjeseci,nimalo oslabila nije

Ipak ja dosta koristim elektronske cigarete, mislim da mnogo parim, počinjem sa radom ujutro od pet sati i tada krećem i sa parenjem već u deset pre podne ode baterija, koja treba da mi izdrži barem do 14h, ispočetka je tako bilo ali sada nije. Tako da sam sebi priuštio nov uredjaj. Atomizer eGo one i modul Eleaf 50w 4400mah.

iStick_50W.01-500x500.jpg

JOYE-EOTSS-2-large.jpg

Back