Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
jbg...posle ce za zdravlje biti kasno...ostaje da vreme pokaze dal su u pravu i sta ce biti..
Biće korisno za mlade generacije !
Da vide na primeru šta ne valja.
I ministarstvima zdravlja za statistiku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg...posle ce za zdravlje biti kasno...ostaje da vreme pokaze dal su u pravu i sta ce biti..
Biće korisno za mlade generacije !
Da vide na primeru šta ne valja.
I ministarstvima zdravlja za statistiku...
haha e to,to...sto kazu hrvati "povjest ima da se pise"..
Pozdrav svima!
Jel zna neko sa koliko najmanje nikotina se kod nas moze kupiti tecnost za elektronsku cigaretu?
Hvala.
...a ove klasicne nisu,m?
Štetnost elektronskih cigareta je izuzetno mala, pogotovo spram duvanskih cigareta, elektronske dodju kao Zlatiborski vazduh. Veliki je interes duvanskih lobija u svetu da suzbiju konkurenciju koja se pojavila, gde su doživeli pad prometa, prodaja duvanskih cigareta, da što više unište konkurenciju. Kompanije kojima smeta konkurencija u el.cigaretama su Filip Moris i Britiš Tobako " Marlboro & Rothmans", izuzetno jake kompanije koje pokušavaju da uz pomoć propagande preokrenu poslovnu situaciju u svoju korist. Svetska zdravstvena organizacija rekla je da nije u stanju da dokaže zdravstvenu isrpavnost el.cigareta, naravno uz pomoć propagande pokušavaju da ospore bilo šta vezano za el.cigarete. Ako svetska zdravstvena organizacija nije u stanju da dokaže zdravstvenu isrpavnost el.cigareta, onda nije u stanju niti da dokaže štetnost. Stvar je samu koji ugao gledanja se koristi. Svi oni koji redovno koriste el.cigarete, svojim svedočenjem potvrdiće da su el.cigarete mnogo puta zdravije nego duvankse i da nisu štetne po okolinu.
Svaki dan popusim bar 1 cigaretu. Kada sam u drustvu i vise. Ecig mi je tako slaba i nedovoljna. Moram nesto da menjam.
Zarazila sam sve oko mene;-)2 osobe su preko ovih prestale skroz...a ostale su na pari...Afro,VELIKI POZDRAV[emoji8]
Nije bitno koliko sam pusila pre vec da posle god.dana samo ecig ponovo pusim obicne :-( Svakako cu kupiti jace ulje.