Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Kol'ko košta taj spej šatl od 4400 mAh ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6700 dinara.Kol'ko košta taj spej šatl od 4400 mAh ?
Interesantni likovi
E cigareta je zdravija od koka kole, od obične cigarete, od izduvnih gasova iz automobila, od kućne hemije, od matijevićevih salama, od zračenja mobilnog aparata....itd. Niko ne može reći da je E cigareta zdrava al svako može reći da je zdravija od mnogo toga i pored onoga što je navedeno....
Eee pa zato što neznaš nemoj da pišeš koještarijeTi si jedan veoma interesantan lik,da kazem pravi saljivdzija na ovoj temi,veseljak...
Ocigledno je da stanes iza auspuha i udises iduvne gasove dok ti u isto vreme ispustas izduvne gasove pozadi..haha..Kako dobro poredjenje pravis..A jel zdravija od mobilnih telefona jer ima manju amperazu baterije pa manje zraci??
A dobro ti poredjenje i sa salamom,naravno to se odnosi ljudima koji jedu tu pogastinu,a i pored toga opet je malo zdravije nego uvlaciti u pluca ko zna sta sto se sagoreva u tom ulju koje vi tako krizno punite svaki dan u rezervoar el cigarete..Vidim da si u ocaju cim se tesis jer koristis "mozda" manje zlo od nekog drugog i to po tvojim principama rasudjivanja..Budi jak i ostavi skroz pusenje,ajde ako si musko?!
Eee pa zato što neznaš nemoj da pišeš koještarije![]()
Znam zato što sam bio pušač a sada korisnik E-cigareta, koristim E-cigarete evo sada već četiri godine. Na osnovu ličnog iskustva E-cigarete su mnogo zdravije nego duvanske cigarete, zdravije su od koka kole, od žvakaćih guma, od mnogih sokova i naravno do svih preradjevina od Matijevića pa ih niko ne zabranjuje niti vodi kamapanju da su štetne po ljudsko zdravlje.A ti znas..To nikad nije zvanicno objavljeno od strane te fabrike koja pravi tu brljotinu,niti ce biti objavljeno..Vi ste otisli korak napred u buckanju pa sami pravite ta etericna ulja i uvlacite u pluca,pravi ste hemicari...Mora da cedite ljubicice i duboko uvlacite sa uzivanjem..
E Bole Sero jesi veseljak..![]()
Koji su to pravi, evo ja ih u Novom Sadu znam možda sve, znaš li koliko njih je prešlo na E-cigarete, upravo lekara u Novom SaduNAJBOLJE da se kod pravih ljekara raspitate
Znam zato što sam bio pušač a sada korisnik E-cigareta, koristim E-cigarete evo sada već četiri godine. Na osnovu ličnog iskustva E-cigarete su mnogo zdravije nego duvanske cigarete, zdravije su od koka kole, od žvakaćih guma, od mnogih sokova i naravno do svih preradjevina od Matijevića pa ih niko ne zabranjuje niti vodi kamapanju da su štetne po ljudsko zdravlje.
Nisi u mogućnosti da shvatiš da je u pitaju biznis koji ugrožava državne akcize i monopoliste duvanskih industrija koji imaju dogovor sa svim valda ovog sveta. Pojavom E-cigareta njihov promet je pao i stvorili su se gubici koji se njima ne svidjaju, te se koriste manipulacijom, pogotovo svetske zdravstvene organizacije koja je jasno rekla da ne može da utvrdi zdravstvenu ispravnost E-cigarete, to znači da ne mogu da utvrde niti štetnost E-cigareta.
Svi korisnici E-cigareta će potvrditi osto ovo što sam napisao iz ličnosg iskustva da su Ecigarete mnogo zdravije i da se osećaju mnogo zdravije, od duvanskih cigareta i još mnogo produkata koji nisu proglašavani za štetne i ako znamo da su veoma štetni po zdravlje. Meni je žao što nemaš mogućnosti da shvatiš ono o čemu mi korisnici E-cigareta tebi govorimo svo vreme. Time si nas stavio u položaj da kažemo kako je besmisleno sa tobom razgovarati....
Koji su to pravi, evo ja ih u Novom Sadu znam možda sve, znaš li koliko njih je prešlo na E-cigarete, upravo lekara u Novom Sadu![]()
Svi korisnici E-cigareta će potvrditi osto ovo što sam napisao iz ličnosg iskustva da su Ecigarete mnogo zdravije i da se osećaju mnogo zdravije, od duvanskih cigareta i još mnogo produkata koji nisu proglašavani za štetne i ako znamo da su veoma štetni po zdravlje. Meni je žao što nemaš mogućnosti da shvatiš ono o čemu mi korisnici E-cigareta tebi govorimo svo vreme. Time si nas stavio u položaj da kažemo kako je besmisleno sa tobom razgovarati....
Izvor: Al Jazeera i agencije
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/britansko-ministarstvo-podrzalo-e-cigarete