Elektronska cigareta

@tok pa eroll je za ovu tvoju preporuku jambo jet;-)uzimaju se samo provjereni proizvodjaci kanger,joyetech....gdje ovo iskopa.pa zahvaljujuci ecabu afro je prestala pusiti.da je uzela neku umbrellu i medisanu davno bi odustala
@afro imas ecab adapter za klir...dokupi baterije i 2 klira i uzivaj,ili pakovanje atomizera i uzivaj...ako zelis nesto novo probaj onu moju ljubicastu 30€ joyetech 510cc ili proizvodjaca kanger evod ima i u rozoj boji;-)
83f1993fa448a1bf7ad74623fc57597b.jpg
6f2e1710cbed97df6b442cf037f5cbb2.jpg

...pa da, ako bi kupovala to bi kupila, samo sto mene zeza taj oblik usnika da tako kazem, ne odgovara mi navikla sam od starta na ovaj sa eCab-a i ne mogu nista, onda kupih onaj kliromizer ili
kako se vec zove, nisu bile neke pare, ali sam ih bacila, a meni realno znaci svaka parica jer ne radim..pa i na ovo sam presla posteno receno prvvenstveno zbog novca, pa tek onda zbog
zdravlja:rumenko:..sta cu takva su vremena....realno meni treda dopuna atomizera (5 kom bi bilo super), videcu koliko cu moci, i nov komplet od 2 baterije i da sam mirna fakticki do leta...
..ne parim mnogo...ovaj sadasnji atomizer mi traje vec celi mesec...danas ponovo servisiran, i radi ako satic..:)

..lumbrele, medisane i efil. me ne zanimaju...nemam ja para za bacanje...a ova roza kao tvoja mi se bas. bas dopada, rado bih sebe castila za rodjendan koji je uskoro, ali imam puno
potrebnijih stvari, pa sumnjam da ce to biti poklon sebi od sebe :D

...pa da, ako bi kupovala to bi kupila, samo sto mene zeza taj oblik usnika da tako kazem, ne odgovara mi navikla sam od starta na ovaj sa eCab-a i ne mogu nista, onda kupih onaj kliromizer ili
kako se vec zove, nisu bile neke pare, ali sam ih bacila, a meni realno znaci svaka parica jer ne radim..pa i na ovo sam presla posteno receno prvvenstveno zbog novca, pa tek onda zbog
zdravlja:rumenko:..sta cu takva su vremena....realno meni treda dopuna atomizera (5 kom bi bilo super), videcu koliko cu moci, i nov komplet od 2 baterije i da sam mirna fakticki do leta...
..ne parim mnogo...ovaj sadasnji atomizer mi traje vec celi mesec...danas ponovo servisiran, i radi ako satic..:)

..lumbrele, medisane i efil. me ne zanimaju...nemam ja para za bacanje...a ova roza kao tvoja mi se bas. bas dopada, rado bih sebe castila za rodjendan koji je uskoro, ali imam puno
potrebnijih stvari, pa sumnjam da ce to biti poklon sebi od sebe :D

Ih bre Afro, pa to isto sto ti preporucje Jav, preporucujem ti i ja. A na oblik usnika se brzo naviknes. ja sam sa pljosnatg lako navikao na ovaj okrgli. E sad ja te dobronamerno savetujem kako da nesto sto kosta oko 3600 - 3800 platis samo 2100 i to odmah 1490 a tek posle oko 2 meseca jos 600 dinara. Em z te pare jos dobijes plus i ono sto sam vec spomenuo u jednom post.

Evo, to ti je ovo samo sto je ovo malo bolje od one sto je nakacila Jav.

EVOD-V-650mah.jpg

A ti sad kako hoces, tvoje su pare i ti biras na sta ces da ih potrosis.

...eto vidis, takve smo ti mi :D
...probala sam, da bar nisam pa ne bi ni znala koliko mi ovo odgovara....sto da menjam nesto sto je dobro, to ko da prodam konja i kupim magarca, ne ide nikako...

vidi, ne ides ti sa kona na magarca vec zadrzavas scog konja i dobijas jos jednog malo jaceg konja. Posle jases malo jednog malo drugog vec prema prilici i potrebi.

..cek ne razumem u cemu je poenta cele tvoje price?

..jesam li ja negde rekla da hocu novu cigaru? nisam...ne treba mi nova, jako sam zaodovoljna ovom koju imam i to sma mislim napisala jedno 100x do sada..:ok.
...zasto bih kupovala novu, cemu, ja nisam kolekcionar, ja samo parim onoliko koliko mi odgovara, a ovako kako je sad mi verovao ili ne savrseno odgovara...
...niti mi je potrebno da se navikavam na novi usnik, napisah da sam kupila pa evo stoji ne koristim ga...ne odgovara mi...necu da se mucim, ja sam po tom piranju
vrlo jasna, radim samo ono sto meni prija...
...cemu sva ta tvoja prica ne znam, osim ako neradis za nekog od navedenih firmi pa dobijas neki procenat...a i tad, ovde se ovajditi neces sigurno...
...hvala na preporukama, ali ne hvala....pozzzz

..cek ne razumem u cemu je poenta cele tvoje price?

..jesam li ja negde rekla da hocu novu cigaru? nisam...ne treba mi nova, jako sam zaodovoljna ovom koju imam i to sma mislim napisala jedno 100x do sada..:ok.
...zasto bih kupovala novu, cemu, ja nisam kolekcionar, ja samo parim onoliko koliko mi odgovara, a ovako kako je sad mi verovao ili ne savrseno odgovara...
...niti mi je potrebno da se navikavam na novi usnik, napisah da sam kupila pa evo stoji ne koristim ga...ne odgovara mi...necu da se mucim, ja sam po tom piranju
vrlo jasna, radim samo ono sto meni prija...
...cemu sva ta tvoja prica ne znam, osim ako neradis za nekog od navedenih firmi pa dobijas neki procenat...a i tad, ovde se ovajditi neces sigurno...
...hvala na preporukama, ali ne hvala....pozzzz

E u pravu si! sto se i ja trpam da budem mirodjija u svakoj corbi, nemam pojma! Necu vise. Inace kamo lepe srece da radim za neku od pomenutih firmi, bas bi bilo lepo a i korisno. A tesko da bih mogao da radim za ve tri pomenute, Cisto sam iznosio neka svoja iskustva sa tim firmama jer sam kupovao i kupujem kod svih njih, kad je sta kod nekog povoljnije, tad kupim. Bas kao ti i ja vodim rcuna o svakoj kinti i uglavnom kupujem na akcijam. Ev sad cu da narucim neke tecnosti po 100 kinti, pa reci, zr to nije povoljna cena?

Poslednja izmena:
..ma ok, ali ja kupila jednom i traje jos uvek....vec sam napisala....nema potrebe da se ljutis, ali ja sve vreme pokusavam da ti objasnim da sam jako zadovoljna eCab-om, da je koristim
ovu jednu istu od 6.maja i ni jedan dim jedini povukla nisam ni jedne cigarete...ostavljali mi u kuci i kutije otvorene, i zatvorene i svasta su radili po tom pitanju ali bezuspesno skroz,
ja imam svoju lepu rozu cigaru i sva srecna i zadovoljna...sline parice sam ustedela do sad, ovo vise figurativno, ali jesem ulozila u drugo sto ne bi mogla da nisam prestala da trckam na
trafiku....i to je to...

...proverila dve baterije i dva atomizera po 999 dinara...od juna meseca prvi novi trosak i ulaganje u "parenje"..:)

..ma ok, ali ja kupila jednom i traje jos uvek....vec sam napisala....nema potrebe da se ljutis, ali ja sve vreme pokusavam da ti objasnim da sam jako zadovoljna eCab-om, da je koristim
ovu jednu istu od 6.maja i ni jedan dim jedini povukla nisam ni jedne cigarete...ostavljali mi u kuci i kutije otvorene, i zatvorene i svasta su radili po tom pitanju ali bezuspesno skroz,
ja imam svoju lepu rozu cigaru i sva srecna i zadovoljna...sline parice sam ustedela do sad, ovo vise figurativno, ali jesem ulozila u drugo sto ne bi mogla da nisam prestala da trckam na
trafiku....i to je to...

...proverila dve baterije i dva atomizera po 999 dinara...od juna meseca prvi novi trosak i ulaganje u "parenje"..:)

Ma gde se ljutim, nisam ja neki tamo ljuti deda. nego volim da dajem savete cak i kad mi ih niko ne trazi, ne valja mi to. I ja od 27. februara u 16 sati i 43 minuta nisam zapalio ni jednu obicnu cigaretu a pusio sam dve i po kutije dnevno.I jos uvek korisim tu istu e cgaretu, pokazala se kao izuzetno kvalitetna. Zato sam bio uporan da ti je prepoucm. I meni je trosak odrzvanja za nju mali. Posle dva mesca kupio sam eVod klir za 600 i jos tri puta grejac po 220 dnara. Znaci ukupno 1260 dinara za 8 meseci. A padlala mi je sigurno vise od 20 puta na beton, znas ono kad se saginjem da vezem pertle a ona samo izleti iz gornjeg dzepa - tras i nije joj nista. Opet sam kupio istu zbog izuzetno povoljne cene a miislim da ce ova prva (baterija) da izgura duze od godinu dana sigurno.

Nego i ja kao Jav, volim da eksperimentisem a posebno sa malim e cigaretama. e na njih sam bacio dosta para i ni jedna nije zadovoljila moja ocekivanja. vise ne eksperimentism i ne bacam novce.

Poslednja izmena:
..ma ok, razumemo se, neka mozda nekom dobro i dodje tvoj savet i predlog...
..padala i ova moja na plocice sa stola 100x i hvala Bogu nista joj nije bilo...prezivela celo leto na plazi bez
i jednog problema...jos mokre i "slane" ruke od mora...radi super, pu, pu da je ne ureknem :D

Mami je pao poklopac baterije(odlemio se neki kontakt)i samo sam joj dala svoj a ja narucila novi...nudila joj ja neku iz svoje kolekcije,nece pa nece...nema ni jednu ogrebotinu koliko je cuva,a moj je ecab sav izgreban...a tvrdoglava je i po pitanju tecnosti,samo koristi kapucino 11mg .nudila joj kolu,redbull,ry4,kokos,narandzu,nece...vas dvije ste najbolje vaperke,ja samo gledam sta bi novo narucila,kupim,malo koristim,pa u fioku;-)
@afro jos si po jednoj stvari slicna mojoj mami,ona uopste ne pari puno,tank od ecaba joj moze 2 dana...a pusila je 45 godina...i nikad joj vise nije palo na pamet da zapali.a ja lancano parim,ne ispustam ecig iz ruku;-)

Poslednja izmena:
Mami je pao poklopac baterije(odlemio se neki kontakt)i samo sam joj dala svoj a ja narucila novi...nudila joj ja neku iz svoje kolekcije,nece pa nece...nema ni jednu ogrebotinu koliko je cuva,a moj je ecab sav izgreban...a tvrdoglava je i po pitanju tecnosti,samo koristi kapucino 11mg .nudila joj kolu,redbull,ry4,kokos,narandzu,nece...vas dvije ste najbolje vaperke,ja samo gledam sta bi novo narucila,kupim,malo koristim,pa u fioku;-)
@afro jos si po jednoj stvari slicna mojoj mami,ona uopste ne pari puno,tank od ecaba joj moze 2 dana...a pusila je 45 godina...i nikad joj vise nije palo na pamet da zapali.a ja lancano parim,ne ispustam ecig iz ruku;-)

...znaci iste smo, i meni dva dana lagano traje, ne volim da menjkam te tecnosti, ako mi se ne dopadne sta cu sa njom, a ne bacaju mi se pare uludo....ja jos uvek imam
onu visnju sto uzeh letos iz nuzde, ne znam jesam li jos 2-3x parila nju, stoji puna...stoji mi i ona usa mix sto sam dobila kad sam uzela eCab...nova al ne baca mi se nista
iz razloga sto moze da se desi da nema onog sto hocu pa da premostim dan, dva...
..nemam ni ja ogrebotine, mogla bih je spakovati u kutiju i prodati kao novu :D

Ako je afro slicna tvojoj mami, imam utisak da smo ti i ja isto slicni po pitanju ecig. Stalno bi isprobavali nesto novo. Ne znam kako stoje stvari kod izgrebanog eCab ali i meni se od nosenja po dzepovima sa kljucevima baterija sva izgerbala. E ja onda uzmem pa je oljustim skroz i ispoliram i dobijem onu metalik boju a bila je crna. Onda uzmem pa oljustim i eVod klir i ako on nije jos bio toliko izgreban ali mi se tako crn nije vise uklapao sa baterijom pa oljustim i njega i ispoliram ga. I mogu ti reci da stvarno izgleda kul, neka sedefasto metalik varijanta. Svi oko mene mislili da sam kupio novu igracku.

Koliko tecnosti trosis dnevno i koju jacinu?

Poslednja izmena:
Ja sam mnogo tecnosti probala i volim da ih pomjesam.npr stavim u kapucino malo tiramisua...duvanske ne podnosim tipa usa mix,cigar,tobacco,parim iskljucivo vocne,cokoladne,kafu...i pored svog isprobavanja od 9 mjeseci nosim uvijek ry4 i capucino joyetech 11mg.isla sam na postepeno smanjivanje nikotina sve do nule...e to je bilo ocaj,ni ukusa ni mirisa...tad sam masu tecnosti potrosila.dnevno parim 1,5 do 2ml.sad sam tek presla na"jaku"cigaru sa twist baterijom gdje mogu mjenjati voltazu.1000mah.para,ukus,th fenomenalno!narucila sam da probam cuveni protank mini 2,kojeg koriste mnogi iskusni vaperi.jeste da je estetika u ovom slucaju nikakva i za fensi prilike ne vadim tu budzu,nego crveni ecab,ljubicasti 510cc,eroll...ali mi je mnooogo veci uzitak sa klirevima nego sa atomizera.
Crveni ecab mi je sav izgreban tako da sad nosim silver ecom gdje nema grebanja;-)
Cime da ogulim ovu crvenu boju da bude silver?

Poslednja izmena:
Da, zadovoljna sam cigarom :worth: Znači 300 punjenja, aham - po ovoj dinamici, pošto je punim jednom dnevno, a imam ih dve - oko godinu dana otprilike, možda nešto duže, s obzirom da će vremenom sve kraće držati baterija... pa dobro, OK, to je to, :think: Ma šta uopšte razmišljam, kupiću još jednu jaču (ova sad ima 650 mA), da ne ostanem - ne daj tri Božeta - bez nje.:sad2: Dobro, valjda sad sve znam. Ako ne biću slobodna pitati cenjeni forumski auditorijum.

Ja sam mnogo tecnosti probala i volim da ih pomjesam.npr stavim u kapucino malo tiramisua...duvanske ne podnosim tipa usa mix,cigar,tobacco,parim iskljucivo vocne,cokoladne,kafu...i pored svog isprobavanja od 9 mjeseci nosim uvijek ry4 i capucino joyetech 11mg.isla sam na postepeno smanjivanje nikotina sve do nule...e to je bilo ocaj,ni ukusa ni mirisa...tad sam masu tecnosti potrosila.dnevno parim 1,5 do 2ml.sad sam tek presla na"jaku"cigaru sa twist baterijom gdje mogu mjenjati voltazu.1000mah.para,ukus,th fenomenalno!narucila sam da probam cuveni protank mini 2,kojeg koriste mnogi iskusni vaperi.jeste da je estetika u ovom slucaju nikakva i za fensi prilike ne vadim tu budzu,nego crveni ecab,ljubicasti 510cc,eroll...ali mi je mnooogo veci uzitak sa klirevima nego sa atomizera.
Crveni ecab mi je sav izgreban tako da sad nosim silver ecom gdje nema grebanja;-)
Cime da ogulim ovu crvenu boju da bude silver?

Ne znam za eCab, kakva mu je zavrsna obrada? Moja baterija je ego a klir je eVod, bili su cne boje, gumirana zavrsnica. Sa obicnim nozicem sam za par minuta skroz oljustio tu gumu i na bateriji i na kliru. posle sam ih ispolirao sa nekim parcetom ostrog sundjera i dobio neku sedefastu silver boju, stvarno izgleda dobro.

Imam jednu bateriju od Kanger E smarta 320mah, bele je boje sa nekom sjajnom zavrsnicom, mislim da je takav i eCab i nemam pojma kako bih to oljustio.

A sto se rice tecnosti i ja sam ih isprobao gomilu. Bas prekjuce sam kupio po mojim kriterijumima nesto najodvratnije do sad. Rekoh aj da probam al se zeznuh i to gadno. muka mi je od nje ali evo ima i neke koristi. Do sad jedva potrosih jedan klir i malo jace, mozda ukupno 2 ml. A ja toliko trosim za 24 sata, pa cak i dem i do 2,5 ml. Ali ovo mi je stvarno odvratno, ni dzabe je vise ne bih uzeo. Od Umbrele je i zove se Ole, prodavacica rece da to izgleda oni sami miksuju i prave. Cena je 300 din ali meni ne odgovara. Mislim da ima previse VG a to znam jer sam jos ranije primetio da mi tecnosti sa vise od 20% VG, suse usta. Necu da je bacim ali kupicu nesto od Dekanga pa cu da mesam. potrosice se.

....kakve su te Dekang tecnosti...videh neki dan da ih ima bas dosta...i duvanskih i ostalih...meni zapala za oko karelija, jer sam nju pusila godinama,
ali ne uzeh...vec nesto skroz kontra od toga...pisala sam vec...no dobro ako valjaju uzecu sledeci put...za ovih 6 meseci ja ne probah to....prosto ne
volim da rizikujem i bacam pare uzalud...

....kakve su te Dekang tecnosti...videh neki dan da ih ima bas dosta...i duvanskih i ostalih...meni zapala za oko karelija, jer sam nju pusila godinama,
ali ne uzeh...vec nesto skroz kontra od toga...pisala sam vec...no dobro ako valjaju uzecu sledeci put...za ovih 6 meseci ja ne probah to....prosto ne
volim da rizikujem i bacam pare uzalud...

Nisu lose. a imaju i stvarno veliki izbor aroma. Na mojoj listi tecnosti se nalaze na trecem mestu.

1. Hangsen 2. Richy Liqua 3. Dekang 4. Flavour arte U stvari na prvom mestu bi bio Flavourtec ali ga vise niko ne uvozi. Naravno sve ovo je subjektivno i stvar je ukusa. teze je preporuciti tecnost nego e cigaretu.

Nisu lose. a imaju i stvarno veliki izbor aroma. Na mojoj listi tecnosti se nalaze na trecem mestu.

1. Hangsen 2. Richy Liqua 3. Dekang 4. Flavour arte U stvari na prvom mestu bi bio Flavourtec ali ga vise niko ne uvozi. Naravno sve ovo je subjektivno i stvar je ukusa. teze je preporuciti tecnost nego e cigaretu.

...ja sam bila dugo samo na FA, ry4...pa uzeh Joytech istu samo 11mg, jer nema 9...e sad sam u nedostatku i jedne i druge, a mrzelo me da idem cak na NBg da trazim uzeh Liquid gold box, Nemacka proizvodnja....ima prodavnica na B.brdu imaju svasta nesto, i e-cigara raznih, a jos neke Francuske tecnosti i te Dekang....bas su dobro snabdeveni...a imaju i one tvoje e.ffel cigare :)

...ja sam bila dugo samo na FA, ry4...pa uzeh Joytech istu samo 11mg, jer nema 9...e sad sam u nedostatku i jedne i druge, a mrzelo me da idem cak na NBg da trazim uzeh Liquid gold box, Nemacka proizvodnja....ima prodavnica na B.brdu imaju svasta nesto, i e-cigara raznih, a jos neke Francuske tecnosti i te Dekang....bas su dobro snabdeveni...a imaju i one tvoje e.ffel cigare :)

Moje e cigarete nemaju ime ni jednog uvoznika jer su uvek kombinacija - baterija od jednog a klir od nekog drugog. i ja vodim racuna u novcu kao i ti. uvek biram najpovoljniji odnos cene i kvaliteta a kad god je to moguce kupujem na akcijama. Isto vazi i za tecnosti.

Kako se krecu cene tecnosti u toj prodavnici i kakva je ta sto si kupila. inace medju nama, sta god rekli prodavci i uvoznici, 99% tecnosti su ili kineske ili u njima preovladjuje vecina kineskih komponenti u bilo kojoj drzavi da se proizvode. Inace vec sam napisao da su Kinezii zakon za tecnosti tako da to gledaj kao pozitivno.

Moje e cigarete nemaju ime ni jednog uvoznika jer su uvek kombinacija - baterija od jednog a klir od nekog drugog. i ja vodim racuna u novcu kao i ti. uvek biram najpovoljniji odnos cene i kvaliteta a kad god je to moguce kupujem na akcijama. Isto vazi i za tecnosti.

Kako se krecu cene tecnosti u toj prodavnici i kakva je ta sto si kupila. inace medju nama, sta god rekli prodavci i uvoznici, 99% tecnosti su ili kineske ili u njima preovladjuje vecina kineskih komponenti u bilo kojoj drzavi da se proizvode. Inace vec sam napisao da su Kinezii zakon za tecnosti tako da to gledaj kao pozitivno.

...Dekang je 350 dinara...a ova koju sam uzela 15ml, je 560...imaju stvarno svasta, ali svasta...ti bi sigurno tu nasao za sebe svasta nesto...mene to sto nude drugo tipa baterije,
klirOvi, ili kako se ves sve to zove..pojma ja nemam, a ni ne zanima me mnogo (imam Jav sto da pamtim:lol:)...ok mi je skroz tecnost da ti objasim ne umem, imaju bas veliku
ponudu...moS da sedis celi dan tamo i da probas do mile volje :D

Za dekang tecnosti nisam
Cula velike pohvale osim velike pare koju daju(zbog pg i vg odnosa)niske cijene i velikog broja aroma.dosta se vapera zali na probleme sa grlom poslije parenjs dekanga tako da necu ni da probam.jednom sam imala strasnu upalu grla zbog nekog nekvalitetnog fibera iz kine.od tada vise ne eksperimentisem,samo joyetech tecnosti,atomizeri,kanger klirovi(affro;-)

Back