Elektronska cigareta

Ne,vec hocu neki zvanicni stav od tvoje Nemacke,haha

Opet se fljas sa banana sajtovima i tekstovima Rado???:per:

- - - - - - - - - -

ne, nego ne zeli vest sa portala, vec zvanicno saopstenje, sto je ok. ali eto, i to sam mu dao.

Pa englezi su uvek bili zacetnici necega uz amere,ovo nece da pije vodu,ovo je trenutno ko zna iz kojih pobuda...Nista ovo nije uvedeno kao zvanicni stav,al ajd..Kad budu sve svetske medicinske organizacije koje imaju tezinu svojih reci rekli da su elektronske cigarete zdrave,i predstave sta sve ima u etericnim uljima,sta se sve uvlaci u pluca uz cist nikotin,itd..

Pa englezi su uvek bili zacetnici necega uz amere,ovo nece da pije vodu,ovo je trenutno ko zna iz kojih pobuda...Nista ovo nije uvedeno kao zvanicni stav,al ajd..Kad budu sve svetske medicinske organizacije koje imaju tezinu svojih reci rekli da su elektronske cigarete zdrave,i predstave sta sve ima u etericnim uljima,sta se sve uvlaci u pluca uz cist nikotin,itd..

Pa, cuj, trazio si saopstenje nekog ministarstva zdravlja i dobio si upravo to. Sad ti to ne valja. Je l' imas spisak zemalja cija ministarstva zdravlja su ti kredibilna?

Pa od koga zvanicno saopstenje? Od generalnog sekretara Ujedinjenih Nacija?:D Pa taj sigurno ima preca posla od davanja izjava o el.cgaretama.
I niko nikada nece tvrditi da je to zdravo nego da je minimalno stetno.

Da od njega,a ne od nekih tracara koje vode polemiku kako su El Cigarete zdrave..Ti koliko znam ne spadas u tu kategoriju jer si korisnik ovih pravih cigareta sa kojih si 2 puta pokusavala da se skines i nisi uspela.. :)

- - - - - - - - - -

Pa, cuj, trazio si saopstenje nekog ministarstva zdravlja i dobio si upravo to. Sad ti to ne valja. Je l' imas spisak zemalja cija ministarstva zdravlja su ti kredibilna?

Kao sto rekoh to su Englezi trenutno diskutovali,to nije zvanicno uneto kao definitivno misljenje jednog skupa medicinara..Svakako uvlacenje u pluca nekokih ulja sa cistim nikotinom ne moze biti zdravo..To jeste doslo od strane VB ali ipak nije uneto u validnost..To su misljenja..

Da od njega,a ne od nekih tracara koje vode polemiku kako su El Cigarete zdrave..Ti koliko znam ne spadas u tu kategoriju jer si korisnik ovih pravih cigareta sa kojih si 2 puta pokusavala da se skines i nisi uspela.. :)

- - - - - - - - - -

Kao sto rekoh to su Englezi trenutno diskutovali,to nije zvanicno uneto kao definitivno misljenje jednog skupa medicinara..Svakako uvlacenje u pluca nekokih ulja sa cistim nikotinom ne moze biti zdravo..To jeste doslo od strane VB ali ipak nije uneto u validnost..To su misljenja..
Sto se mene tice ja sam licno i zdrava , ali ipak ucestvujem na ovom forumu.

Posto sa nasla zanimljivu studiju o (ne)stetnosti el.cigareta, ja sam je ovde i postavila.
Ili ces mozda ti da mi odredjujes kako i gde smem , a i kada da se javljam?
A da je ova studija samo necije misljenje sigurno je ne bi ministarstvo zdravlja prihvatilo kao ozbiljnu i za samo ministarstvo vrlo pozitivnu jer se smanjuju troskovi
lecenja bolesti koje izazivaju cigarete.

Sto se mene tice ja sam licno i zdrava , ali ipak ucestvujem na ovom forumu.

Posto sa nasla zanimljivu studiju o (ne)stetnosti el.cigareta, ja sam je ovde i postavila.
Ili ces mozda ti da mi odredjujes kako i gde smem , a i kada da se javljam?
A da je ova studija samo necije misljenje sigurno je ne bi ministarstvo zdravlja prihvatilo kao ozbiljnu i za samo ministarstvo vrlo pozitivnu jer se smanjuju troskovi
lecenja bolesti koje izazivaju cigarete.

Naravno da je ovo samo misljenje i da britansko ministarstvo nije uzelo ovo kao ozbiljno,ne mogu da izadju u javnost i kazu zvanicno da je konzumiranje otrova i cistog nikotina zdravo pa tako i preporuciti..To se nece dogoditi Rado...Mada si onaj kutak o prestanku pusenja promasila skroz,kao aktivni pusac nema smisla da dajes savete ljudima koji pokusavaju da ostave,i to sve pogresne savete..Da su dobri ti bi odavno bila nepusac..Sad posto si pronasla ovu "studiju" ti se prebaci na ove "zdrave" E Cigarete,dusu dale za poboljsanje zdrava,vidis da su zdravije nego kucna hemija i izduvni gasovi iz auspuha..:rotf:

Sve isto sto vec imam samo se malo pohabalo od koriscenja, a bilo je na bas povoljnoj akciji u Umbreli.

Bilo bi dobro da možemo uživo da razmenjujemo iskustva, pa da se isprobaju razni aparati i razne cene i kako uštedeti, šta je dobro a šta nije, da mogu da ti dam moj aparat samo da probaš i objasnim ti šta je važno, bilo bi mnogo bolje.

Kod mene se pokazalo da mi jako odgovaraju atomizeri sa velikim protokom vazduha, ukus je znatno bolji i lepši, dok se nikotisnka vrednost može smanjiti sa jačim protkom vazduha.....

A zasto pod navodnicima? Jesi bar pogledao one linkove koje sam ti dao? Prilicno je ozbiljno napisano i potkrepljeno dobrim rezultatima.

Zato sto je ovo daleko od ozbiljnog i zvanicnog..Ovo ti je slicno anketi ili eksperimentu,pa da se vidi ko je vise izlozen i od cega..Naravno da Velika Britanije nece zvanicno staviti u svoje knjige da su doneli saopstenje iz ministarstva zdravlja da E Cig nije stetna..To da je manje stetna od ovih obicnih cigareta se takodje ne zna jer je sve ovo novo i statistika se radi na malo duzi period a ne na nekih 5-7 god..Ljudi puse 20-30 god i dobiju kancer jer je 90% pospesilo pusenje..Sad neko tamo kaze E Cig imaju manje dejstvo a pocelo da se koristi aj da kazemo zadnjih 10 godina,a masovno koriscenje krenulo zadnjih 5 godina kad su pocele da skacu cene cigareta,i to iskljucivo zbog toga a ne zbog zdravlja..Vreme ce pokazati kako ce delovati ova hemija na pluca i organizam,mislim da ce svakako negativno uticati na zdravlje..Pusac pocetnik ne moze osetiti negativne strane cigarete u startu,to je duzi proces koji se odvija u organizmu,spor ali temeljan ubica..Tako isto i ovo,treba vremena da bi se izvela statistika oko zdravlja ljudi koji koriste decenijama ovu napravu koja sadrzi otrov..

- - - - - - - - - -

Bilo bi dobro da možemo uživo da razmenjujemo iskustva, pa da se isprobaju razni aparati i razne cene i kako uštedeti, šta je dobro a šta nije, da mogu da ti dam moj aparat samo da probaš i objasnim ti šta je važno, bilo bi mnogo bolje.
.

haha,daj malo diskretnije muvaj zene po forumu...:hahaha:

Pogledajte prilog 358305...Pogledajte prilog 358306...evo je, ova stara je ovakva...
1440526934759.jpg

Back