Elektronska cigareta

Pa, lako cemo, nadjes nekog "mene" koji ume :D Onda nadjes neki predmet koji ti se dopada a nicemu ne sluzi (drveni, metalni, kamen, staklo, plastika itd.) pa ti taj "mene" to izbusi ili vec uradi nesto drugo i ti onda imas lep stalak, a "mene" mozda dobije kaficu il cak i neke kolace ako budes zadovoljna :lol:

....aaxaxxaxaxa...hvala lepo, potrazicu ipak u gift sopu :)

@tok :o curenju erolla
1)kad prepunis tank
2)kad vuces previse jako a ne lagano kao na slamcicu,i kad vuces suvise cesto da se ugrije kon(metal oko atomizera)
3)na suncu gdje e-tecnost postane rjedja pa curi..
Uglavnom sam ja eroll koristila vise mjeseci...kao jedinu ecig.koristila sam 2 erolla u futroli tako da sam uvijek imala baterije...pcc sam punila preko noci,a trajao je cijeli dan puneci 2 erolla.problem malog tanka sam rijesila tankpackom,uglavom dnevno sam trosila otprilike 4 tanka,znaci otprilike 1,2ml dnevno.poslije sam uzela ecab,svidjelo mi se sto mi je tank trajao cijeli dan,pa 510cc,pa sam probala klir na ecabu i svidjela mi se kolicina pare i ukus.potpuno drukciji nego na c1 atomizeru.isto kao sto je sasvim drukciji ukus i para na ecom atomizeru c2 i protank miniju 2.od svega sto sam probala za ovih 9 mjeseci parenja najvise mi se svidio ukus na pt miniju,ali sam se danas preforsirala da me grlo zaboljelo....evo su mi uz erolcic tegobe prestale...

...u HN?
...nema toga u BD :(
...u Beogradu ih ima ali nisam gledala...
..i samo da znas da sam uskoro opet dole jedno mesec i koji dan pride, pa eto tako :D

Drugarice,znaci eto te ponovo u moje krajeve...ovdje je pocela zima i hladno vrijeme...ps mozda ovaj drzac za olovke koji ja koristim za ecig ima i kod kineza...ja kad udjem u te prodavnice dzidza bidza uvijek trazim neki adekvatni drzac i evo ovo slucajno nadjoh za 2€;-)

Drugarice,znaci eto te ponovo u moje krajeve...ovdje je pocela zima i hladno vrijeme...ps mozda ovaj drzac za olovke koji ja koristim za ecig ima i kod kineza...ja kad udjem u te prodavnice dzidza bidza uvijek trazim neki adekvatni drzac i evo ovo slucajno nadjoh za 2€;-)

..da, daaa...dolazim, unucici mi je 4-ti rodnedanko:heart: pa cu ostati do posle Bozica..tako da bi se mogle i videti ako uspemo kako :)
..ja ne zalazim, jer uvek kupim nesto sto mi realno ne treba i onda izbegavam...danas sam tako usla u prodavnicu sve za 160 diara (toga kod nas na svakom cosku)
i opet kupim solju za kafu ko zna koju po redu, jer je preslatka ljubicasta na bele tufnice, a samo 100 dinara (manje od euro)...ni za sta ona meni ne treba, ne znam vise
ni gde cu da ih drzim, al ajde ludak je ludak :mrgreen:

Bas bi se mogle organizovati da konacno popijemo kafu
Jos jedna fotka eroll vs ecom
79b2840ee9249cb6860403430a68d21a.jpg

Poslednja izmena:
@tok :o curenju erolla
1)kad prepunis tank
2)kad vuces previse jako a ne lagano kao na slamcicu,i kad vuces suvise cesto da se ugrije kon(metal oko atomizera)
3)na suncu gdje e-tecnost postane rjedja pa curi..
Uglavnom sam ja eroll koristila vise mjeseci...kao jedinu ecig.koristila sam 2 erolla u futroli tako da sam uvijek imala baterije...pcc sam punila preko noci,a trajao je cijeli dan puneci 2 erolla.problem malog tanka sam rijesila tankpackom,uglavom dnevno sam trosila otprilike 4 tanka,znaci otprilike 1,2ml dnevno.poslije sam uzela ecab,svidjelo mi se sto mi je tank trajao cijeli dan,pa 510cc,pa sam probala klir na ecabu i svidjela mi se kolicina pare i ukus.potpuno drukciji nego na c1 atomizeru.isto kao sto je sasvim drukciji ukus i para na ecom atomizeru c2 i protank miniju 2.od svega sto sam probala za ovih 9 mjeseci parenja najvise mi se svidio ukus na pt miniju,ali sam se danas preforsirala da me grlo zaboljelo....evo su mi uz erolcic tegobe prestale...

Hteo ja da kupin PT mini 3 ali osim vece potrosnje tecnosti ne bi dobo nista drugo! eVod klir mi daje cak i previse pare a i th mu je odlican, tako da taj klir nemam namere da menjam.

- - - - - - - - - -

Vi ste moji đaci.
Ja vas u tišini obilazim i nadgledam !
Jer, nema priče dok traje pismeni.....
Jel' tako ?
Tako je ! :ok:

Ma da ti negde u nekom mracnom cosku ne izdimis po koju smrdusicu,a? Sumnjiv si mi nesto!

10 ml 7 - 8 dana !
Zakrpe me 4 boćice mesečno, otprilike !
Finansijski gledano, to je 1.600 din.
Da sam na cigaretama, toliko bih plaćao kremen i benzin za "Zippo" !

Kad bi kupio gotovu nikotinsku bazu i aromu/e kod Inhalike izaslo bi te znatno jeftinije.:z;:

Npr. jednostavnija opcija:

Inawera Power Smoke Baza VPG 18mg - Baza za e-tečnosti sa 18mg nikotina po 1ml tečnosti, spremna za upotrebu. Proizvedena u Poljskoj. Sastav: 45% PG 45% VG ostalo - voda i nikotin 859.00 din 100 ml

TDM MAXX Blend aroma 349.00 din 10 ml

(aroma se koristi u procentima, 10 ml je vise mikseva, nije jednokratni trosak)

Vise informacija http://eliquid.rs/diy

Poslednja izmena:

Back