Elektronska cigareta

draga, sve samo se ne vracaj na stari nacin resavanja problema (ne bih ga spominjala)
dakle, sve te e.cig kompanije moraju od necega da zive kao I duvanska industrija pa su se I postarale da te cigarete nisu neunistive. rado bih ti pomogla, ali znas da sam koristila ambrelu, tako da od pomoci nista. dovijala sam se na razne nacine da moju e.cig odrzavam bez njihovog servisa dva puta mesecno...

...ne, ne, necu sigurno..parim ja i dalje uz kaficu bas fino:)
...radi ovaj grejac, a dokle ce videcemo, idem sutra u Inhaliku pa cemo videti, mozda nesto pomognu, ali ovde sam ja sama kriva...
...imam i rezervni grejac pa ako zaskripi uzecu njega,nego bih ja da ovaj jedan traje sto duze..a traje evo od 6-og..

Afro:rekoh ti...zalijepio se fitilj za grijac(to je ona zica sto se zari unutra),a sve zajedno se zove atomizer.ja sam dva unistila ali sam ih ostavila jer su grijaci ispravni.a cekam da mi stigne fiber pa da im napravim nove fitilje...kupi nove atomizere...a taj ne bacaj,moze se popraviti:-)i uzmi kod kineza neku futrolu tvrdu za cvike sa rajfeslusom ona ti je kao ona moja ego torbica,staje unutra sve sto ti treba

Afro:rekoh ti...zalijepio se fitilj za grijac(to je ona zica sto se zari unutra),a sve zajedno se zove atomizer.ja sam dva unistila ali sam ih ostavila jer su grijaci ispravni.a cekam da mi stigne fiber pa da im napravim nove fitilje...kupi nove atomizere...a taj ne bacaj,moze se popraviti:-)i uzmi kod kineza neku futrolu tvrdu za cvike sa rajfeslusom ona ti je kao ona moja ego torbica,staje unutra sve sto ti treba

...jeste u pravu si, jedna je dlacica iz fitilja ostala zalepljena za taj grejac (zicicu) ali sam ja to oprela sve nekako spakoval i radi...neka gda dok rad, mislim da mu nece nista
faliti...imam onaj drugi koji sam dobila uz eCab..ali neka stoji jos malo...kupicu sutra to jedno pakovanje da imam, a ovaj necu baciti...
..da tako sam i mislila nesto zgodno da sve stane, a da nije skupo...moram da odredim jedan dan za Kineze...

- - - - - - - - - -

Ja nemam nigdje servis za ecig pa sve sama popravljam

..:(
...mene bas zanima sta ce mi sutra reci ovi u Inhalici, meni je moja cigara jos u garanciji pa cu to poneti da im postavim jos neka pitanja:)
..i bas cu da vidim sta ce mi reci oko tih servisa, sta se moze servisirati, a sta ne...

Ovdje je jos uvijek ego torbica 3,5€..a kod kineza je ovdje 1€...

..e pa svasta...moram da se dam u potragu, a posto inace od nedelje idem da trazim kupaci, onda cu verovatno usput i kod
Kineza svracati za neke sitnice koje su kod njih jeftine i taman mi se mozda posreci da i to nadjem....

- - - - - - - - - -

Pa radi ti atomizer.samo se jedno vlakno izvuklo.cisti ubuduce na 5.dan da ne zapekne
Ps ne zaboravi kocku kod kineza(slanik)

...izvuklo se jedno vlakno, ali se posel ceo fitilj izvukao, pa sam ga jedva nekako vratila (kolio srecno videcemo), da radi
ali do kad i to cemo da vidimo:)
..e dobro si me podsetila ..moram ja to zapisati, opet cu da zaboravim:rumenko:

- - - - - - - - - -

..pa da moram, da steknem naviku da ga cisim u isto vreme...a malo sam lenja za te stvari, pipavo mi to..i jedva onaj fitilj vidim i sa naocarima..

Fitilj samo pali upaljacem,PLAVIM plamen jer ce zuti plamen da pocrni cijelu iglu(probala ja;-)sve sam isprobala zivo a nabavila i izopropil alkohol ,u to ponekad potopim atomizer da ukloni ulje...to sam nabavila kad sam pokusavala spasiti bateriju koja se napila ulja(bezuspjesno);-)

Poslednja izmena:
Fitilj samo pali upaljacem,PLAVIM plamen jer ce zuti plamen da pocrni cijelu iglu(probala ja;-)sve sam isprobala zivo a nabavila i izopropil alkohol ,u to ponekad potopim atomizer da ukloni ulje...to sam nabavila kad sam pokusavala spasiti bateriju koja se napila ulja(bezuspjesno);-)

...radim to, mada mi je nekako nezgodno da natempiram plavi plamen, a strah me da ne izgorim sve obicinim plamenom, ovo mi se izvuklo kako sam nerecno vracala celi fitilj na grejac...posle nekako
ugurah pincetom, jedva, ali ugurah:lol: sta mu bog da, nek radi dok radi, prvi se macici u vodu bacaju..ne mogu ja tu nista...

I primijetila sam da se ne mogu porediti kasnije kupljeni atomizeri sa ona 2 sto sam dobila u pakovanju.jedva cekam da mi stigne novi fitilj pa da ga probam popraviti ovako;po uputstvu Imagina sa ecig serbia;
zasu5yje.jpg
pupehe4e.jpg
etaheqa2.jpg

Poslednja izmena:
..sta da radimo, to je sto je, valjda ce trajati bar neko normalno vreme, da ne bude da ono sto sam davala na cigae, sad dajem na grejace i ostale gluposti, jer ce me
to vec jako nervirati...
..srecno ti bilo...meni je to jako pipavo...bas ne znam kako bi se sa tim snalazila...

Ja sam smanjila jacinu ulja na 6 (joytech cigar) i nikakve razlike nema.
Ono od 0 % mi uredno stoji u torbi...To mi vec ima razlike. Mada, ako bi mi neko krisom sipao u tank da ne znam verovatno ne bih ni provalila.
Volela bih da ostavim i ovu elektronsku, ali jos uvek nisam u glavi spremna. Ja sve situacije vezujem za cigaretu...Sad sam u dubokoumnom :mrgreen: razmisljanju kada odem na more, ili bazen i odem da se kupam, sta ako mi je neko nagazi, iskvasi, ukrade :confused:...Ja na plazu nosim stari telefon i samo ono neophodno tj nadoknadivo. Jedne godine su mi ukrali dok sam bila u vodi celu torbu sa svim i svacim unutra i ne mogu da prebolim neke stvari iz nje ni dan danas...i zato sam nakon toga nosila samo ono sto me ne opterecuje da moram da pazim na to,,i da moramo na smenu u vodu zbog stvari..ne zelim nikako...Al mi sada ova e cig mrsi planove za opustenost...Hocu da kazem, da bi bilo lepo osloboditi se zavisnosti u poptunosti i biti slobodan...

U pravu si,najbolje je ne biti zavistan ni od cega...ovo je samo druga vrsta zavisnosti.ali,rece neko bolje pariti kad ti se pusi nego jesti i debljati se;-)ne znam od cega su nepusaci zavisni,tj zaboravila sam...od 21.god pusim,davno je to bilo...

Afro,jesi li probala vjezbati?ja sam danas jedva,na moru je kisa i teska sparina,jedva se dise..,

...nisam, prvo sam se jutros lose osecala, ova stitna me davila, onda sam imala nekih obaveza...pa sam bila malo
i umorna...jos na sve to veceras sam se iznervirala zbog mojih vena koje i pored leka koji pijem (grdne pare dadoh) za njih,
a one sve izrazenije i izrazenije, cak i na drugoj nozi gde ih fakticki nije bilo, bar se nisu videle:sad2:skroz sam se izbedacila:rida:
...da, znam, rekla su mi deca kad smo se cule...

Ne znam,nego uključujem logiku,pušači imaju puno veće šanse od tromboze kad imaju vene,čudi me to...posavjetuj se sa svojim ljekarom...pušenje nema bas nikakve koristi za zdravlje...

...ja imam povrsinsku trombozu..:(
...moja dr otisla u penziju, menja je ko stigne, idem u ponedeljak da dam krv, pa kad odem po rezultate pitacu tu neku dr koja je bude
menjala valjda ce znati bar nesto da mi kaze...kod vaskularnog sam bila pre jedno 15 dana na KC i kao kad prestanem da pijem ovaj lek
da uzmem Kardiopirin i hepatrombin..svaki lekar ima drugi stav, drugo misljenje i drugi savet:dash:da ih je 100 verujem da ni jedan ne
bi rekao isto:confused:
...nadala sam se da ce i to stanje sa venama, poceti da se malo po malo popravlja, naravno ne ovako brzo, ali jesam verovala da hoce..

kontrolisem, ne brini :ceka: :bye:

..hehe...a ja dezurna brbljivica:lol:
..sta cu, moram bar ovde da pricam...inace danas mi bila jedna komsinica na kafi, i vidim gleda me cudno pa bi sve da pita
jel to moze tako..ona ne pusi i nikad nije pa ne zna, ali bi da ubedi muza da uzme e-cigaretu..pa sam joj malo objasnila
kaze mora da mu nabavi literaturu pa da mu poturi da cita...

Back