Henriet
Zainteresovan član
- Poruka
- 417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...hehe...isto, mnogo mi se svidja sto sve mirise, znaci odusevljena sam skroz...deca su to shvatila, ok kao ne pusis, ali do kad videcemo..ne oprerecuju se previse...al
da im je drago jeste...
...jos malo pa ce da se brckami i uzivam...toribicu nisam nasla,al nekako cu se vec snaci da mogu da nosim cigaru i na plazu sa sobom..inace odoh za 10 dana,
maximalno 12...ihaaajjjj divote, do septembra me Beograd videti nece...![]()
hocu i ja 6 meseci na moreeeeeeeeee
Torbica koju sam kupila u eliquidu je ona veca cvrsta i mislim da ladno mozes kod kinescica da uzmes kao futrolu za naocare tu cvrstu i da ti radi posao. Mama ima njihovu za naocare, ona je samo malo tanja od ove moje i nema te neke pregrade koje nicemu meni ni ne sluze...to cisto da imas da kad je ne koristis slucajno ne upadne u pesak kad treses peskir, ili da ne zgazis na nju dok je u torbi...e sad, to ja smotana sve mogu da uradim, pa se ogradjujem, ima i ne smotanih na ovom svetu
Ulje ionako nosis posebno, samo nemoj maslinovo da sipas u tank a namazes se joystic kapucino 9 mg![]()
..mesec dana, mesec dana, meseeeeecccc daaanaaaaaaaaa![]()
![]()
Caoevo i mene ovde, tacno u dan se gadjam sa Affro
mesec dana bez smrdusica je bilo 6.6.2014. Bravo za naaas!
Imam neke probleme sa cigaretom i neispravnim grejacima pa cu se posavetovati sa vama ovih dana...sad mi se spava a prica je duuuga
Sve vas puno pozdravljam, MIRISLJAVCI
![]()
Henriet svaka ti cast. Meni je velika zelja da i ovu e cig ostavim. Al ne forsiram, kad dodje momenat.
Sad, ne znam da li je neko od vas povukao dim obicne cigarete u medjuvremenu, ja jesam bukvalno dim bas da vidim - znaci to toliko smrdi da ja ni sebi ne verujem. A sto mi smrde pusaci koji popuse cigaretu pa dodju nesto da mi kazu...uzas uzasa.
Ne volim kad nesto smrdi kao i svi naravno, al sto za ovo volem sto mi smrdi neverovatno.
Voli svoju kosu, stvari, volim torbu kada premestam stavri iz jedne u drugu nema mrvica duvana u njoj...sve bre volim.
Afro blago tebi ides na moreeeee uskoro, al ces da obradujes decu kad te vide..one mozda misle da paris ali i da palis po koju obicnu. Ko sto ja kazem, dok ne vidim ne verujem
Duuso - gde si ti? Kako muz i e cig, jel odustao ili uziva?
Znam nekoliko ljudi koji su pusili te strujne cigarete. Svi se nakon nekoliko meseci vratili na duvan. Dzabe bacili pare.
Ni oni sami ne znaju zašto su počinjali.
Očigledno se radi o nedovoljno ozbiljnim pokušajima.
Kada sam ja uspeo, onda na svetu nema čoveka, koji, ako iskreno želi, ne bi uspeo !
Prema tome, neka meni njih......
Ni oni sami ne znaju zašto su počinjali.
Očigledno se radi o nedovoljno ozbiljnim pokušajima.
Kada sam ja uspeo, onda na svetu nema čoveka, koji, ako iskreno želi, ne bi uspeo !
Prema tome, neka meni njih......