Elektronska cigareta

Ovako se najbolje otvara atomizer da ti se ne iskrivi i da ne pocupas grijac iznutra.i obavezno prije otvaranja povuci nekoliko
Dimova da odlijepis fitilj od grijaca
Afro/sve su to moje greske bile...

...e tako i radim, imam skoro isti mali srafciger, pa lako izvadi taj fitilj...
...uglavnom ljudi koji prvi nesto pocnu prvi i "plate" posle nama ostalima bude lakse jer imamo koga da gnjavimo sa pitanjima:(

...aaaaaa...:eek:
...pa dobro Jav74, jel ti hoces da meni komsiluk zove popa vec sutra:(
...cim sam pustila sami pocetak vidim da to nije za mene...mozda neki cucnjevi i neke laganije vezbe,
a ovo je samo za mladje zene maximum do 45 godina...

Polako,radi koliko mozes...pazi najvise koljena...mama je dobila dodatnu energiju otkako pari...:-)treba da se ubrzo u kupaci skinemo;-)i sto mi se posebno svidja,ne mora se drzati dijeta;-)

...pokusacu bas, zivo me zanima hocu li moci i koliko....javim sutra kako ide:)
...i ja imam vise energije to je cinjenica...ako me taj kupaci ne motivise nista nece, a nikako da se resim dosadna 3-4kg:mrgreen:

Mehanika,elektronika,ukusologija,zatim na red dođe elegantno polu-neprimetno provučena dijetologija,odnosno odsustvo iste,
a sad evo na red dođe i vežbanje,
a počelo se od ostavljanja cigareta,
ova tema počinje opasno da liči na zdrav život,užas :pljus:
:rotf::rotf::rotf:

Ja sam smanjila jacinu ulja na 6 (joytech cigar) i nikakve razlike nema.
Ono od 0 % mi uredno stoji u torbi...To mi vec ima razlike. Mada, ako bi mi neko krisom sipao u tank da ne znam verovatno ne bih ni provalila.
Volela bih da ostavim i ovu elektronsku, ali jos uvek nisam u glavi spremna. Ja sve situacije vezujem za cigaretu...Sad sam u dubokoumnom :mrgreen: razmisljanju kada odem na more, ili bazen i odem da se kupam, sta ako mi je neko nagazi, iskvasi, ukrade :confused:...Ja na plazu nosim stari telefon i samo ono neophodno tj nadoknadivo. Jedne godine su mi ukrali dok sam bila u vodi celu torbu sa svim i svacim unutra i ne mogu da prebolim neke stvari iz nje ni dan danas...i zato sam nakon toga nosila samo ono sto me ne opterecuje da moram da pazim na to,,i da moramo na smenu u vodu zbog stvari..ne zelim nikako...Al mi sada ova e cig mrsi planove za opustenost...Hocu da kazem, da bi bilo lepo osloboditi se zavisnosti u poptunosti i biti slobodan...

...to je stresna situacija, i bas bzvz sto ti se to desilo:(
...ima slucaja koliko hoces...licno nisam dozivela, valjda sto me pola plaze poznaje, ustvari svi se znamo godinama, eto vec i unucice
dovodimo i druzimo se:D,pa valjda i cuvamo jedni drugima stvari, tacno znamo koje je cija torba ili papuce..pa bi reagovali da se neko
usudi da uzme...
...ja bih samo da nabavim nesto u cemu cu nositi ulje, tank, bateriju i cigaru na plazu, da ne jurim to sve po torbi, i da mi bude pri ruci
kad zatreba...ali polako imam jos vermena, smislicu nesto...

...e pa lepo zaj*bala sam grejac:evil:nije ni cudo kad me mrzi da ga cistim:dash: jel da bacim ili da ga cuvam? sredjuje li to ko?
...izvadio se i fitilj pa sam ga jedva ugurala ali nije bas srecno doradjeno, mozda je pametnije da koristim onaj drugi koji imam
a ovaj da ostavim dok ne saznam gde se to popravlja ako se uopste popravlja..

..ajde svaki savet mi znaci, sutra cu da dokupim te grejace da imam, i baterije...
..inace ako nekog zanima imaju pakovanje od 2 i 5 grejaca...
...mnogo sam se iznervirala..kako sam smotana i spetljana uzas..al danas mi je celi dan takav pa me nista ne cudi:dash:

Ja sam smanjila jacinu ulja na 6 (joytech cigar) i nikakve razlike nema.
Ono od 0 % mi uredno stoji u torbi...To mi vec ima razlike. Mada, ako bi mi neko krisom sipao u tank da ne znam verovatno ne bih ni provalila.
Volela bih da ostavim i ovu elektronsku, ali jos uvek nisam u glavi spremna. Ja sve situacije vezujem za cigaretu...Sad sam u dubokoumnom :mrgreen: razmisljanju kada odem na more, ili bazen i odem da se kupam, sta ako mi je neko nagazi, iskvasi, ukrade :confused:...Ja na plazu nosim stari telefon i samo ono neophodno tj nadoknadivo. Jedne godine su mi ukrali dok sam bila u vodi celu torbu sa svim i svacim unutra i ne mogu da prebolim neke stvari iz nje ni dan danas...i zato sam nakon toga nosila samo ono sto me ne opterecuje da moram da pazim na to,,i da moramo na smenu u vodu zbog stvari..ne zelim nikako...Al mi sada ova e cig mrsi planove za opustenost...Hocu da kazem, da bi bilo lepo osloboditi se zavisnosti u poptunosti i biti slobodan...

eto ti odgovor. OBAVEZNO ponesi e.cig na more ;)
salim se malo.
nego, ne forsiraj 0 dok ne budes u "glavi nacisto". nedostaje ti jos jedan mali klik. I bices slobodna :klap:

...e pa lepo zaj*bala sam grejac:evil:nije ni cudo kad me mrzi da ga cistim:dash: jel da bacim ili da ga cuvam? sredjuje li to ko?
...izvadio se i fitilj pa sam ga jedva ugurala ali nije bas srecno doradjeno, mozda je pametnije da koristim onaj drugi koji imam
a ovaj da ostavim dok ne saznam gde se to popravlja ako se uopste popravlja..

..ajde svaki savet mi znaci, sutra cu da dokupim te grejace da imam, i baterije...
..inace ako nekog zanima imaju pakovanje od 2 i 5 grejaca...
...mnogo sam se iznervirala..kako sam smotana i spetljana uzas..al danas mi je celi dan takav pa me nista ne cudi:dash:

draga, sve samo se ne vracaj na stari nacin resavanja problema (ne bih ga spominjala)
dakle, sve te e.cig kompanije moraju od necega da zive kao I duvanska industrija pa su se I postarale da te cigarete nisu neunistive. rado bih ti pomogla, ali znas da sam koristila ambrelu, tako da od pomoci nista. dovijala sam se na razne nacine da moju e.cig odrzavam bez njihovog servisa dva puta mesecno...

Back