Elektronska cigareta

Afro,ja uvijek imam flasicu ry4,ali treba kad mognes kupi i jednu razlicitu tecnost(npr ja imam i kapucino koji ide uz kafu fenomenalno)jer kad stalno koristiš jednu te istu otupe ti receptori na jeziku pa je slabo osjecas...to se meni desilo jer sam parila ry4 stalno;-)ps ne možeš imati nikakvu krizu jer unos is nikotin...ja sam dva dana na nuli nikotina a nisam ni osjetila krizu?!

Poslednja izmena:
Afro,ja uvijek imam flasicu ry4,ali treba kad mognes kupi i jednu razlicitu tecnost(npr ja imam i kapucino koji ide uz kafu fenomenalno)jer kad stalno koristiš jednu te istu otupe ti receptori na jeziku pa je slabo osjecas...to se meni desilo jer sam parila ry4 stalno;-)ps ne možeš imati nikakvu krizu jer unos is nikotin...ja sam dva dana na nuli nikotina a nisam ni osjetila krizu?!

sjajno !
pocetak kraja (naravno, ako ga zelis) :super:

..ahaaa.. u tome je znaci caka..pa dobro kad budem mogla, uzecu jednu eto zbog toga...inace ne volim da menjam, jedne iste cigarete sam pusila po xy godina....uuhhh na nuli mozda necu
biti nikad..mada se nikad i ne zna...samo se ne opterecujem time trenutno jer sam ipak jos na samom pocetku...

...inace cestitam ti i da istrajes sto duze...:D

- - - - - - - - - -

Ma ne želim kraj...parim voce sa nulom radim vjezbe,vracam liniju pred ljeto;-)

...ja moram isto, samo da ova kisa stane vec jednom pa do nedelje krecem, imam fore mesec dana da se dovedem u neki red...ne smem
se pojaviti na moru ovakva, lincovace me deca:)

Afro evo da vidiš opremu za ciscenje atomizera,ako je već nisi vidjela na drugom forumu,8 dana paris,je li se počelo osjecati zagorjelo?
u9a6etup.jpg

Ja volim da isperem rastavljeni atomizer izopropil alkoholom(ili obicnim)(u spric pa polako)pa onda toplom vodom.tek kad se to osuši radim dry burn grijaca dok prestane da dimi i bude skroz usijan,a upaljacem palim naslage ulja sa fitilja.
Teško je otvoriti atomizer prvi put.treba malim srafcigerom podvući u rupicu pa sustemom poluge(okacila sam ovdje klip gdje deda to pokazuje)izvuci iglu od glave(donjeg dijela gdje je grijac).jednom mi se zalijepio fitilj i iscupala sam ga.da se ne bi zalijepio treba prije otvaranja atija par puta povuci dim iz cigare da se odlijepi fitilj od grijaca...onda isperem alkoholom i vodom grijac,spalim(imaš na snimku) i na kraju uzmem iglu sa fitiljem u njemu i spalim donju zagorjelo stranu plavim plamenom upaljača.

Poslednja izmena:
..da ochistish fitilj..nije neophodno, ja preskochim po koji put, ali znachi..

Ja volim da isperem rastavljeni atomizer izopropil alkoholom(ili obicnim)(u spric pa polako)pa onda toplom vodom.tek kad se to osuši radim dry burn grijaca dok prestane da dimi i bude skroz usijan,a upaljacem palim naslage ulja sa fitilja.

....eee...qq..qq...ima li to negde da se vidi?
.....ovoga sam se plasila, al sam cutala:(

A evo ti najkrace moguće metode,naravno nikako ne vaditi fitilj iz igle!!!!!
I paliti plavim plamenom upaljača a pince tom držiš atomizer dok palis.kod ecaba staviš grijac unutra bez igle i stiskas dugmence

Poslednja izmena:
..ja to radim prosto, rastavim fitilj i grejach, isperem toplom vodom oba dela, ostavim minut dva da se prosushe,
onda spalim grejach (vratim ga nazad u drzach, samo bez fitilja i grejem po nekoliko sekundi dok ne bude cela zica crvena..
..shishti, dimi se, smrducka, nemoj da se iznenadish.. :) )
..onda spalim upaljachem zadnji deo fitilja, onaj koji viri, plavim plamenom, drzeci ga pincetom i sastavim fitilj i grejach..
..sipam kap ulja odozgo na fitilj, spakujem, povuchem par puta na prazno i onda tek ukljuchim grejach..
..i to je to.. :)

..jednom nedeljno, tri mituta posla..dobro, pet.. :lol:

- - - - - - - - - -

...dobro a taj fitilj kad izgori, sta onda?.....znala sam da me iza nekog coska ceka neki zec:mrgreen:

..ne izgori, silikonski je i ne gori tako lako.. :)
..spalish samo naslage od technosti po njemu.. :)

Ništa od crnog postane bijel kao snijeg,a onda treba vratiti polako iglu unutra,ps meni je to najtezi dio...inače obožavam cistiti atomizere to mi je postao ritual,ja ga cistim svaki peti dan,i traje i po 2 mjeseca

..ja to radim prosto, rastavim fitilj i grejach, isperem toplom vodom oba dela, ostavim minut dva da se prosushe,
onda spalim grejach (vratim ga nazad u drzach, samo bez fitilja i grejem po nekoliko sekundi dok ne bude cela zica crvena..
..onda spalim upaljachem zadnji deo fitilja, onaj koji viri, plavim plamenom, drzeci ga pincetom i sastavim fitilj i grejach..
..sipam kap ulja odozgo na fitilj, spakujem, povuchem par puta na prazno i onda tek ukljuchim grejach..

- - - - - - - - - -

BRAVO!!!samo ja cesce cistim zbog tamnih tecnosti npr čokolade...s obzirom da sam ovo savladala narucila sam mesh da probam napraviti fitilj od ss mesha;-)

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Ništa od crnog postane bijel kao snijeg,a onda treba vratiti polako iglu unutra,ps meni je to najtezi dio...inače obožavam cistiti atomizere to mi je postao ritual,ja ga cistim svaki peti dan,i traje i po 2 mjeseca

..kako lako zvuci kad vas citam i kako ste se uhodale:)
..valjda cu i ja tako, al moram da probam...a i vreme je onda vec...
..moram to sutra probati...
..hvala vam devojke :zag:

...e takoooocc...kako sam ocistila ocistila sam:mrgreen:
...kad sam izvadila fitilj, nije bio crn vec onako zuckast malo, oprala pod mlazom tople vode, sve ostalo belo
totalno...ali kad sam uvacila onaj grejac bez fitilja da izogri ono zica nije bila crvena..gorelo je i dimilo i ostalo
sve belo...pocrvenelo nije:eek:jesam li nesto zeznula pojma nemam...sklopila sve vratila na svoje mesto i evo
radi, a hoce li raditi dobro videcemo:confused:
..jedva izvadih onaj fitilj, ali sam ga jos teze vratila na mesto...

..ajd da smo zivi i zdravi, valjda preteknem jedan grejac ako sam nesto i zeznula...to je sto je...

Sto si vadila fitilj iz igle?nemoj to vise raditi mozes ga lako upropastiti...vadi se je jedino ako je toliko crn i ugljenisan da mu paljenje upaljaca ne pomaze...ali bitno je da radi;-)
Ps vjerovatno ti fitiljem zoves onaj metalni dio sa spicem.to je igla,a unutar nje je bijeli fitilj.e njega nemoj vaditi.

Poslednja izmena:
Sto si vadila fitilj iz igle?nemoj to vise raditi mozes ga lako upropastiti...vadi se je jedino ako je toliko crn i ugljenisan da mu paljenje upaljaca ne pomaze...ali bitno je da radi;-)

..pa nisam vadila fitilj iz onog metala...samo sam ga oprala i kao malo palila upaljacem ali nije ni imalo sta puno sa se pali jer se opralo pod vrelom vodom....

Back