Elektronska cigareta

Afro,odgovorise ti tamo za kondenz:
"Ma pusti bre kondenz, ne opterecuj se trivijalnim stvarima.

Uzmi klir(tank)u lepo ga zarolaj u parce toalet papira ili maramicu ( pre toga ga detaljno obrisi spolja da bude cist) i kad ga srolas, gledaj da li se negde na maramici pojavlju fleke. Ako se pojave, to ce biti na nekom spoju, navoju pa onda to lepo jos malo pritegni, obrisi i ponovi test da vidis da li jos uvek curi. Ako curi, javi na kom mestu se pojavljuje fleka."
A ja ti tescnost ne prosipam samo prije dopunjavanja tanka izvrnem ga da padne tecnost na dno i malo dunem da izadju mjehurici vazduha i onda punim.

Poslednja izmena:
Afro,odgovorise ti tamo za kondenz:
"Ma pusti bre kondenz, ne opterecuj se trivijalnim stvarima.

Uzmi klir(tank)u lepo ga zarolaj u parce toalet papira ili maramicu ( pre toga ga detaljno obrisi spolja da bude cist) i kad ga srolas, gledaj da li se negde na maramici pojavlju fleke. Ako se pojave, to ce biti na nekom spoju, navoju pa onda to lepo jos malo pritegni, obrisi i ponovi test da vidis da li jos uvek curi. Ako curi, javi na kom mestu se pojavljuje fleka."
A ja ti tescnost ne prosipam samo prije dopunjavanja tanka izvrnem ga da padne tecnost na dno i malo dunem da izadju mjehurici vazduha i onda punim.

..malopre sam bila tamo, ali to ne videh:)
..to cu ujutro po dnevnom svetlu pa cu napisati sta se desava..mislim da se napuni tank vazduha i da taj vazduh "potera" ulje gore, bar je to moj utisak,
jer se desi da malo zagrgrlja kad povucem i lepo se vide mehurici...ne prosipam ni ja nista, nema rasipanja:ok:nego dosipam kad vidim da je pri kraju..
..da se pohvalim, bila komsinica veceras na kafi, i kritikuje nema piksle nigde, donesem, a ona pali cigaru ja gledam i ic me ne potresa imam ja svoju
"duvaljku" parim i bas me briga:D

..kad grglja, operi tank.. :) ..ako ti je mnogo technost u njemu - otvori lepo oba, pa prespi.. :lol:
..ozbiljno..
..kondenz koji dospe u usta je u onom malom delu sa strane na tanku, uskom, i u one dve male komore na samom vrhu tanka, kockaste,
a njih nema shanse da osushish tj ochistish..

..kondenz se, bar kod mene, stvara ako vuchesh kao shto si pushila - jako, pa slabije kako "dim" ide prema kraju..
..ovo sa slamkom je dobra analogija, dodala bih i da pritisnesh dugme mozda pola sekunde pre nego shto povuchesh, dok ne chujesh prve zvuke shishtanja,
a tek onda povuchesh paru ravnomerno, stvarno kao na slamku..
..i pusti dugme pola sekunde pre kraja uvlachenja pare, da ohladi vazduh grejach koliko toliko..

..jav, ne odgovorih ti za baterije - ja sam kupila dodatni par, chisto da imam dve u rezervi :mrgreen: baksuz u panici da ce ostati bez struje :lol:
a i glupo mi da je samo jedna na punjachu..
..jednu sam aktivirala odmah, druga chekala do sada, skoro sam primetila da mi se jedna iz prvog para brzo prazni, za recimo pola sata max pochne da miga,
pa sam je ostavila "za ne daj boze" a aktivirala drugu od tog drugog para..

Poslednja izmena:
..kad grglja, operi tank.. :) ..ako ti je mnogo technost u njemu - otvori lepo oba, pa prespi.. :lol:
..ozbiljno..
..kondenz koji dospe u usta je u onom malom delu sa strane na tanku, uskom, i u one dve male komore na samom vrhu tanka, kockaste,
a njih nema shanse da osushish tj ochistish..

..kondenz se, bar kod mene, stvara ako vuchesh kao shto si pushila - jako, pa slabije kako "dim" ide prema kraju..
..ovo sa slamkom je dobra analogija, dodala bih i da pritisnesh dugme mozda pola sekunde pre nego shto povuchesh, dok ne chujesh prve zvuke shishtanja,
a tek onda povuchesh paru ravnomerno, stvarno kao na slamku..
..i pusti dugme pola sekunde pre kraja uvlachenja pare, da ohladi vazduh grejach koliko toliko..

...sve rasklopila, obrisala, napunila tank...ono sto je grgrljalo prestalo...mozda sam i sipanjem malo isterala taj vazduh...danas 2x popih malcice ulja,
bolja sam juce je bilo 3-4:lol:
...ovo sa presipanjem je super ideja, bolje nego da se mucim..sva se izmastim...
...pa jes treba navezbati i to sa slamcicom, nisam u zivotu 5 puta pila ista na slamcicu...znam da sam smor i da udavih, al istrpite me jos malo
naucicu sigurno:rumenko:

..mom bratu je trebalo dve nedelje da nauchi kako da vuche..
..opushteno.. :)

..ako vuchesh jako tj brzo, navuchesh vishe technosti na grejach, a ona ne stize da ispari vec ga prlja i gori na njemu..
..kad primetish taj zagoreli ukus, vreme je da chistish grejach..
..ja sam bila ubedjena da cu ga unishtiti pri prvom chishcenju, ali radio je mesec i po dana opushteno, a chistila sam ga otprilike jednom nedeljno,
prvi put posle deset dana..
..prvi put mi je trebalo 15 minuta, drugi mozda dva minuta sa sve pranjem ruku posle.. :P

..to ti je sledeci zadatak, obavezno da savladash pre puta.. :)

..mom bratu je trebalo dve nedelje da nauchi kako da vuche..
..opushteno.. :)

..ako vuchesh jako tj brzo, navuchesh vishe technosti na grejach, a ona ne stize da ispari vec ga prlja i gori na njemu..
..kad primetish taj zagoreli ukus, vreme je da chistish grejach..
..ja sam bila ubedjena da cu ga unishtiti pri prvom chishcenju, ali radio je mesec i po dana opushteno, a chistila sam ga otprilike jednom nedeljno,
prvi put posle deset dana..
..prvi put mi je trebalo 15 minuta, drugi mozda dva minuta sa sve pranjem ruku posle.. :P

..to ti je sledeci zadatak, obavezno da savladash pre puta.. :)

...vadila sam ja grejac da ga obrisem ali nisam ga rastavljala samo onako spolja sam ga vec brisala...znaci jednom nedeljno je dovoljno da se ceo rastavi i ocisti?
...na put cu tek oko 20-og juna dan dva pre ili kasnije..al to je to...nadam se da cu do tad sve znati i umeti..:)

Afro :klap::klap:
Napokon u klubu, cestitam i zelim uspesno parenje!!!!
Videces da ce biti zadovoljna, da ces manje novca trositi i da ces uzivati i vise nego sa obicnom cigaretom.
Nisam bas sigurna koju si uzela ako je e cab imam je i ja i veoma sam zadovoljna.
Sve ces nauciti oko ciscenja, to je bas prosto a znam da sam bas imala frku da nesto ne zeznem kada sam prvi put cistila, jos je ta prva glava koja mije bila u cigari imala neku falinku pa em prvi put cistim em ona zeza...al polako za cas ces biti maher.
Bas mi je drago. Virkala sam na temu, ali jedno vreme je bila neaktivna pa sam i zaboravila vremenom da je "obidjem" kad svratim..
Uzivaj, ne sekiraj se, sve radi sigurno samo da se uhodas. Ja i sada kada me neko pita jao ajd povuci da vidim kako izgleda pa kad bulji onako u mene ne umem ko covek da povucem
To sto ti curka ulje manje puni tank.
Ja cigaru drzim tako da mi je dugme okrenuto ka meni i pritiskam palcem tako mi nekako zgodno, ne znam da li je pravilno...nacices vec metodu koja tebi odgovara.
Sad sam sve zbucla u jedn post bez reda, al kao sam citala sta si pisala...a i vec si dobila neke vecinu odgovora od devojaka.
Supe Affro, jos jednom :cmok::heart:

Afro :klap::klap:
Napokon u klubu, cestitam i zelim uspesno parenje!!!!
Videces da ce biti zadovoljna, da ces manje novca trositi i da ces uzivati i vise nego sa obicnom cigaretom.
Nisam bas sigurna koju si uzela ako je e cab imam je i ja i veoma sam zadovoljna.
Sve ces nauciti oko ciscenja, to je bas prosto a znam da sam bas imala frku da nesto ne zeznem kada sam prvi put cistila, jos je ta prva glava koja mije bila u cigari imala neku falinku pa em prvi put cistim em ona zeza...al polako za cas ces biti maher.
Bas mi je drago. Virkala sam na temu, ali jedno vreme je bila neaktivna pa sam i zaboravila vremenom da je "obidjem" kad svratim..
Uzivaj, ne sekiraj se, sve radi sigurno samo da se uhodas. Ja i sada kada me neko pita jao ajd povuci da vidim kako izgleda pa kad bulji onako u mene ne umem ko covek da povucem
To sto ti curka ulje manje puni tank.
Ja cigaru drzim tako da mi je dugme okrenuto ka meni i pritiskam palcem tako mi nekako zgodno, ne znam da li je pravilno...nacices vec metodu koja tebi odgovara.
Sad sam sve zbucla u jedn post bez reda, al kao sam citala sta si pisala...a i vec si dobila neke vecinu odgovora od devojaka.
Supe Affro, jos jednom :cmok::heart:

....hvala:heart:
...jeste eCab...zadovoljna sam bas, evo danas je punih 5 dana kako parim i prvi dan kako nisam imala pehova vezanih za curenje, i "pijenje" ulja...e da tako i ja uglavnom
palcem zgodnije mi...
...veceras bila da setam po parku pa drzim svoju cigaru ruci i vidim neki me cudno gledaju...
...sve mi lakse ide uvlacenje bez "praznog hoda", i nadam se da sam jos malo pa naucila....jedino me to ciscenje malo plasi, ako mislis na ciscenje onog grejaca,
ja sam njega vadila i cistila, ali ga nisam rastavljala na delove...mora li to da se radi?
...jako mi se dopada sto imam nikotina taman koliko mi treba i nemam potrebu za cigaretamo oni obicnim..

...kad pomislim kako ce mi starije dete biti zadovoljno kad cuje da joj majka vise ne pusi, jos vecu volju imam da istrajem:D

....hvala:heart:
...jeste eCab...zadovoljna sam bas, evo danas je punih 5 dana kako parim i prvi dan kako nisam imala pehova vezanih za curenje, i "pijenje" ulja...e da tako i ja uglavnom
palcem zgodnije mi...
...veceras bila da setam po parku pa drzim svoju cigaru ruci i vidim neki me cudno gledaju...
...sve mi lakse ide uvlacenje bez "praznog hoda", i nadam se da sam jos malo pa naucila....jedino me to ciscenje malo plasi, ako mislis na ciscenje onog grejaca,
ja sam njega vadila i cistila, ali ga nisam rastavljala na delove...mora li to da se radi?
...jako mi se dopada sto imam nikotina taman koliko mi treba i nemam potrebu za cigaretamo oni obicnim..

...kad pomislim kako ce mi starije dete biti zadovoljno kad cuje da joj majka vise ne pusi, jos vecu volju imam da istrajem:D

Da, mislim na rastavljanje..ne mora da se radi, ali videsec kad se zaprlja glava bice slabija para, kad ocistis onda fercera kako treba...ima video klip neko je postavljao bas na ovoj temi, ma cistices sigurna sam. Kud svi junaci..
Eto, imas i dodatni motiv da obradujes dete,pa da im mirises....ma videces ima da se pitas zasto ranije nisi kupila.

Da, mislim na rastavljanje..ne mora da se radi, ali videsec kad se zaprlja glava bice slabija para, kad ocistis onda fercera kako treba...ima video klip neko je postavljao bas na ovoj temi, ma cistices sigurna sam. Kud svi junaci..
Eto, imas i dodatni motiv da obradujes dete,pa da im mirises....ma videces ima da se pitas zasto ranije nisi kupila.
...onda cu da radim, sve sto ce produziti zivot grejacu i sto ce biti bolje za parenje pristajem:lol:
...nisam mogla, a nisam ni smela jer nisam bila sigurna da cu uspeti...eto...
Trebalo bi da preimenujemo
Temu u Ecab fan klub;-)ali je moj malisa eroll slican isti atomizer koriste.masem vaperkama!uaaaa cigare smrduse!

...ne mozemo to nije nasa tema...

...samo da se upisem ovde i da se pohvalim da sam danas bila igrom slucaja u grupi od preko 100 ljudi, gde je vicina pusaca, i da su me neki gledali
kao trece svetsko cudo, neku su me ignorisali (vezano za e-cigaretu), ali sam ja najnormalnije secela izmedju dve dame koje su pusili i pitale kako, sta,
gde, posto..utisci...
...parim i ponosna sam na sebe...eto..:D

...samo da se upisem ovde i da se pohvalim da sam danas bila igrom slucaja u grupi od preko 100 ljudi, gde je vicina pusaca, i da su me neki gledali kao trece svetsko cudo, neku su me ignorisali (vezano za e-cigaretu), ali sam ja najnormalnije secela izmedju dve dame koje su pusili i pitale kako, sta,
gde, posto..utisci...
...parim i ponosna sam na sebe...eto..:D

:zurka:

..ja sam u subotu bila sa klincima u kafe-igraonici na adi, na otvorenom,
i od prisutnih roditelja, mozda dvadesetak parova, logichno, oko polovine nije ni pushilo ni parilo,
ali od ostalih - samo dvojica tata su pushili obichne, a ostali elektroniku.. :)
..e-feel ili ego-c, uglavnom, videh i jednu umbrellu, dvoje me je pitalo za e-cab kako se pokazao.. :)

...osam dana bez klasicne cigarete, osam dana bez dima u stanu....i bez nervoze sto je jako zanimljivo, i sto
me je bas iznenadilo...nisam ni sama verovala u sebe da ja ovo mogu...:D

..parim uz kafu, i onako kao sto sam i pusila nekad, ne drzim je stalno u ruci, jedino sto se nekad trgnem kad nesto
radi po kuci, i nesvesno podjem da proverim "da mi nije pala cigara":lol:pa se na pola puta setim i nastavim da radim
zapoceto:D..ali dobro godine su iza mene pusackog staza treba izbaciti to iz podsvesti...polako..

...osam dana bez klasicne cigarete, osam dana bez dima u stanu....i bez nervoze sto je jako zanimljivo, i sto
me je bas iznenadilo...nisam ni sama verovala u sebe da ja ovo mogu...:D

..parim uz kafu, i onako kao sto sam i pusila nekad, ne drzim je stalno u ruci, jedino sto se nekad trgnem kad nesto
radi po kuci, i nesvesno podjem da proverim "da mi nije pala cigara":lol:pa se na pola puta setim i nastavim da radim
zapoceto:D..ali dobro godine su iza mene pusackog staza treba izbaciti to iz podsvesti...polako..

Svaka cast! Samo napred!
Gomila tecnosti na trzistu za tebe pocetnicu, da probas i uzivas u aromama :)
Ja ih i dalje istrazujem a parim vec mesecima ;)

Pozz

...hvala, ali ja mislim da cu jedan duzi period ostati na ovoj koju sada koristim...prezadovojna sam, a ni cigarete nisam menjala svaki cas, pa tako
ce biti i sa tecnostima...i ne znam sta bih radila sa svima njima..to bi bilo samo bacanje para, a moj cilj izmedju ostalog je usteda novca...jednu
bocicu pa dok traje, onda novu i divota...

...hvala, ali ja mislim da cu jedan duzi period ostati na ovoj koju sada koristim...prezadovojna sam, a ni cigarete nisam menjala svaki cas, pa tako
ce biti i sa tecnostima...i ne znam sta bih radila sa svima njima..to bi bilo samo bacanje para, a moj cilj izmedju ostalog je usteda novca...jednu
bocicu pa dok traje, onda novu i divota...

najjaci motiv. izgleda i najubedljiviji :zcepanje:
samo kad pomislim da mesecno ustedim najmanje 100 jura, odma mi bude bolje ;) a, ukusi.... hm. posle prva dva ulja sam pocela da eksprimentisem sa cokoladom, vanilom, kapucinom. na kraju sam zavrsila sa tiramisuom. ukus cigarete mi je bio bljaks. sa sladoledima bih mogla i da nastavim, al` sad mogu da - necu ;)
kupim porodicni sladoled i uzivamo svi :lb:

najjaci motiv. izgleda i najubedljiviji :zcepanje:
samo kad pomislim da mesecno ustedim najmanje 100 jura, odma mi bude bolje ;) a, ukusi.... hm. posle prva dva ulja sam pocela da eksprimentisem sa cokoladom, vanilom, kapucinom. na kraju sam zavrsila sa tiramisuom. ukus cigarete mi je bio bljaks. sa sladoledima bih mogla i da nastavim, al` sad mogu da - necu ;)
kupim porodicni sladoled i uzivamo svi :lb:

...na srecu ili na zalost je tako...i to mi je izmedju ostalog veliki pokretac, mada iskreno nemmam nikakve krize sto me bas raduje...:)
...necu ja toliko stedeti jer nisam toliko ni davala, ali neka ustedim dve trecine para bicu presrecna...

...dijeta nema sladoleda sad, posle kad se ode na more:D

Back