Elektronska cigareta

Želim ti da uspeš u eksperimentu, ...
Ma nije mi o glavu,... nego me interesuje kako izgleda.

Sinoc sam napravio dve tecnosti. Bublegum i Cappuccino.
hondenslee2-1.gif

Tako to biva kada neko ne koristi VW rezim rada nego ode prvo u VT pa 2 dana ne shvati da pomeranje potenciometra ide bez prethodnih klikova.
Dakle 2 dana sam pario na 40 W grejac or 0.1 oma (po na kratki klik! :hahaha:), ali sada je OK. Sada sam na 17 W.

Uzgred uvideo sam da mi na punjacu za mobilni pise izlazna struja do 1A sto je idealno za Joyetech eVic VT i ne moram da ga punim na racunar.

Od čega si napravio taj grejač od 0.1 oma? Nadam se da nije nikl.
Umalo da pomislim da je ova tema za razgovaranje mene sa sobom. :hahaha:

Ne, nisam ga pravio nego sam ga pario, rec je o Joyetech eGo ONE CLR zamenskoj glavi. Pretpostavljam da ces shvatiti gde je uzet komplet od 5 glava.

Elem, jutros sam poceo sa 0 mg nikotina (od prethodnih 10mg), i neko vreme je islo, a zatim sam osetio nesto kao nedostatak "ukusa" (verovatno je rec o psiholoskoj zbunjenosti oko toga sta je nedostatak arome a sta nikotina).
Sigurno si bio u pravu sa time da je prerano za 0 mg, te sam dosuo u poluispraznjen tank onu poklonjenu Liqua (videh sada da je od) od 18mg i sada je OK, posto je prosek oko 10mg.

Napravio sam nove tecnosti od 10 mg i posle 3 dana pomesacu sa ovima od 0 da dobijem od 5 mg.

Nemam nameru da pravim grejace. Em za gledanje na blizinu moram da nosim naocare, em mi je potrebna bolja lupa, recimo ona sa svetlom i sopstvenim postoljem.
A ako mi bude problem da menjam vatu na CLR glavama mogu uzimati Ni glave jer jedna traje nedelju dana. Ti gava mi je trajala krace, mada mislim da nisam je forsirao do kraja.

- - - - - - - - - -

Ja sam narucila aerotank mega...za provari...smorio me pt 2...
To ce verovatno Shaka objasniti, ne znam sta je "pt 2" ali znam da sam se zasitio Protank II atomizera.

@Milane, taj grejač je otpora 1om, a ne 0.1om ;) Zato mi je bilo i čudno, jer kantalom dobiti 0.1om je veoma teško a nikl koristiti u VW režimu je veoma opasno, možda i po život. Plus što je tvom VT-u donji limit za VW nekih 0.15oma.

@Jav: Aerotank = Protank3 + AFC. Samo je vizuelna razlika, rade potpuno isto.

@Milane, taj grejač je otpora 1om, a ne 0.1om ;) Zato mi je bilo i čudno, ...
Rec je o mojoj gresci u pisanju, u stvari pokazuje 1.01, pa mi je to "0.1" bila "jedinicna sredina" :hahaha:

Za sada ne bih da eksperimentisem sa pomeranjem od 17.0 W pri cemu pokazuje 4.14 V.
Sprava je u svakome slucaju fenomenalna,
jedino sto me brine to je kapacitet baterije, jer u radnoj sezoni po ceo dan mogu biti daleko od bilo kakvog punjenja.
Znam da postoje prenosne baterije, ali je tada potrebno traziti adekvatnu nositi i nju i kabel itd.

- - - - - - - - - -

Svidja mi se sto lijepo ide uz provari i sto koristi grijace koje volim...probacu single coil sa obrnutom gumicom,valjda nece da curi
851bc076a6dff49131859742f8795660.jpg
Samo kad' sam se resio curenja!
m1902.gif

Koristim Kanger Tech T3S. To je neka koju sam kupila jos pre skoro 2 godine. Koristila sam je mesec dana pa odustala. Medjutim sada sam ostavila cigarete i nju samo nosam sa sobom. Povucem par puta u toku dana. Ne znam nista o ciscenju i delovima. Pozdrav svima!

Koristim Kanger Tech T3S. ... Koristila sam je mesec dana pa odustala. ...
Nisam koristio bas to, ali mene takve, sto bi Shaka rekao pristojne, stvari nisu uspele zadovoljiti ni po resenjima tankova ni po kapacitetima baterija.
Mozda sam tada bio izdrzao 2 meseca.

E sada ako ne izdrzis bez cigareta a sa takvom podrskom, ... tek u tom slucaju, tj. ako se slucajno vratis na cigarete trebalo bi da se obratis u vezi izbora kupovine
ozbiljnije a time i znatno skuplje varijante.
Ili da kazem teze artiljerije!
pirate41.gif

Za sada jedino ako ti kako kakav Shakin savet pripomogne oko Kanger Tech T3S.

P.S.
Koliko klasicnih cigareta si pusila dnevno?

Poslednja izmena:
@Milan: kako je prošao eksperiment sa tečnostima bez nikotina?
Potpuno odsustvo nikotina stvara utisak kao da je tecnost bez arome,
otprilike ko u onom vicu: "... skakavac bez nogu ne cuje"!

Trenutno sam na 5 mg sto je ipak rapidan pad. Malo cu se odmoriti pa cu razmisliti ima li neki trik za ukus.
(Mene to muci i sa cajem. Hteo bih da izbacim secer da mi se caj ne lepi za usne a ne znam kako da nadomestim gubitak ukusa, mada koristim vocne cajeve.)
Juce sam pouvlacio vatu u 5 glava,
ali jos nisam probao koliko je bilo uspesno. ... Imam tremu!
24685.gif

Evo ja tek sada.... Tri nedelje nisam povukla ni dim. Pusila sam dve kutije dnevno Dunhill- crni. Ova el. cigareta mi je sasvim dovoljna, posto je vise nosim sa sobom, nego sto je koristim. To mi je podrska da ne zapalim. Interesuje me samo koji je njen vek trajanja i sta na njoj menjam i kako je odrzavam?

Nisam nista menjala. Znaci treba da zamenim grejac, baterija je, mislim 1300 mAH. A mozda da kupim novu istog proizvodjaca.

Imam dve baterije snage po 1600 mAh !
Kupljene pre godinu i papreno plaćene, svaka skoro četiri hiljade din.
Ne drže više struju....
Napunim do kraja, nakon pola sata se isprazne.
Zvao sam prodavnicu, kažu, mogu se servisirati,,,,
Sreća, kako bi ponovo iskeširao tolike pare.
Rekoše mi da je sevisiranje oko 400 din.
Pod hitno treba da nosim, jer se lagano vraćam klasničnim cigaretama,
koje pronalazim po fijokama !
Jebeno, rođaće....

Potpuno odsustvo nikotina stvara utisak kao da je tecnost bez arome,
otprilike ko u onom vicu: "... skakavac bez nogu ne cuje"!

Trenutno sam na 5 mg sto je ipak rapidan pad. Malo cu se odmoriti pa cu razmisliti ima li neki trik za ukus.
(Mene to muci i sa cajem. Hteo bih da izbacim secer da mi se caj ne lepi za usne a ne znam kako da nadomestim gubitak ukusa, mada koristim vocne cajeve.)
Juce sam pouvlacio vatu u 5 glava,
ali jos nisam probao koliko je bilo uspesno. ... Imam tremu!
24685.gif

Ja se nadam da pricas o obicnom caju koji se pije :p. Mogu da ti preporucim Macval cajeve koji imaju pun ukus i bez secera. Ovo ti govorim iz iskustva , jer sam se skinula sa secera pre 14 godina. Pocela sam da pijem sve bez secera... Morala sam zbog zdravstvenih problema. Sve je stvarno stvar navike, pa i cigarete....:sad2:

- - - - - - - - - -

Ne drže više struju....
Jebeno, rođaće....

Verujte da moja aparatura radi i posle dve godine. Ili imam srece, ili je stvarno kvalitetna.

Ne drže više struju....
Jebeno, rođaće....

Ni slucajno nemojte da se vratite obicnim cigaretama. Sve vise hemije trpaju u njih, da bi se mi ponasali kao narkomani. Evo i ja kriziram, a ne znam zbog cega... Da smrdim, da mi deca kaslju i mole me da ostavim cigarete?

- - - - - - - - - -

Bolje jedna ljuta sljivovica nego cigareta :zcepanje:

Back