Elektronska cigareta

Može li elektronska
cigareta pomoći da se ostavi pušenje ?
Da li je sposobna da zameni pravu
i spasi strasnom pušaču ono malo zdravlja što je preostalo ?

Ima li neko iskustva sa tim ?
Pomaže li ?
Da ne bacam uludo pare !

Kako se iščupati iz kandži duvanskog dima......!?

Ja je koristim već tri godine, odlična je kao zamena za cigarete i može da se ostavi pušenje, mada pušenje se ostavlja odmah. Ako želiš zamenu onda je elektronska cigareta najbolja, samo treba znati kako je koristiti, šta kupiti, koja ulja, koje jačine, to ti neće reči u prodavnici, takodje i koje modele el.cigareta, da napomenem i to košta ali mene koji sam puio dve do tri kutuje na dan košta tr i po puta manje nego cigarete. Totalno sam se odvikao od običnih cigareta čak ni u električnim ne podnosim duvanske ukuse, pluća su mi se skroz očistila. Moja iskustva su vrlo pozitivna.

Nekoliko dana sam istrazivao i dosao do zakljucka da bi mozda ovo bila kombinacija snova sa obzirom na cenu i svrhu:
Joyetech eVic Easy MOD = 2,699.00
VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml = 1,399.00
Panasonic NCR18650B 3400mAh = 1,359.00 ( x 2 )
Ukupno: 6,817.00
Jer punjac imam.
LaieA_041.gif

Nevalja mod, lako se pokidaju žice unutra kada odvrćeš i zavržeš klir, treba jači mod. Koristim ZMAX mod, dobar je za sada.

3-zmax-600x600.jpg

Nevalja mod, lako se pokidaju žice unutra kada odvrćeš i zavržeš klir, treba jači mod. Koristim ZMAX mod, dobar je za sada.
Savet je OK. samo velika mi je (citaj: nedostizna) razlika izmedju 2,699.00 i 6.750,00 din.

Inace pazim kada zavrcem. ono sto mi znaci to su dve baterije Panasonic NCR18650B 3400mAh, jer jednu za sada mogu da koristim 2 dana, a posle je bitno da traje ceo radni dan, da ne moram nositi rezervnu.
ono sto mi je za sada problem to je:
1) Kupio sam veliku kolicinu jeftine tecnosti koja se enormno brzo trosi, te nemam predstavu kako radi sa klasicnom.
b) Kliromizer VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml mi pusta tecnost na mod, te povremeno moram da brisem mesto gde se uvrce.
I za sada ne znam koji je razlog, da li:
- retka tecnost,
- neispravan grejac (probacu da ga promenim, kupio sam jedan rezervni),
- ili kliromizer (uzeo sam ovaj zbog velike zapremine).

Inace sam zadovoljan sto nema zagoreloga ukusa i sto imam reltivno dovolnu kolicinu pare.
Osim toga me nervira kada dugmence previse svetli.
Kod ovog moda palac ga prekrije.

Mozes sa fasttech-a da narucis mini Zmax http://www.fasttech.com/products/0/10011165/1530304-authentic-sigelei-zmax-mini-variable-voltage za 30 evra.

Ili Zmax 3 http://www.fasttech.com/products/3032/10011165/1531203 za 31 evro.

Vamo je takodje odlican, a i jeftiniji je. Ovaj Vamo 7 je 21 evro http://www.fasttech.com/products/0/10009229/1977701-vamo-v7-variable-wattage-apv-mod

Postarina se ne placa.

Joyetech eVic Easy MOD nema dobre recenzije. Mislim da je to bacen novac.

Sto se tice klirova najtoplija preporuka za Kanger Protank 2.

Savet je OK. samo velika mi je (citaj: nedostizna) razlika izmedju 2,699.00 i 6.750,00 din.

Inace pazim kada zavrcem. ono sto mi znaci to su dve baterije Panasonic NCR18650B 3400mAh, jer jednu za sada mogu da koristim 2 dana, a posle je bitno da traje ceo radni dan, da ne moram nositi rezervnu.
ono sto mi je za sada problem to je:
1) Kupio sam veliku kolicinu jeftine tecnosti koja se enormno brzo trosi, te nemam predstavu kako radi sa klasicnom.
b) Kliromizer VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml mi pusta tecnost na mod, te povremeno moram da brisem mesto gde se uvrce.
I za sada ne znam koji je razlog, da li:
- retka tecnost,
- neispravan grejac (probacu da ga promenim, kupio sam jedan rezervni),
- ili kliromizer (uzeo sam ovaj zbog velike zapremine).

Inace sam zadovoljan sto nema zagoreloga ukusa i sto imam reltivno dovolnu kolicinu pare.
Osim toga me nervira kada dugmence previse svetli.
Kod ovog moda palac ga prekrije.

Uf razumem ekonomsku barijeru, kod elektronskih cigareta ulaganje u skuplje poizvode kasnije se ispalti. Nevalja ti klir, ja koristim pro tank II- dosta su bolji i ekonomičniji.

- - - - - - - - - -

Mozes sa fasttech-a da narucis mini Zmax http://www.fasttech.com/products/0/10011165/1530304-authentic-sigelei-zmax-mini-variable-voltage za 30 evra.

Ili Zmax 3 http://www.fasttech.com/products/3032/10011165/1531203 za 31 evro.

Vamo je takodje odlican, a i jeftiniji je. Ovaj Vamo 7 je 21 evro http://www.fasttech.com/products/0/10009229/1977701-vamo-v7-variable-wattage-apv-mod

Postarina se ne placa.

Joyetech eVic Easy MOD nema dobre recenzije. Mislim da je to bacen novac.

Ovo je odlično :)

Imam Zmax 5 kupljen proslog leta na popustu u eliquid-u i Vamo V5 sa fasttech-a (18 evra) , prezadovoljna sam.

Vision Spinner II 1600 mAx mi je sada samo back up. :malav:

Jeftinije si platila nego ja. I to dosta jeftinije, tako ti je to kada ne gledam preko neta šta ima, zato se i ubacih na ovu temu da vidim šta sve ima novo i jeftinije :D

Sada je izašao protank III, neznam da li je bolji od protanka II i po čemu je bolji ako je uoppšte bolji :ceka:

Mozes sa fasttech-a da narucis ...

Izgleda da je moj problem sto ne mogu da kupujem originale iz inostranstva.

A sto se ovoga ovde tice cini mi se da cu isto proci i sa verzijom Kanger Protank 2 ...

Evo nekih od komentara u vezi toga:
"03/02/2014
Kupih ga, treba menjati drip tip, mnogoooo je hladan :))) Medjutim, desava mi se da procuri, nisam skidao nijedan wick nisam ga cackao, u cemu je caka?"

(Odgovor: Proverite da niste previše zategli klir na bateriju, da li je glava klira našarafljena do kraja, da li su sve gumice(između tanka i osnove) na svom mestu. Probajte sa drugom glavom.)
14/12/2014
... Mnogi se zale na "grgljanje" na PT2, to se vrlo lako resava dodavanjem fibera 2mm na vrh postojeceg u grejacu. I jedan dobro poznat "hack" odmah skinite silikonsku gumicu sa "dimnjaka" kada je spustena, dodiruje fiber koji se zagreva i dobija se los ukus! Iskreno uopste ne vidim potrebu za tom gumicom...

Zavisi sta te zanima.

Modovi, VW eGO?

Sve sto nosi naziv Authentic je original.

Sinoć sam do kasno u noć istraživao šta mi treba i našao, sada sve znam :D

- - - - - - - - - -

Izgleda da je moj problem sto ne mogu da kupujem originale iz inostranstva.

A sto se ovoga ovde tice cini mi se da cu isto proci i sa verzijom Kanger Protank 2 ...

Evo nekih od komentara u vezi toga:
"03/02/2014
Kupih ga, treba menjati drip tip, mnogoooo je hladan :))) Medjutim, desava mi se da procuri, nisam skidao nijedan wick nisam ga cackao, u cemu je caka?"

(Odgovor: Proverite da niste previše zategli klir na bateriju, da li je glava klira našarafljena do kraja, da li su sve gumice(između tanka i osnove) na svom mestu. Probajte sa drugom glavom.)
14/12/2014
... Mnogi se zale na "grgljanje" na PT2, to se vrlo lako resava dodavanjem fibera 2mm na vrh postojeceg u grejacu. I jedan dobro poznat "hack" odmah skinite silikonsku gumicu sa "dimnjaka" kada je spustena, dodiruje fiber koji se zagreva i dobija se los ukus! Iskreno uopste ne vidim potrebu za tom gumicom...

Koristim Protank II- za sada mi nema ništa bolje, jer bolje nisam ni koristio, al sinoć videh neke nove pa kada pbobam javljam :)

Cao ekipi:moja trenutna oprema je pt mini 3 sa ecom 1000maha i pt mini 2 sa ecom-c twist baterijom od 900maha.navikla sam da kombinujem 2 razlicita ukusa(capucino u jedan klir i ry4 u drugi)...joyetech naravno.skoro sam probala grozdje od joyetecha-prelijepo je
95cf5b1e1c14d765ec915955698f880f.jpg
e578d13796e5979aac45a974647f866c.jpg

bole prijatelju :D
kako bre to mozesh da metnesh u usta , nekako hladno.... zna se shta je prava stvar ..
il nikako ..
o tome kako je nepoznanica ta nova stavka u origijanju pushacha :lol: ne bih ni da pochnem ..
kod mene sve ili nishta..
i ne podrzavam elektronsku , eto , da nije spam teme :)))

bole prijatelju :D
kako bre to mozesh da metnesh u usta , nekako hladno.... zna se shta je prava stvar ..
il nikako ..
o tome kako je nepoznanica ta nova stavka u origijanju pushacha :lol: ne bih ni da pochnem ..
kod mene sve ili nishta..
i ne podrzavam elektronsku , eto , da nije spam teme :)))
Baš volim da pušim, pored ljubavi to mi je jedini porok :) Pušio sam davidofa dve do tri kutije na dan, počele su jako da mi smetaju cigarete, nešto sam morao da pokušam, ili da ostavim ili da probam elektriku. Ovo je moj zaključak što se tiče ekejtričnih cigareta, one su toliko zdravije od duvanskih cigareta, da je u odnosu na njih elektronske igarete nemoguće svrstati u nezdrave, koliko su zdrave to nemogu da garantujem ali da su zdravije od duvanskih cigareta jesu i to sto puta. Osećam se kao nepušač, očistio sam pluća, ne kašljem, ne smrdim " na cigarete naravno za ostalo ne garantujem :D", mnogo je prednosti elektronskih cigareta nad duvanskim. A ona i najvažnija, meni su elektronske cigarete tri i po puta jeftinije od duvanskih, dakle i ekonomski aspekt je zadovoljen, skoro sam probao duvansku cigaretu, sada mi je toliko ogavna da nemogu da je pušim i ne želim, elektronske kao da je za mene neko izmislio. :)

Back