Elektronska cigareta

..da li ti je ovo mermerni sto ili samo lici? dopada mi se :)
Ne znam da li jeste ili lici, ali meni se zaista dopada cvetni aranzman na tamnoj povrsini.
Mozda bi mogao biti nesto obojeniji, ali da ne prigovaram previse dovoljno bi bilo da bude bez one bele ivice okolo.
Uzgred brinuo sam se da mi i prethodni mod ne padne kome ne nogu, sada jos vise trenutni,
ali mermerna ploca, ili bar samo ono sto lici, bilo bi jos drastinije. Tako da si me utesila. Salim se naravno. :hahaha:
....ja sam i dalje na starom, sta cu ja sam skorpija kad uhvatim ne pustam...
To je dobro, ali za ono tvoje trece lice
hug_plushie___nano9_by_mirz123-d5knj3h.gif
. Za nas kao ucesnike foruma i nije toooliko presudno.
smiles-kuryashie-139.gif

..sad ce u maju biti pune 2 godine kako sam na e.cigareti i zadovoljna sam.....
I meni je oko dve godine, eventualno koji mesec vise, ... takodje sam bio zadovoljan, ali, ... od nedavno sam znatno zadovoljniji.
Te je to ono sto hocu da kazem.
Klasicne cigarete imaju limite, a elektronske su jos uvek u razvoju, te su im mogucnosti promenljive. ...
in_search_for_answers_by_web5ter-d5o44rl.gif

Poslednja izmena:
Cestitam Bole,
to je daleko bolje od onoga sto si koristio. (4.999)
Jos ne znam sta da uzmem kao rezervnu opciju.
Wismec Reuleaux RX200 VW / TC 7.999 je suvise glomazan (koristi 3 takve baterije),
a Eleaf iStick 60W sa jednom baterijom mi je sada kapacitetno sporan.
(Imam dve Panasonic NCR18650B 3400mAh).
Jer definitivno necu vise da koristim tankove kao sto je Protank II.

ONE MEGA atomizer guta znatno vise na Joyetech eVic VT,
ali izuzev problematika sa odvrtanima i zavrtanjima - to radi na izuzetno pozenljan nacin.

P.S.
Za Joyetech CLR zamenske glave (1,0 oma) trenutno koristim podesavanje na 13,0 W.

Dakle, pitanje je sta ti je (baterijski) u Eleaf iStick 60W,
i sta ti je na njemu (u smislu tanka)?!

Zato sam ja nasla extra rjesenje aerotank mega(3,5ml)

Ne usudjujem se komentarisati mane i vrline necega sto ne posnajem.
Nego hajde sada da Boletu pojednostavimo razloge za tvoj aerotank mega, i moj one mega atomizere.

U mome slucaju mana je sto gornji prsten od Joyetech CLR zamenske glave na one mega se podosta cesto sam odvrne pri otvaranju tanka, ali to nije neki problem i nema veze sa radom tanka/glave.
Ono sto je takodje "mana" to je sto posle 2 dana treba menjati vatu.
Ali uzeo sam u sttartu 1 + komplet od 5 glava, pa pre neki dan jos komplet od 5 glava.
I sada idem na prednost ... kod Joyetech CLR zamenskih glava se taj gornji prsten jednostavno odvrne, izvuce vata, suvo na kratko zazari jedno tri puta spiralni grejac, i uvuce nova vata.

Sa tim fondom grejaca mogu komotno 2 puta mesecno da menjam vatu u ne preveliko potrosenom vremenu
(inace 1 grejac ce raditi i duze od 2 dana, ali nema potrebe forsirati ga).

Mana je mozda brza potrosnja tecnosti, ali meni je krajnja poenta
parenje bez opterecenja za pluca i parenje bez posebne strategije uvlacenja vazduha.

Pre nekoliko dana na standu u NS posmatrao sam zenu dok kupuje neku tanku elektronsku cigareticu
(sto jeftiniju, sto manjeg kapaciteta baterije, dimenzija tanka),
i pokusava da nauci kako da uvuce paru a da ne povuce prejako, itd.
Pored nje je neko vreme bio i neki gospodin koji je nekom zicicom cackao 2 nesto malo krupnije baterije i potom otisao.
Uzdrzavao sam se od komenatara sto sam duze mogao,
i kada mi je bilo dosta pitao sam da li smem da kazem nesto,
te izvadio svoju spravu demonstrirao paru i rekao gospodji da ako slucajno ne uspe sa onim sto je kupila opredeli se za jacu artiljeriju.

Moj je utisak da je trebala poceti sa ovim sto je kupio Bole,
jer to nije preglomazno, a ima podesavanje snage koje omogucava da vrlo brzo se miligramska zastupljenost nikotina moze smanjiti zahvaljujuci nelimitiranoj igri sa parom.

A to danas i sa tankom, perfektnom baterijom (za pocetak) i fenomenalnim punjacem, i glavama sveukupno staje
koliko je mene stajao mehanicki mod sa kojim sam uspeo preci na elektronske.
Jer bez MOD-ova sve je rizicna kocka!

Poslednja izmena:
Svako koristi sta mu odgovara...meni po ukusu,pari ,jednostavnosti ciscenja odgovara protank,/a ovaj aero je mega verzija

Objasni Boletu sta cistis, ... koliko i kako traju grejaci.

Meni grejaci za protank II koje sam upotrebljavao nisu bili odgovarali jer nisam imao nameru da rasklapam tako pipave stvari,
a ni u ludilu da motam zicu u grejac.
Te sam stalno kupovao nove. Od 2 jedan je radio oko 7 dana a drugi ni 1 dan.

Plus sto su i ti fabricki dole cureli, a kolicina pare se trebala "isisavati" iz tanka.
I jeste da su tako manje trosili u pravcu na gore, ali je pitanje koliko su trosili u pravcu "na dole".

Poslednja izmena:
Milane,ja ne znam o cemu pricas...protank mini 2 se preporucuje pocetnicima zbog lakoce povlacenja,ne curi.a protank 2 ne valja bez afc nastavka...a youtube je prepun videa kako se cisti,odrzava protank...
A pocela sam praviti grijace kad sam vidjela ovu curu sa kojom lakocom to radi:
Sto se tice kupovine grijaca,kupila sam za godinu dana 15 komada koje sada koristim iskljucivo sa vatom...koji crkne,napravim novi.a ti bi ,Milane,trebalo da probas CLR glave za ego one...kazu da su mnogo bolje od CL ...i premotavaju se,tj samo promjenis vatu i to 10x lakse nego na protanku

Poslednja izmena:
Milane,ja ne znam o cemu pricas...protank mini 2 se preporucuje pocetnicima zbog lakoce povlacenja,ne curi.a protank 2 ne valja bez afc nastavka...a youtube je prepun videa kako se cisti,odrzava protank...
A pocela sam praviti grijace kad sam vidjela ovu curu sa kojom lakocom to radi:
Mozda ga i nabavim za stari mod kao rezervu.

... Inace o CLR glavama sam i govorio,
Dakle mislim da Boletu treba tank sa CLR glavom, ali ne znam kakav ima.

Meni se ne svidja ideja da motam zice.
Svojevremeno sam motao merzice i zice na mehanickom (sto je bilo manje pipavije) pa mi je dosadilo.

P.S.
Sto se "ciscenja" tice, iskreno, bar za moj pojam nije to traktor da se znoji i radi u prasini pa da cistim filter i menjam ulje. ;)

Poslednja izmena:
CLR glavu kupis jednu(a ne ko ja 5[emoji23])i poslije samo mjenjas vatu ili zicu...ja je ne koristim jer nju ne umijem napraviti da ne curi
Ovaj moj aeromega tank ima vec afc...a kapacitet veci od protanka 3,5ml...ima i manja verzija ali ja sam uzela ovaj zbog promjera 22mm da se slaze uz provari

Poslednja izmena:
CLR glavu kupis jednu(a ne ko ja 5[emoji23])i poslije samo mjenjas vatu ili zicu...ja je ne koristim jer nju ne umijem napraviti da ne curi
Ovaj moj aeromega tank ima vec afc...a kapacitet veci od protanka 3,5ml...ima i manja verzija ali ja sam uzela ovaj zbog promjera 22mm da se slaze uz provari

Ne uzrujavaj se, ... ja sam kupio 11 CLR glava, jer kada mi pocne radna sezona ne bih da razmisljam koliko imam spremnih za koriscenje.
Zice necu menjati, nego kada rikne zica bacim glavu.
Vatu sam vec jednom menjao na 5 komada (jer je receno da jedna vata treba da traje 2 dana).
To je u Joyetech eGo ONE MEGA atomizeru od 4ml.

Kod njega smatram da postojie problemi sa podesavanjem protoka vazduha (to je onaj deo poput afc),
jer treba podesiti pre zavrtanja a pri zavrtanju se smakne ako nije skroz na jednoj strani,
ali koristim potpuno otvoren protok te me se to licno ne dotice.
Inace ne curi mi ni jedan.
Prvih par uvlacenja samo malo postoji miris na zagorelost jer za svaki slucaj uvucem sto vise vate
(naravno ne sa namerom da preterujem, nego da ne bi bilo premalo).

Nego sto se AFC-a tice, ne znam da li da ga uzimam, jer stari mod nema podesavanje snage, a zasto je "MOD" nemam pojma.

Poslednja izmena:
Jav, kako bi izgledao tiganj na kojem pržiš 15 dana bez da ga opereš? Znam da ogromna većina korisnika radi što i ti, koristi isti grejač nedeljama, ali otkako sam počeo da ih čistim i gledam koliko se tu taloga napravi - da mogu menjao bi ih 2 puta dnevno ;)

@Milan verovatno misli na moj komentar da vatu menjam na 2 dana, ali to je posledica moje velike dnevne potrošnje + koristim tečnosti na čistom VG-u koji ostavlja mnogo više taloga nego fabričke tečnosti.

A znas me...[emoji6]bitno je da su mi crkla 2 od 5 gripova...i sad imam samo jedan...druga 2 su kod muza i mame...cekam nesto novo od jt da mi odgovara...do tada provari i egrip v1...[emoji16]
Kakav je nebox?

Poslednja izmena:
@Milan verovatno misli na moj komentar da vatu menjam na 2 dana, ali to je posledica moje velike dnevne potrošnje + koristim tečnosti na čistom VG-u koji ostavlja mnogo više taloga nego fabričke tečnosti.

Eee, bas dobro da si to pomenuo,
namera mi je da uzmem onaj Glicerin (VG) 1000ml !!!

Ali ne znam da li da uzmem i Inawera BIOBAZA VG 36mg
ili za svaki slucaj Inawera ECOBAZA PG 36mg
da ima aroma za sta da se bar iole veze, mada slaba ce i to biti vjada posto sam trenutno na 2.5-3 mg,
tako da baze sa nikotinom svakako nece ici neznam koliko mnogo.

P.S.
Bas da vidim sta moze forsiranje VG-a.

Back