EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja upoznala juce devojcicu od 12 godina,slusa Ekv. Dadadadada :D ozbiljno.
Bili su popularni,i sad su.Dosta njih u mojoj skoli ih vole.Ja nisam odslusala bukvalno nijednu pesmu,u stvari,ne,gresim,jesam jednu.Ne secam se sad imena. :rumenko: Dopala mi se.Ali Crvena jabuka je :heart: i Ejv ne moze da se poredi sa njima.
Mozda bih ih i volela,da ih ne slusaju svi. :neutral:

Baš sam juče imao raspravu na tu temu. "Mozda bih ih i volela,da ih ne slusaju svi." To je jednostavno glupo. Ti voli šta hoćeš, glupo je ne raditi nešto odlično samo zato što drugi to rade.
BTW, ne možeš porediti EKV sa Crvenom jabukom ako nisi čula ni jednu pesmu od EKVa, a kad bi čula, shvatila bi da je Crvena jabuka ništa za EKV.

Ja upoznala juce devojcicu od 12 godina,slusa Ekv. Dadadadada :D ozbiljno.
Bili su popularni,i sad su.Dosta njih u mojoj skoli ih vole.Ja nisam odslusala bukvalno nijednu pesmu,u stvari,ne,gresim,jesam jednu.Ne secam se sad imena. :rumenko: Dopala mi se.Ali Crvena jabuka je :heart: i Ejv ne moze da se poredi sa njima.

Au,bas nije tako:neutral:.Ja iz nase skole znam samo jednu devojku koja ih ono bas bas voli,ostali koje znam su u fazonu "znam 5 pesama,super su.":confused: .kad jedna od nas prica o njima,druga ne dodje do reci,tolko ih volimo.:lol::heart:

Preslusaj ih,Crvena jabuka je skroz druga stvar.

Ekv-e je "institucija" koja traje i trajace.
Nema mesta za porednjenja sa drugima.
jer ona je uvek bila to sto jeste,
dok su drugi bili samo ono "nesto" sto se od njih ocekivalo da budu.

Poslednja izmena:
.Ali Crvena jabuka je :heart: i Ejv ne moze da se poredi sa njima.

Zaista ne može.:p

Izvini,ali izjava je smešna.
Slušaću ih sve dokle u njima pronalazim smisao.
Sve dok me oduševljavaju.
Sve dok letim slušajući ih.
I da ih oni što sad slušaju Grand krenu slušati,
ja bih slušala ponovo,jer to radim isklučivo zato što mi prija,
pošto mi je ugodno,a ne da bih se razlikovala od tih drugih...

a kad bi čula, shvatila bi da je Crvena jabuka ništa za EKV.

Pet slova je previše za poređenje Crvene jabuke sa Ekaterinom.:aha:

Meni je mozda prednost sto u manjoj sredini se puno manje slusa EKV ,. za neke sam frik..=):heart:

Jao,Bojane pitanje kol'ko je prednost.:lol:
I ja sam iz manje sredine i ne prija mi uvek ta etiketa čudaka.

eh, pubertet je cudo..voli ekv zbog njih, a ne da bi ispao drugaciji i interesantan ljudima

Iskreno,ne mislim da ih on sluša iz tog razloga,
već je to pomenuo nadovezavši se tako se na izjavu Agate K.;)

Zaista ne može.:p

Izvini,ali izjava je smešna.
Slušaću ih sve dokle u njima pronalazim smisao.
Sve dok me oduševljavaju.
Sve dok letim slušajući ih.
I da ih oni što sad slušaju Grand krenu slušati,
ja bih slušala ponovo,jer to radim isklučivo zato što mi prija,
pošto mi je ugodno,a ne da bih se razlikovala od tih drugih...

Ali ja bih piz*ela u najmanju ruku :lol:
Kao sad, kad čujem: "A, EKV? Oni beše imaju onu pesmu Krug? Mnogo su dobri"
:evil::evil::evil:

Au,bas nije tako:neutral:.Ja iz nase skole znam samo jednu devojku koja ih ono bas bas voli,ostali koje znam su u fazonu "znam 5 pesama,super su.":confused: .kad jedna od nas prica o njima,druga ne dodje do reci,tolko ih volimo.:lol::heart:

Preslusaj ih,Crvena jabuka je skroz druga stvar.

Dobro,malo sam preterala u prethodnom postu,zato sto me nervira sto samo pisu o Ekv-u,na sve strane vidim ljude s njihovim majicama (u poslednje vreme),i skoli njih 30 ih volili,dobro,slusa.i.Idu mi na zivce.

Pa u mom kraju ima nekih devojaka koje su opsednute njima,ima ih i u skoli,verovatno si ih videla sa onim majicama.Ma nemam nista protiv njih,samo kazem da mi smeta kad neko poludi za nekom grupom pa njihove majice nosi svaki dan.Mada ih tu razumem,i ja bih nosila majice Crvene jabuke da imam...:heart:

U mojoj smeni ih ima,pogledaj bolje,ima jedna devojka iz spanskog odeljenje,druga godina. Imas je na fejsu,Sarah Kay,ima jedna iz japanskog.I iz vase smene sam videla jednu,verovatno si to bila ti,ne znam.

Vezano za EKV majicu najbolji izbor vam je da je sami napravite (u PS-u npr.) i preko nekog sajta naručite majicu sa takvim printom.

Inače IQV tribute dolazi za 2 dana u Ng :)

Back