Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.483
Moraš menjati grejače ili atomizere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni traje toliko.Na egripu je meni atomizer trajao 20 dana bez ciscenja
Moraš menjati grejače ili atomizere.
I meni traje toliko.
Kupio sam i uredjaj gde se grejači nameštaju motanjem žice i stavljanjem vate. To je proimašaj, jer šrafići su toliko sitni da je potreban alat časovničara kako bi se montirao novi grejač. Taj uredjaj je promašaj.
Kupila sam i rba ali mi curi pa je ne koristim...samo umjesto joyetech atomizera u egripu koristim eleaf atomizere,
Sad sam narucila ovaj novi sa displejom,bijeli
![]()
A treba da mi stigne i rozi ego one pink
![]()
![]()
Odnos cena kvalitet je odličanOvaj eGrip je opasna stvarcica , stigao mi je pre dva dana , i trenutno imam pozitivne utiske , doduse stvar je jaca no sto sam mislio .![]()
Svidja mi se ovo sa grejacima , dok je na ego-t-u grejac bio integrisan sa atomizerom tako da je bilo nemoguce kupiti nov grejac , to sam nazalost naucio na najgori moguci nacin tako sto sam pokidao licnu , zatim sam kupio novi atomizer , uzeo 2 dima stavio baterije na punjenje , i vise nikad nisu proradile jedna je totalno crkla zbog misterioznog kratkog spoja , koja je za sobom urnisala i punjac o.O dok druga jednostavno ne moze da se napuni cak i nakon kupovine novog punjaca , . Sve u svemu imam lose iskustvo sa ego-t uredjajem , vrlo je moguce da je i moja nestrucnost imala udela u tome, mada opet , stvarno bih morao da se potrudim da unistim sve te delove za kratak period .
Koliko cujem ta RBA baza je vrlo korisna i ekonomicna stvar , samo takodje vidim i da su misljenja podeljena .
Odnos cena kvalitet je odličan
Ima jedan šrafić sa strane, kada se on odvrne poboljša se dotok vazduha, meni je ukus još bolji bez šrafića, on se mora skroz odvrnuti. Trenutno koristim LIQUA ulja, meni su dobra, pogotovo kada je u pitanju odnos cena kvalitet.
![]()
Blanked,ako nisi strucnjak za grijace,batali se rba baze
Posle svega četiri meseca, oslabila baterija koja sada traje svega tri četiri sata. Za moje potrebe to je slabo i ne praktično. Uskoro menjam uredjaj....![]()
Jako dobra sprava, isplati se svakog dinara.
Da li je moguce....moj je star 6 mjeseci,nimalo oslabila nije
Da li je moguce....moj je star 6 mjeseci,nimalo oslabila nije