Elektronska cigareta

Pa to je najmanji problem, posto ti izgleda trosis prilicno tecnosti, mada ni ja nisam stedisa (trosim 2 ml + - 0.5 dnevno) taj clir ce ti trajati oko mesec dana, mozda mesec i po. Posle kupi neki veceg kapaciteta i sa izmenjivim grejacem. Na tu bateriju pase sve sto postoji sa navojem 510. Sad je bar veliki izbor klirova a i cena im ide od 500 kinti pa navise.

Razmisli i odrugojj varijanti. Licno, vise bih voleo da imam dve zene od 60 kg nego jednu od 120 kg. Isto je i sa klirovima, mnogo je bolje imati dva od oko 1.6 ml nego jedan od 3ml. E sad ti odluci sam.
Nisam te bas razumeo. Koristim MOD (dakle mehanicku) koja se vise ne proizvodi.
Do sada sam zavijao mrezicu u verziji
Imam dodatak za navoje 510 ali nisam koristio kombinaciju.
Poenta je da mi otkazuje i dugme za knotakt na tubi za bateriju.
Plus toga, ako su baterije jeftine tada moram da nosim nekoliko sa sobom,
a ako su nesto skuplje nije problem sto ih nemam nego su bez zastite.
A ako ih i nabavim pitanje je dokle ce dugme za kontakt izdrzati.

Dakle, mozda bi trebalo da uzmem klasicne proizvode, ali tada treba da za sobom nosim nekoliko,
jer u radnoj sezoni nisam kod kuce nago na polju.

Evo ja ljudi već 55 dana nisam zapalio nijednu analognu smrdulju. Otkako sam nabavio e-cig, ostala mi na kompu otvorena kutija cigara, i nijednom mi ni pogled ni ruka nije posegnula za njima.

Počeo sam sa 18mg nikotina, pre dve nedelje sam smanjio na 12mg, a za nekih mesec dana ću smanjiti na 6mg. A, onda, kada sasvim izbacim nikotin, same navike ću se valjda lako rešiti. Možda neko uživa u parenju, nije da se i meni ne sviđa, ali nemam nameru da celoga života koristim ovu "frulu". Mada, odlična je stvar za bacanje cigara. Sada mi cigare već strašno smrde. Ne bih je sada zapalio, pa da je ne znam ti šta. Bio sam već u situaciji i da se napijem, i da mi se tada isprazni baterija, i opušteno sam nastavio da pijem, bez da sam posegnuo za analognom.

A, bio sam pušač 30 godina, a zadnjih 10 godina 2 pakle mališe na dan.

Nekoliko dana sam istrazivao i dosao do zakljucka da bi mozda ovo bila kombinacija snova sa obzirom na cenu i svrhu:
Joyetech eVic Easy MOD = 2,699.00
VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml = 1,399.00
Panasonic NCR18650B 3400mAh = 1,359.00 ( x 2 )
Ukupno: 6,817.00
Jer punjac imam.
LaieA_041.gif

Koje tecnosti koristite?
Bas sam u problemu! Odlucila sam da predjem na elektronske i drugarica mi je preporucila Dekang, posto nisam bila upucena ni u sta, poslusala sam je. I prilikom prve inhalacije krenula mi je krv iz nosa. Da li je neko imao slicno iskistvo, ili sam jedina nesrecnica?

..ja sam najzadovoljnija sa FlevorArt tecnostima..probala sam jos Joytec ako sam dobro napisala i jos jednu kojoj ni ime ne znam, pise negde na temi,
e od te zadnje me je bolela glava samo ja to nisam povezala dugo...sad opet parim FA ry4...zadovoljna sam narocito sto ja jednu bocicu parim mesec dana
ili nekad neki dan krace...to je kao da sa dve kutije cigareta sidjes na 5-6 komada na dan...
...nesto mi se cini da cu ja brzo prestati i da parim, inace evo guram 8-mi mesec vec rekoh...od pocetka parenja mene je sve ovo kostalo od prilike koliko
je Grof dao u zadnjoj nabavci za jedan komplet...sto je vise nego dobro za moj novcanik....prezadovoljna....:D

Ja parim više od godinu dana. Jedno vreme sam ludovala za mešavinom desert ship-a od Dekanga i Cuban supreme od Flavour art, ali su mi se vremenom zgadili i Dekang i FA. Onda sam otkrila Džojtek tečnosti (naročito tobacco) i parila ih baš, baš dugo. A od nedavno me oduševljava Liqua traditional tobacco i Bright takođe. Izgleda da će to biti ljubav na duže staze.:manikir:

..e mene je bolela glava od Lique..ne znam sad koje tacno, ali ima negde nazad...ne bih se vise sa njima druzila nikako ako su im pakovanja veca i dodje
povoljnije, ali ni ovako meni koja jako malo parim ne bude puno mesecno...

Ja sam nedavno prvi put probala Bright i Tradicional tobacco i oduševila se. Inače sam fan Džojtekovih tečnosti i opreme...Meni nije prijao Dekang, osim kad ga izmešam sa nekom drugom tečnošću. Ono je bilo ubistveno za grlo, ma užas. FA su mi dosadile i, eto, sad se nešto zalepih za ove dve tečnosti i zaljubih se beznadežno :lol:
Meni su dobre, ne boli me glava, baš mi prijaju. Posebno je blaga Bright, za celodnevno parenje odlična.

Da, Liqua ima velika pakovanja od 30 ml, koštaju 800 dinara. Super je što ne pariš mnogo, ja sam se skoro pa slepila sa mojom "puškicom", stalno mi je u ruci, to jest, oko vrata :)

Ja parim više od godinu dana. Jedno vreme sam ludovala za mešavinom desert ship-a od Dekanga i Cuban supreme od Flavour art, ali su mi se vremenom zgadili i Dekang i FA. Onda sam otkrila Džojtek tečnosti (naročito tobacco) i parila ih baš, baš dugo. A od nedavno me oduševljava Liqua traditional tobacco i Bright takođe. Izgleda da će to biti ljubav na duže staze.:manikir:
Da se upišem kao još jedan fan Liquinih tečnosti :)
Najviše mi se dopada American blend i Bright tobaco... u prvom osećam zanimljiv ukus meda u pozadini, a u drugom preovladava biber. Oba su mljac!

Inače, Dekang mi je nužno zlo, i poparila sam ga samo jednom, kada je bila nedelja, a ja ostala bez tećnosti, pa sam jedino njega mogla da kupim u obližnjoj apoteci.
FA tečnosti mi ne odgovaraju... osećam ukus samo u prvih par dimova, a vremenom kao da ishlape i postanu totalno bezukusne.

...ja imam neko bokalce kod kuce pa mi stoji u tome, po gradu i generalno van kuce mi stoji u vutroli za naocare, tek da ne padne u tasni negde pa da se trazimo :)
...meni su Dzojtek ok i cigara mi je njihova, ali opet ry4, jednostavno mi ona prija, nekako sta god sam drugo probala, mada nisam previse nista mi ne odgovara
na duze staze, vec samo kad zaskripi, tu Liqua sam kupila na Brdu bilo je pakovanje od 15ml nesto oko 550 dinara...eno imam jos, ali ne pada mi na pamet da
ga ponovo korisitm, ne znam ni sto ga nisam bacila...
...bas malopre razmisljam da moram da ocistim grejac/atomizer, koji koristim od 28.11. jedan isti, a da je bilo koja druga tecnost vec bi odanvo to bio problem,
i morao bi da se cisti bar jednom...
...sve u svemu prezadovoljna sam...i sto je jako bitno vise me ne gledaju kao vanzemaljca, navikli su na mene i moju e cigaru..:D

- - - - - - - - - -

...ja imam neko bokalce kod kuce pa mi stoji u tome, po gradu i generalno van kuce mi stoji u vutroli za naocare, tek da ne padne u tasni negde pa da se trazimo :)
...meni su Dzojtek ok i cigara mi je njihova, ali opet ry4, jednostavno mi ona prija, nekako sta god sam drugo probala, mada nisam previse nista mi ne odgovara
na duze staze, vec samo kad zaskripi, tu Liqua sam kupila na Brdu bilo je pakovanje od 15ml nesto oko 550 dinara...eno imam jos, ali ne pada mi na pamet da
ga ponovo korisitm, ne znam ni sto ga nisam bacila...
...bas malopre razmisljam da moram da ocistim grejac/atomizer, koji koristim od 28.11. jedan isti, a da je bilo koja druga tecnost vec bi odanvo to bio problem,
i morao bi da se cisti bar jednom...
...sve u svemu prezadovoljna sam...i sto je jako bitno vise me ne gledaju kao vanzemaljca, navikli su na mene i moju e cigaru..:D

Cvetna, meni su FA jedno vreme bile fantastične. Parila sam kapućino i cuban supreme...te su mi bile omiljene. Vremenom su mi se smučile, ne znam zašto. Verovatno je došlo do zasićenja.
Mogu da vam predložim Eleaf tečnosti, ja probala u Inhalici RY4 i još neke, jako su dobre (slične Džojtekovim)...blage, lepe, a ukusi mmmmmmm...:zaljubljena:

Afro, mene još uvek gledaju kao vanzemaljca, ako će ti biti lakše :)

Poslednja izmena:
Da se upišem kao još jedan fan Liquinih tečnosti :)
Najviše mi se dopada American blend i Bright tobaco... u prvom osećam zanimljiv ukus meda u pozadini, a u drugom preovladava biber. Oba su mljac!

Inače, Dekang mi je nužno zlo, i poparila sam ga samo jednom, kada je bila nedelja, a ja ostala bez tećnosti, pa sam jedino njega mogla da kupim u obližnjoj apoteci.
FA tečnosti mi ne odgovaraju... osećam ukus samo u prvih par dimova, a vremenom kao da ishlape i postanu totalno bezukusne.

...meni izgleda bas zbog toga odgovaraju, sto nema ukusa ni mirisa, svi ukusi mi se brzo smuce i postanu mi teski, mirisi jos gore...
...a najgore mi je kad mi nude da probam neke ukuse, sve mi bude ok u prvom momentu, posle 3-4 vise pojma nemam ni sta sam probala
ni kakav je ukus bio....zali boze para i ono sto sam nekad kupila nisam mogla isariti do kraja...

- - - - - - - - - -

Meni su FA jedno vreme bile fantastične. Parila sam kapućino i cuban supreme...te su mi bile omiljene. Vremenom su mi se smučile, ne znam zašto. Verovatno je došlo do zasićenja.
Mogu da vam predložim Eleaf tečnosti, ja probala u Inhalici RY4 i još neke, jako su dobre (slične Džojtekovim)...blage, lepe, a ukusi mmmmmmm...:zaljubljena:

..da li ih ima u svim Inhalika prodavnicama ili ne?
..tamo sam samo Dzojtek kupovala..

...kod njih uglavnom i kupujem, mada mi se eto 2x za sve ovo vreme desilo da sam morala da kupim negde drugde i oba puta se pokajala...
...meni samo da je ry4, da li dzojtek ili fa ja zadovoljna....
...jedino sto me malo nerivra u celoj prici je sto mi se ono dugmence na cigari izlizalo, pa ako je meni tako propalo sto malo parim
kako je tek vama koji ih ne ispustate iz ruku...:confused:

Back