Elektronska cigareta

..moram nesto ovde da napisem...kad sam svu ovu silu nervoze i suza izdrzala a da nisam zapalila obicnu cibaretu ja sam se "izlecila"...hvala
vam sto ste me nagovorili da "zagrizem" i predjem na e-cigaretu...i stvarno sam mogla ranije, samo nisam znala da mogu...

Meni je pomogla u nekoliko zestokih stresova...nisam zapalila...mama nije zapalila ni jednu 24h...pari lijepi crveni ecab...presretna sam:-)
Afro poklonila sam joj onu moju ego crvenu torbicu i
Lijepo je stala i cigara i baterija,ketridzi i flasica.3,5e kosta.naravno kupila sam joj crvenu kockicu da drzi ecab.

Poslednja izmena:
Meni je pomogla u nekoliko zestokih stresova...nisam zapalila...mama nije zapalila ni jednu 24h...pari lijepi crveni ecab...presretna sam:-)
Afro poklonila sam joj onu moju ego crvenu torbicu i
Lijepo je stala i cigara i baterija,ketridzi i flasica.3,5e kosta.naravno kupila sam joj crvenu kockicu da drzi ecab.

...eee pa super, znaci da ja ovde ne trazim posto me inace gledaju kao ludu kad pitam imaju li futrolu za e-cigaretu...jos samo da mi kazes gde si je tamo
nabavila jer sam ja u cg uskoro..pa da lutam bzvz...
...bravo za mamu, videla sam te crvene su bile u ponudi kad sam uzimala, i dvoumila sam se izmedju nje i roze...:)

..moram nesto ovde da napisem...kad sam svu ovu silu nervoze i suza izdrzala a da nisam zapalila obicnu cibaretu ja sam se "izlecila"...hvala
vam sto ste me nagovorili da "zagrizem" i predjem na e-cigaretu...i stvarno sam mogla ranije, samo nisam znala da mogu...

Da bi znala da li možeš ili ne možeš,
potrebno je da probaš !
Jel' tako ?
Za sve je potrebno prvi put....

...drugo ciscenje/pranje ili kako god da ga nazovemo, grejaca...malo sam se cini mi se vise zapetljala nego prvi put, al ok, na kraju sve prodje dobro:)
...danas je 16 ti dan na eCab-u...jos uvek mi traje ona jedna bocica tecnosti...i mnogoooo sam zadovoljna celom situacijom...

eza8ujyh.jpg
8a2ugymy.jpg
qyma7azy.jpg
8yhazage.jpg

Ovo su najnovije joyetechove cigare i to namjenjene ženskom polu...još nisu do nas došle ali sigurno će se naći u mojoj kolekciji kad stignu;-)

Pa gdje si ti,nema te danima...mama i dalje uživa ,danas ću joj prvi put čistiti atomizer...a ona fora za vraćanje igle sa pincetom je odlična...

...:lol: parim pa nemam kad da se javljam:lol:
....malo pokusavam neke da ubedim da predju na eCigaretu, videcemo hocu li uspeti...
....lako je tvojoj mami, ja moram sama:(
....e da, ja jedino tamo uspevam...

eza8ujyh.jpg
8a2ugymy.jpg
qyma7azy.jpg
8yhazage.jpg

Ovo su najnovije joyetechove cigare i to namjenjene ženskom polu...još nisu do nas došle ali sigurno će se naći u mojoj kolekciji kad stignu;-)

...ahaaa...lepe su, ali sta ce ti kad imas tu koju imas?
...lepa mi je ta bordo, ali vidim da su im baterije skroz drugacije...meni su ove moje skroz ok...samo cu kad budem u situaciji
uzeti rezervni komplet njih i grejace...onda mogu da se opustim skroz...:)

Savjet:ne ubijedjuj nikog samo pričaj koliko je tebi dobro,kako mirises,kako se dobro osjećaš,koliko si para uštedjela ...ja sam se prvo trudila i nagovarala i naišla na veliko neodobravanje pušača,šta ćeš,vole da smrde,da kašljanjem,da trče na trafika,da petu pepeljare,zavjese,krece...
Polako,tek si počela sa parenjem...kad prodje nekoliko mjeseci pozeljeces i ti nešto novo,to se zove back up...rezervna cigara u slučaju da se ovoj nešto desi...samo se nikako ne smije smrduse zapaliti

Poslednja izmena:
Savjet:ne ubijedjuj nikog samo pričaj koliko je tebi dobro,kako mirises,kako se dobro osjećaš,koliko si para uštedjela ...ja sam se prvo trudila i nagovarala i naišla na veliko neodobravanje pušača,šta ćeš,vole da smrde,da kašljanjem,da trče na trafika,da petu pepeljare,zavjese,krece...

..ne ubedjujem bukvalno, nego se malo i branim od skeprika...te explodiralo onom tammo coveku..te opasnije od cigarete...svasta nesto...onda je pricam
prednosti..i tako, nadpricavamo se:lol:
..ja nisam nikad kasljala od duvana, tako da ni ne znam kako je to...i ocekivala sam da cu mozda imati neke nuspojave tipa ciscenja pluca, ali nista od
toga...srecom...
..i jeste sve mi mirise...a resavala sam da ne kupujem omeksivac za ves jer "to nista ne mirise"..sad mi mirise:eek::lol:

Back