Elektronska cigareta

Upravo sam saznao da ecigarete lose uticu na zene. Mada ni muskarci nisu postedjeni njihovog loseg uticaja!
Ti si bezbedan. Do malopre tri prsta pa potom srp i cekic.
Ne mogu te ni zene uhvatiti ni za rep ni za glavu. :hahaha:

P.S.
Inace znas li sta je osnovna prednost MOD-a nad minimalizmom?
Naspes u tank i traje ceo dan.
Kod ove male stalno gledam kako nestaje tecnost ni da je probusena.
Ali, dobro. Ako jednoga dana odem negde na kakvu veceru izgledacu sa njom elegantnije.

I, sada sve zavisi od toga: ako! :roll:

Poslednja izmena:
Ti si bezbedan. Do malopre tri prsta pa potom srp i cekic.
Ne mogu te ni zene uhvatiti ni za rep ni za glavu. :hahaha:

P.S.
Inace znas li sta je osnovna prednost MOD-a nad minimalizmom?
Naspes u tank i traje ceo dan.
Kod ove male stalno gledam kako nestaje tecnost ni da je probusena.
Ali, dobro. Ako jednoga dana odem negde na kakvu veceru izgledacu sa njom elegantnije.

I, sada sve zavisi od toga: ako! :roll:

Pa to je najmanji problem, posto ti izgleda trosis prilicno tecnosti, mada ni ja nisam stedisa (trosim 2 ml + - 0.5 dnevno) taj clir ce ti trajati oko mesec dana, mozda mesec i po. Posle kupi neki veceg kapaciteta i sa izmenjivim grejacem. Na tu bateriju pase sve sto postoji sa navojem 510. Sad je bar veliki izbor klirova a i cena im ide od 500 kinti pa navise.

Razmisli i odrugojj varijanti. Licno, vise bih voleo da imam dve zene od 60 kg nego jednu od 120 kg. Isto je i sa klirovima, mnogo je bolje imati dva od oko 1.6 ml nego jedan od 3ml. E sad ti odluci sam.

Kad puste na tržište neki novi zapremine protivpožarnog aparata S-9, među prvima ću se raspitati.
Napuniš jednom, a dočeka i praunuka !
A, ne ovo - malo,malo, pa trpaj....
Nemaš mogućnosti ni da se ljudski napariš !

Ух ...
јуче ишчитах пола теме и попуших онолико :lol:
не бројим колико пушим , али осетим ... прешло је сваку меру.

Вронски , а након толико времена јел би могао без те , електронске ,
или је то само замена ?
Имам преко 30 година пушачког стажа и сада сам у фази размишљања
које неће моћи да траје још дуго :lol:

Ух ...

или је то само замена ?

....ako nemas nista protiv, evo ja bih ti rekla da sto pre predjes na ovo neces se pokajati,
samo prelomi, odluci i videces koliko ce ti biti bolje i u plucima, a o novcaniku da ne govorim...
...ja sam pusila 40 godina..i evo sad ce 6-og biti vec 6 meseci kako jedan jedini dim nisam povukla,
od kad predjoh na e.cigarete...a iskusavali su me na raznorazne nacine...cak dotle da mi je rodjeno
dete ostavilo otvorenu kutiju cigareta i upaljac...nisam ni pimislila da uzmem....

...preporodila sam se i mnogo sam ponosna na sebe....i ti ces biti, samo odluci...

Kad puste na tržište neki novi zapremine protivpožarnog aparata S-9, među prvima ću se raspitati.
Napuniš jednom, a dočeka i praunuka !
A, ne ovo - malo,malo, pa trpaj....
Nemaš mogućnosti ni da se ljudski napariš !

A ja mislio da previse parim sa potrosnjom od oko 2,5 ml tecnosti dnevno. Nego ovih par dana unazad, desava mi se nesto cudno. Kao da osecam neko prezasicenje parenjem. Jeste mi elektronika uvek u ruci ali nemam zelju da povucem. nekada samo prinesem ustima, pritisnem bateriju na sekundu, malo povucem i odustanem. mogu da uporedim s onim kad imas jaku zelju da zapalis analognu a onda povuces samo 2 - 3dima i mozes ladno da je ugasis.

Tako da sam sad spao na oko 1,5 ml 12 mg tecnosti dnevno i to spontano bez ikakvih namera. Kada bi provodio manje vremena za kompom, mozda bih spao i ispod 1ml.

E da i dalje nemam nikakvu zelju za obicnom cigaretom, cak i nepomisljam na nju ni kad neko pored mene pusi i dimi sve u 16.

Bilo bi super ako bih tako nastavio. strah me da to nije mozda zbog ove odvratne umbreline mutljavine od tecnosti OLE, ni malo mi ne odgovara ali mi zao da je bacim pa je mesam sa Dekangom i ide nekako.

A jos u pocetku parenja sam primetio da mi tecnosti sa vise od 30% VG ne leze, nekako mi suse usta. Izgleda da je ova umbrelina bas na VG bazi pa ce mozda odgovarati nekome kome smeta veci procenat PG.

Ух ...

или је то само замена ?

Ne bih mogao.
Na EC sam prešao 4.aprila 2013.
Od tada sam popušio 3 - 4 cigarete.
Ne zato što me povuklo, već što se dogodilo da me zeza baterija.
Počeo sam sa 18%, jer mi je tako predložio momak koji radi na plasmanu kod njih,
kada sam mu ispričao sve moje dotadašnje pušačke navike....
Koristim duvansku aromu " Max blend", bez bilo kakvih primesa mirisa i sl.
Pre 10 - tak dana u apoteci gde se snabdevam kupio sam 2 bočice od )%,
jer im nestalo od 18.
To je bio test za mene.
Primetio sam da mogu da se provlačim i sa 9 %-
.
Malo se češće hvatam za EC,ali 'ajde....
Danas sam kupio još 3 bočice od 9 %.
Eto, dobila si opširno objašnjenje,
Opširno, jer ja tako pišem, prosto ne znam da se izrazim u kraticama .....!
A, ti, sad, vidi šta ćeš !
:ok:

Poslednja izmena:
Ух ...

или је то само замена ?

Kao sto ti je Afro vec odgovorila, nema sta da razmisljas, ne gubi vreme bez veze a uz savete ovde vec iskusnih vapera bice ti jos lakse. Isto bi ti rekao i Vronski samo sto ovih dana nesto puno bistri politiku pa retko svraca ovde.
Pusio sam oko 35 godina, i stigao do dve i po kutije dnevno. Od 27. februara ove godine, ni jedna zapaljena cigareta, bez ikakve krize ali bas ni one najmanje. Mozda sam imao i srece, u startu sam naleteo na kvalitetnu e cigaretu koja nije zagorevala, curela i trazila da se puni svaki cas. Mada mislim da je jos bitnije od toga bila tecnost koju sam dobio uz nju. Bila je to najbolja duvanska aroma koju sam ikad probao, cini mi se da cak nije ni bilo neke razlike izmedju nje i cigarete. Recimo da je 95% licila na pravu cigaretu. steta sto je vise niko ne uvozi.

Iz mog iskustva, definitifno uz pomoc elektronskih i samo malkice dobre volje bez neke velike krize mogu da se batale smrdusice. Sad mi se cini da i elektronika moze da se batali posle nekog vremena cak i uz pomoc cackalice ili palidrvceta, malo semenki, suncokreta, kokica, i ostalih grickalica i jos par jabuka dnevno (sto je i inace jako zdravo), moguce je reci i elektronici zbogom.

Poslednja izmena:
Zasto ne pusite na mustiklu, i Tito je pusio na mustiklu.

146.jpg

..gde ste parioci??? nigde nikog danima..:eek:
...parite li?...ja sam u maleru, isla da kupim atomizere ili grejace, kako god, neeemmaaa i ne znaju kad ce biti, meni su neophodni...i samo nervoza bzvz,
zato sto su ovi u Inhalici neozbiljni i ne navavljaju robu na vreme :besna:

Back