Elektronska cigareta

Ja koristim pt mini 2 i 3...pt mini 2 mi je mnogo drazi zbog hladne pare
Hvala na odgovoru, medjutim vic je u tome sto, ako sam dobro uvideo zamenske glave na Kanger ProTank3 i Kanger Mini ProTank3 imaju drugacije zamenske glave.
A meni je bitno da zamenska glava ne curi (i pri tome daje sto vise pare).

Elem, posto mi je vazna i sto veca zaprenina nedavno sam uzeo VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml
samo tu mi zamenske glave propustaju tecnost.
Alternativa su pak kliromizeri sa bar 2.5ml.

P.S.
Cini mi se pak da pt 2 i Mini pt 2 imaju iste zamenske glave.
Da li ti se desava da procuri?

Hvala na odgovoru, medjutim vic je u tome sto, ako sam dobro uvideo zamenske glave na Kanger ProTank3 i Kanger Mini ProTank3 imaju drugacije zamenske glave.
A meni je bitno da zamenska glava ne curi (i pri tome daje sto vise pare).

Elem, posto mi je vazna i sto veca zaprenina nedavno sam uzeo VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml
samo tu mi zamenske glave propustaju tecnost.
Alternativa su pak kliromizeri sa bar 2.5ml.

P.S.
Cini mi se pak da pt 2 i Mini pt 2 imaju iste zamenske glave.
Da li ti se desava da procuri?

Ne nedešava se da procuri, pro tank 2 meni nije nikada procureo, imao sam i pro tank 2 mini, nikada nije procureo.

Ne nedešava se da procuri, pro tank 2 meni nije nikada procureo, imao sam i pro tank 2 mini, nikada nije procureo.
E, j*** ga, meni malo jeste u pocetku.
Izgleda da treba da se prilagodim sa jacinom uvlacenja pare, a moguce je i da je losa tecnost (jeftina do bola 250 din 30 ml).
Trenutno mi ne curi, jer obracam paznju na to.
Juce sam uzeo pro tank 2 jer ima grejace sa vecim otporom. Bar u ponudi te firme.

Na sajtu firme preko koga sam ga uzeo jos uvek mi nije jasno ... zeza me trenutno internet, nastavicu kasnije ...

...ja kao i do sad ry4 FA......
..imala sam peh, pomesala baterije..i sad moram da punim sve i sve nosim sa sobom, nemam vremena da se bavim time i istrazujem koje su nove koje stare,
vec menjam usput...
..inace je na Badnje vece bilo punih 9 meseci kako me trafike ne zanimaju :D

Kad napuniš godinu, očekujem poziv na Vasinu tortu !
Ma ja cu ti je napravim totalno bez ikakvog razloga.
Najtorta svih vremena, uspela sam da shvatim sustinu, a samo mi treba povod i motiv da je pravim:))
T je carica i kraljica svih torti ikada pravljenih.

Afro je mislim iz CG, ne verujem da zna o cemu pricamo.

- - - - - - - - - -

Reći će ti gugl !
A ne, tu gugleT ne pomaze. To je umetnost, filoSofija, umece zivljenjaz:D

Nije afro iz cg nego ja,afro je iz bg.ja za 8 dana punim godinu dana vaperskog staza i umjesto da pravim tamo neku tortu narucila sam sebi mocnu masinu joyetech egrip(sipaj i vozi).baterija 1500mah a tank 3,6ml...tako ja mali da staje u dlan.jedva cekam ponedeljak da mi stigne;-)

Sent from my iPhone 5s
2a30633bf86726a95b89df0ab678cc35.jpg

Poslednja izmena:
Ma ja cu ti je napravim totalno bez ikakvog razloga.
Najtorta svih vremena, uspela sam da shvatim sustinu, a samo mi treba povod i motiv da je pravim:))
T je carica i kraljica svih torti ikada pravljenih.

Afro je mislim iz CG, ne verujem da zna o cemu pricamo.

- - - - - - - - - -

A ne, tu gugleT ne pomaze. To je umetnost, filoSofija, umece zivljenjaz:D

Cak i da jesam iz cg, sto to ne bih znala o cemu se radi? Zar ti mislis da ovde ne znaju sta je vasina torta ili da ne znaju da je prave? Ne razumem? Bolje sam ovde kolace pojela nego sto sam ih u bgd i videla, o sto mrzim ponizavanje i nipodastavanje ikoga to je strasno.
Prosto sam rekla da necu da pravim tortu ni iz zezanja, sto je problem reci da nesto neces? Jel potrebno da se foliramo da bi smo bili omiljeninu drustvu? Pa ja to ne radim, zao mi je:ok:

Back