jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Da znaš ;-)doktor sam pa volim da pomažem ;-)kupila sam joj kapucino,svidja joj se i naučila je kako da stiska dugme i uvlači.a kad dodje vrijeme za atomizere ja ću,samo da vise ne puši
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš ;-)doktor sam pa volim da pomažem ;-)

Meni je pomogla u nekoliko zestokih stresova...nisam zapalila...mama nije zapalila ni jednu 24h...pari lijepi crveni ecab...presretna sam:-)
Afro poklonila sam joj onu moju ego crvenu torbicu i
Lijepo je stala i cigara i baterija,ketridzi i flasica.3,5e kosta.naravno kupila sam joj crvenu kockicu da drzi ecab.

..moram nesto ovde da napisem...kad sam svu ovu silu nervoze i suza izdrzala a da nisam zapalila obicnu cibaretu ja sam se "izlecila"...hvala
vam sto ste me nagovorili da "zagrizem" i predjem na e-cigaretu...i stvarno sam mogla ranije, samo nisam znala da mogu...
Da bi znala da li možeš ili ne možeš,
potrebno je da probaš !
Jel' tako ?
Za sve je potrebno prvi put....

....wwwaaaauuuuuuuuuuuuuu braavoooo:
....ja se jutros pohvalila konacno mojoj deci i obe su odusevljene i srecne zbog mene...morala sam da im saljem fotku da vide![]()

....wwwaaaauuuuuuuuuuuuuu braavoooo:
....ja se jutros pohvalila konacno mojoj deci i obe su odusevljene i srecne zbog mene...morala sam da im saljem fotku da vide![]()

Pa gdje si ti,nema te danima...mama i dalje uživa ,danas ću joj prvi put čistiti atomizer...a ona fora za vraćanje igle sa pincetom je odlična...
parim pa nemam kad da se javljam

![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo su najnovije joyetechove cigare i to namjenjene ženskom polu...još nisu do nas došle ali sigurno će se naći u mojoj kolekciji kad stignu;-)

Savjet:ne ubijedjuj nikog samo pričaj koliko je tebi dobro,kako mirises,kako se dobro osjećaš,koliko si para uštedjela ...ja sam se prvo trudila i nagovarala i naišla na veliko neodobravanje pušača,šta ćeš,vole da smrde,da kašljanjem,da trče na trafika,da petu pepeljare,zavjese,krece...