Ok onda,a imas li normalnu paru i ukus?
I meni je lakse otvoriti atomizer nego ga zatvoriti;-)
..imam, imam, evo me pijem kaficu i parim li parim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok onda,a imas li normalnu paru i ukus?
I meni je lakse otvoriti atomizer nego ga zatvoriti;-)
..dupla korist, affro, zbog te vode..
..bravo za chishcenje, super je to za prvi put, sledeci si profi
..to crveno znachi da kad grejesh, pritisnesh dugmence, grejach tj ona spiralica zice treba da se uzari celom duzinom,
prvih nekoliko puta obichno samo dimi i cvrchi, pa onda pochne na jednom mestu da se zari, a ti ponavljash to grejanje po nekiliko sekundi dok ne bude ceo crven tj uzaren..
..a kad izvadish grejach posle toga i pogledash spiralu grejacha ona bude belichasto siva od sagorelih naslaga, kao pepeo otprilike..
..kad je prljava ona bude masna i crna na oko, zichica mislim..
..sve si odlichno uradila
..a ja vracam fitilj na grejac pincetom, tako shto stavim grejach na sto uspravno,
uhvatim pincetom fitilj popreko, tako da on stoji uspravno, kako treba da udje na grejach, a pinceta vodoravno,
i to uhvatim malo dalje od vrha pincete, negde 1cm iza vrha,
pa onda pritisnem vrh pincete prstom da imam polugu da ga uglavim nazad na mesto..
..kakvo objashnjenje, majko moja..
..nacicesh i ti svoj nachin, sve je praksa..
Probacu ovu tvoju foru;-)..dupla korist, affro, zbog te vode..
..bravo za chishcenje, super je to za prvi put, sledeci si profi
..to crveno znachi da kad grejesh, pritisnesh dugmence, grejach tj ona spiralica zice treba da se uzari celom duzinom,
prvih nekoliko puta obichno samo dimi i cvrchi, pa onda pochne na jednom mestu da se zari, a ti ponavljash to grejanje po nekiliko sekundi dok ne bude ceo crven tj uzaren..
..a kad izvadish grejach posle toga i pogledash spiralu grejacha ona bude belichasto siva od sagorelih naslaga, kao pepeo otprilike..
..kad je prljava ona bude masna i crna na oko, zichica mislim..
..sve si odlichno uradila
..a ja vracam fitilj na grejac pincetom, tako shto stavim grejach na sto uspravno,
uhvatim pincetom fitilj popreko, tako da on stoji uspravno, kako treba da udje na grejach, a pinceta vodoravno,
i to uhvatim malo dalje od vrha pincete, negde 1cm iza vrha,
pa onda pritisnem vrh pincete prstom da imam polugu da ga uglavim nazad na mesto..
..kakvo objashnjenje, majko moja..
..nacicesh i ti svoj nachin, sve je praksa..
Žene odrzavaju ovu temu,gdje ste frajeri da pomognete?
...deset danaaaa....deset daaanaaaa...deeeeseeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt ddaaaaannnaaaaaaaaaaaaaa
...mnogo, mnogo se ponosim samom sobom![]()
E, vala i zaslužila si da se raduješ !
Potrošila si mastila i papira da je jedna podebela knjiga mogla da se napiše.
Sve kombinujući, te ovo - te ono !
I, najzad, odluka....
E, mašala !!!
![]()
...sta cu em nesigurna u sebe, em finansijski nestabilna jako...zamisli da sam dala ovolike parice i da
nista nisam uradila...ziva bi se pojela....morala sam sve dobro da odmerim...al' ispade dobro ipak...
..hvala![]()
Vrlo brzo ćeš osetiti da su se troškovi drastično smanjili !
...deset danaaaa....deset daaanaaaa...deeeeseeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt ddaaaaannnaaaaaaaaaaaaaa
Afro,SVAKA TI ČAST ,USPJELA SI I USPJECES!!!!
...ee..hvala, a samo da mogu da vam opisem svima koliko sam srecna, ja posle toliko godina vec 10 dana ne pusim, vec parim i uzivam
...a jos nisam deci nista rekla, i znam da ce biti sokirane, a starija ce biti presrecnajedva cekam da joj vidim izraz lica kad sazna
da joj majka vise ne pusi i ne smridi na duvan![]()
Zdravlje, sreća, zadovoljstvo....!
Nešto pozitivno u ovom sumornom vremenu.
Hvala ecabu:-)mama mi od juce pari poslije 45god !!!