Zato sam ja nasla extra rjesenje aerotank mega(3,5ml)
Ne usudjujem se komentarisati mane i vrline necega sto ne posnajem.
Nego hajde sada da Boletu pojednostavimo razloge za tvoj aerotank mega, i moj one mega atomizere.
U mome slucaju mana je sto gornji prsten od Joyetech CLR zamenske glave na one mega se podosta cesto sam odvrne pri otvaranju tanka, ali to nije neki problem i nema veze sa radom tanka/glave.
Ono sto je takodje "mana" to je sto posle 2 dana treba menjati vatu.
Ali uzeo sam u sttartu 1 + komplet od 5 glava, pa pre neki dan jos komplet od 5 glava.
I sada idem na prednost ... kod Joyetech CLR zamenskih glava se taj gornji prsten jednostavno odvrne, izvuce vata, suvo na kratko zazari jedno tri puta spiralni grejac, i uvuce nova vata.
Sa tim fondom grejaca mogu komotno 2 puta mesecno da menjam vatu u ne preveliko potrosenom vremenu
(inace 1 grejac ce raditi i duze od 2 dana, ali nema potrebe forsirati ga).
Mana je mozda brza potrosnja tecnosti, ali meni je krajnja poenta
parenje
bez opterecenja za pluca i parenje
bez posebne strategije uvlacenja vazduha.
Pre nekoliko dana na standu u NS posmatrao sam zenu dok kupuje neku tanku elektronsku cigareticu
(sto jeftiniju, sto manjeg kapaciteta baterije, dimenzija tanka),
i pokusava da nauci kako da uvuce paru a da ne povuce prejako, itd.
Pored nje je neko vreme bio i neki gospodin koji je nekom zicicom cackao 2 nesto malo krupnije baterije i potom otisao.
Uzdrzavao sam se od komenatara sto sam duze mogao,
i kada mi je bilo dosta pitao sam da li smem da kazem nesto,
te izvadio svoju spravu demonstrirao paru i rekao gospodji da
ako slucajno ne uspe sa onim sto je kupila opredeli se za jacu artiljeriju.
Moj je utisak da je trebala poceti sa ovim sto je kupio Bole,
jer to nije preglomazno, a ima podesavanje snage koje omogucava da vrlo brzo se miligramska zastupljenost nikotina moze smanjiti zahvaljujuci nelimitiranoj igri sa parom.
A to danas i sa tankom, perfektnom baterijom (za pocetak) i fenomenalnim punjacem, i glavama sveukupno staje
koliko je mene stajao mehanicki mod sa kojim sam
uspeo preci na elektronske.
Jer bez MOD-ova sve je
rizicna kocka!