Elektronska cigareta

Za dekang tecnosti nisam
Cula velike pohvale osim velike pare koju daju(zbog pg i vg odnosa)niske cijene i velikog broja aroma.dosta se vapera zali na probleme sa grlom poslije parenjs dekanga tako da necu ni da probam.jednom sam imala strasnu upalu grla zbog nekog nekvalitetnog fibera iz kine.od tada vise ne eksperimentisem,samo joyetech tecnosti,atomizeri,kanger klirovi(affro;-)

Vidi Jav i Kanger i Joytech i svi ostali su iz Kine. Samo sto i u Kini kao i u vecini zemalja u svetu ima i kvalitetnih proizvodjaca. Joytech nema svoju proizvodnju tecnosti vec za njega to radi neko drugi, naravno sa Joytech imenom i etiketom. najverovatnije je taj neko Hangsen ili bas Dekang, dva najveca proizvodjaca tecnosti na svetu. Ujedno i najpouzdanijih. E sad Dekang pravi tecnosti i u skupljoj i u jeftinijoj varijanti, kod nas se naravno prodaje jeftinija mada moze da se nadje i skuplja ali je ona ujedno i najskuplja tecnost na nasem trzistu i kosta 480 dinara za 10ml..

I ti mozes da postanes uvoznik tecnosti sa tvojim imenom. Registrujes preduzece, odes kod Kineza i ako kupis i kesiras dovoljnu kolicinu tecnosti (prema njihovim merilima), stampace ti sta god hoces i pakovati u flasice po tvom izboru! Onda ovde uradis par atesta (cista formalnost, samo da ti drzava uzme pare) i plasiras na nasem trzistu novu robnu marku kada su u pitanju tecnosti, recimo - JAV!

Poslednja izmena:
Za dekang tecnosti nisam
Cula velike pohvale osim velike pare koju daju(zbog pg i vg odnosa)niske cijene i velikog broja aroma.dosta se vapera zali na probleme sa grlom poslije parenjs dekanga tako da necu ni da probam.jednom sam imala strasnu upalu grla zbog nekog nekvalitetnog fibera iz kine.od tada vise ne eksperimentisem,samo joyetech tecnosti,atomizeri,kanger klirovi(affro;-)

...hvala na informacijama :heart:
...necu ni da probam:D

@tok e nasmija me do suza:-))))

Zasto - JAV - e liquid, bas dobro zvuci. Lako se izgovara, brzo se pamti, mogli bi da se udruzimo. Mogla bi i Afro da nam se pridruzi. pa kad krenemo po forumima bilo bi jooooj :D

Erolerko, imam jos neka iznenadjenja za tebe, jos nesto sto nisi znala, samo ti budi na liniji :D

Poslednja izmena:
Zasto - JAV - e liquid, bas dobro zvuci. Lako se izgovara, brzo se pamti, mogli bi da se udruzimo. Mogla bi i Afro da nam se pridruzi. pa kad krenemo po forumima bilo bi jooooj :D

Erolerko, imam jos neka iznenadjenja za tebe, jos nesto sto nisi znala, samo ti budi na liniji :D

...ajd ako ce biti koja para da se udruzujemo...ionako ne radim, kukam trazim stalno negde nesto i nikad nista...:dash:bem ti srecu i godine i zakone:evil:

• Podržavam
Reactions: tok
..vid stvarno pise Valeo..ja to tek sad videla...dobra je, zadovoljna sam...za sad..

Eto vidis da sam bio u pravu. Valeo je marka a ono sto si ti napisla Gold box ili kompletan naziv - The hedge gold box je samo jedna od njihovih aroma.

naravno i Efeel laze isto kao i Umbrella i svi ostali koji pricaju bajke o evropskim tecnostima da je i ona evropska. Jeste ali samo po drzavi u kojoj je izmiksovana a vecina sastojaka je iz Kine. I opet kazem, mnogo je bolje, sto su iz Kine, nego da su iz Amerike.

I ja kao tok po kuci koristim ovu budzu a fensi ljubicastu,crvenu nosim u javnosti.cekam da mi stigne iz grcke zlatni eroll...jedva cekam.a ova palica ecom je odlicna za bekap u tasni (uvijek pun tank i baterija).

Ne znam zasto si narucivala zlatni eroll iz Grcke. imas ga i u Srbiji, cena mu je 5800 dinara za ful pakovanje. mozda ga ima i u Crnoj Gori! Posto je u Grckoj?

Jeli, pa jel bas mnogo curi taj eroll i jel se desi da se nekad povuce malo tecnosti u usta? Zanemario bih to sto su tankovi mali i ovako je to sekundarna igracka za napolju. Tri tanka zamene oko 15 cigareta i to je za te prilike dovoljno. Nego me brine to curenje. Od vise njih sam cuo i na vise mesta procitao za to. Ispada da ne postoji e cigaretta sa tank sistemom a da ne curi bar ponekad. cak ni ecab.

Kod klireva nikad nema curenja, tu i tamo malo kondeza i to ako se ne vodi racuna.

Poslednja izmena:
Posto sam prilicno dobro upucen u temu o E cigaretama i tecnostima i redovno pratim aktuelna desavanja a posebno kada su u pitanju cene, ...
Vidi ovako, dobro upuceni, ...
pratio sam tvoje predloge i kupio
a) tecnosti SMOKE JUICE po 250 din 30 ml od 24 mg nikotina (breskva, jagoda i mentol) i to je stiglo za 2 dana kao sto su i rekli,
b) a sada cekam Medisana E-cigaretu Perfect eGo-CE4 Blister za 1.490 din (sto ce stici za do 7 dana a sa troskovima slanja ce biti: 1.665 din.)

Sto se tecnosti tice, koristio sam Dekang iz apoteke u Srbobranu po 307 din 10 ml. Ali pod jedan vise nemaju sadrzaje od 24 mg nikotina (nego samo od 18),
a i pod dva, dok su ga imali sve su bile duvanske atome, sto mi je neinteresantno.
U mome mestu sada mogu kupiti Dekang od 20 mg, ali isto duvanske arome i po ceni od 390.01 din.
Inace bih mogao naruciti Flavour Art iz hrvatske kao baze od 36 mg i arome od 0 mg pa mesati. Medjutim ovo mi je bilo jednostavnije, brze i jeftinije.
Danas sam prvo upotrebio breskvu, i nije losa, samo sto cu morati da oblizujem usne kao Miroslav Ilic kada peva, jer ima ukus slatkog.

Sto se cigatere tice nemam poverenja u baterije od 650 mAh, ali mi je MOD (mehanicka) na izdisaju posle 9 meseci, a firma se ugasila pa mi treba nesto da kombinujem dok ne nabavim elektronsku od 110 mAh ili od 130 mAh jer ima u ponudi i od toliko za relativno skromne cene (samo ne bas ovoliko skromne koju si iskopao za 650 mAh).

* Nego znas li mozda da li te medisanine baterije mogu da se koriste ispod 0 stepeni C?
(Jer dok sam svojevremeno imao Umbrelinu pd 110 stajalo je da ne moze da se koristi po hladnom vremenu.)

Poslednja izmena:
Zamisli ne dostavljaju iz srbije ,a bez problema mi stize iz hrvatske,holandije,belgije,kine.ecab ne curi nikad

E taj idiotizam je stvarno tesko zamisliti!

Znam da je za Srbiju Umbrella generalni distributer Joytech e cigaretta. Znam i da imaju svoju prodajnu mrezu u Crnoj Gori ali tamo ne nude Joytech, nemam pojma zasto!

Taj zlatni sto si narucila iz Grcke je u stvari E roll C, znaci druga generacija e eolla, mada koliko sam primetio nema nekih bitnih tehnickih promena, jedino je estetika u pitanju. Meni izgledaju lepo i eroll i eroll C. Verovatno ce u nekoj narednoj seriji povecati kapacitet tanka, imaju lufta da idu i na 1 ml sa samo malim povecanjem duzine tanka. ili recimo da povecaju debljinu baterije na oko 9 mm sto znaci i tanka i opet ce dobiti veci kapacitet i jednog i drugog. jedino sto me nervira to curenje kod e cigareta sa tankom a tako lako mogu da ga rese uz zanemarljivo povecanje cene u proizvodnji.
erollc_04.jpg

joyetech-eroll-c_eroll-c_0.jpg

klikni na sliku za uvecanje!

Vidi ovako, dobro upuceni, ...
pratio sam tvoje predloge i kupio
a) tecnosti SMOKE JUICE po 250 din 30 ml od 24 mg nikotina (breskva, jagoda i mentol) i to je stiglo za 2 dana kao sto su i rekli,
b) a sada cekam Medisana E-cigaretu Perfect eGo-CE4 Blister za 1.490 din (sto ce stici za do 7 dana a sa troskovima slanja ce biti: 1.665 din.)

Sto se tecnosti tice, koristio sam Dekang iz apoteke u Srbobranu po 307 din 10 ml. Ali pod jedan vise nemaju sadrzaje od 24 mg nikotina (nego samo od 18),
a i pod dva, dok su ga imali sve su bile duvanske atome, sto mi je neinteresantno.
U mome mestu sada mogu kupiti Dekang od 20 mg, ali isto duvanske arome i po ceni od 390.01 din.
Inace bih mogao naruciti Flavour Art iz hrvatske kao baze od 36 mg i arome od 0 mg pa mesati. Medjutim ovo mi je bilo jednostavnije, brze i jeftinije.
Danas sam prvo upotrebio breskvu, i nije losa, samo sto cu morati da oblizujem usne kao Miroslav Ilic kada peva, jer ima ukus slatkog.

Sto se cigatere tice nemam poverenja u baterije od 650 mAh, ali mi je MOD (mehanicka) na izdisaju posle 9 meseci, a firma se ugasila pa mi treba nesto da kombinujem dok ne nabavim elektronsku od 110 mAh ili od 130 mAh jer ima u ponudi i od toliko za relativno skromne cene (samo ne bas ovoliko skromne koju si iskopao za 650 mAh).

* Nego znas li mozda da li te medisanine baterije mogu da se koriste ispod 0 stepeni C?
(Jer dok sam svojevremeno imao Umbrelinu pd 110 stajalo je da ne moze da se koristi po hladnom vremenu.)

E pa drago mi je da sam jos nekome pomogao da ustedi neku kintu. Ne znam za zimske uslove rada jer sam poco da parim 27 februara ove godine. Predpostavljam da sve baterije na nizim temperaturama reaguju isto bez obzira na vrstu i proizvodjaca, bas onako kako reaguje akumulator na kolima zimi. Osim toga na tim temperaturama i ulje u kliru se stegne i bude gusce pa je verovatno kad se sve skupi efekat parenja nesto nizi nego u normalnim vremenskim uslovima.

Ta cena koju spominjes za Dekang je jako povoljna. najniza za koju znam je 250 dinara za 10ml ali na pancevackom buvljaku. Najniza za koju znam u prodavnicama je 314 dinara u jednoj pancevackoj apoteci.

E pa drago mi je da sam jos nekome pomogao da ustedi neku kintu. ...
Danas je stigla i cigareta.
Upavo sam je stavio u pogon.
Isprobao sam rad na plavom (srednjem rezimu).
Malo mi je neobicno sto susti kada povlacim paru u sebe, ali iznad svega je neobicno sto posle metalnoga moda sa metalnim tankom nemam osecaj da mi je ista u ruci, te se za sada plasim da cu je ispustiti.

@tok ja trenutno koristim ecom koji ima extra bateriju i tank,ali je za ruku mnogo eroll elegantniji

eCom je ok ali je malo predugacaka za moj ukus. Nego, ne odgovori mi za curenje na erolu, citajuc te na onom drugom formu, sad sam sguran da si sto se tice erola svakako medju najiskusnijim i najkompetentnijim korisnicima. Imam puno povernje u tvoje misljenje a posebno s toga sto si jako radoznala i zelis da saznas sto vise mozes o onome sto te zainteresuje. Tu smo isti, skroz.

Ja ovu varijabilnu bateriju od 650 mah, koju uvozi Medisana ne bi menjao ni za jednu drugu kada su u pitanju baterije precnika 14 mm. Toliko je dobra i imam izuzetno pozitivna iskustva s njom.

E sad, ja sam i minimalista - volim mala kola, male mobilne telefone, male kuce, male zene i naravno male e cigarete. zat te toliko davim oko e rola. Pre neki dan sam video onaj mega pcc box za eroll prava stvar! Jedino me to curenje nervira a tamo si napisala, ne da curi, nego da pravi poplavu a posebno kad je toplo!

Danas je stigla i cigareta.
Upavo sam je stavio u pogon.
Isprobao sam rad na plavom (srednjem rezimu).
Malo mi je neobicno sto susti kada povlacim paru u sebe, ali iznad svega je neobicno sto posle metalnoga moda sa metalnim tankom nemam osecaj da mi je ista u ruci, te se za sada plasim da cu je ispustiti.

Naviknuces i bices prezadovoljan. Ne verujem da ces ponovo kupovati modove i jos tako neke budze. Mozda eventualno kupis jos jednu takvu istu ecigaretu, ako trosis vise od 2,5 ml tecnosti dnevno. To sustanje je od klira koji ces i ovako da promenis za jedno mesed do dva. Ja sad koristim eVod klir a on ne da susti neo cvrci. ali ja volim da cujem taj zvuk. Mogao sam da kupm i neki necujni klir, isprobao i odustao, nedostajao mi zvuk. A na tu ego bateriju mozes da zavrnes sve sto ti padne napamet samo da je navoj 510.

E, a jel si ti citao specifikaciju za bateriju? Plavi rezim je najslabiji a ne srednji, mada i on daje sasvim dovoljnu kolicinu pare i dobar th. Ja samo na plavom i parim, eventualno na zelenom ako mi je slabija jacina tecnosti u pitanju - manje od 12mg nikotina,

Plavi rezim - 3,5 v zeleni - 3,7 v zuckasti - 3,9 v i crveni - 4,1 v.

A mozes da radis i ovako, pocnes sa najslabijom voltazom ako ti je dovoljna kolicina pare i th pa kako se baterija bude praznila i padao joj napon, ti povecavas voltazu. I ja radim tako po nekad.

I nesto sto nepise u uputstvu, primetices da ti baterija zablinka u toku parenja par puta brzo. Kad to uradi prvi put znaci da si joj potrosio pola kapaciteta a kad uradi drugi put - tri cetvrtine i naravno treci put blinkuje oko 10 puta sto znaci da je skroz prazna. Bas prakticna i korisna funkcija.

Poslednja izmena:
...aha...jeeel? mislis da ne znam da moze, samo sta cemo sa tim sto ne umem, m? :rtfm:

Pa, lako cemo, nadjes nekog "mene" koji ume :D Onda nadjes neki predmet koji ti se dopada a nicemu ne sluzi (drveni, metalni, kamen, staklo, plastika itd.) pa ti taj "mene" to izbusi ili vec uradi nesto drugo i ti onda imas lep stalak, a "mene" mozda dobije kaficu il cak i neke kolace ako budes zadovoljna :lol:

Back