EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
24162_1153222330044_1812256987_281563_2572318_n.jp
g

Sta pise na grafitima ?
Nista ne vidim :)

posle 40 dana iz nekog razloga vise nisam otisao na njen grob ... da li iz razloga moje sazrelosti u coveka ili nezrelosti deteta, ne bih znao ... u meni urezani su jos uvek oni sretni trenutci nasih razgovora preko telefona pre nego sumrak padne i pre nego zora svane ... pamticu palacinke po njenom receptu sa ukusom slatkog od jagoda, sitnih orascica i badema ... nisu bile sa eurokremom ali sam ih ipak probao po njenom nagovoru ... "Kao sto rekoh, ovde je atmosfera pospana, hajde da ne budimo pospane ..." vise se nismo culi ... stigao mi je sms sa njenog broja par meseci kasnije, poruka je glasila: "Pozovi me ako imas odakle i mozes..." i potpis ... pozvao sam ali "Pretplatnik trenutno nije dostupan, molim pozovite kasnije, hvala" ... kasnije sam pozvao, javila se devojka koja je tvrdila da je greska i da je to samo njen broj, usplahirena, spustila je slusalicu ... kao da nikad nisam dobio taj sms i kao da nikad nisam imao njen broj u imeniku ... sta bih dao da ponovo bude dostupna, eh ... Koste Glavinica, potpuno pusta ulica ... gavrani opet grakcu sa zgrade BIGZa ... kao da nije zivela tu 2002 ... "Stan Lovrenski, sada sam tu, jel' ... hm" ... magicno samo kao sto samo je ona to znala ... :(

Dobrodosao! Ti ces obogatiti ovu temu...

Samo želim da svima koji obožavaju EKB kao ja, pošaljem veeeeeliki poljubac i pozdrav. :)
Željela bih da se "ubacim" u ovo vaše EKV društvo, ako može. Voljela bih da upoznam sve više ljudi koji ih vole. Ja prosto ludim za njima.
Veliki i istinski umjetnici. <3

Nadam se da ću imati priliku da se čujem sa vama!
Potražite me na fejsbuku. Biće mi mnogo drago da popričam sa svojom EKV družinom. ;) <3

VOLIM VAS!!!

2.
У истом смо хотелу где је и Маргита. Прва три дана Давид и ја нисмо стигли да се с њом сретнемо. А Грација и Матилда су с тријом и њом већ вежбале, нешто и снимиле. А за данас је договорен сусрет и с нама двојицом. У кафићу на обали Муре. Грација није ту, има неке обавезе. Констатујем, мало чудан сам себи, да ми је због тога некако лакше.
Зането објашњавам Давиду зашто мислим да ипак једну сцену морам задржати у рукопису такву каква је:
-То је последица бунила од тешког рањавања, и логично је да у њој буду неповезане слике.
-Неповезане, да, али то мора задржати унутарњу кохерентност, чега у овој варијанти нема довољно.
-Мислим да ипак стање кошмара тако нешто дозвољава – „браним“ се ја - У правом кошмару, или сну, знаш да је често још и конфузније…
-Али у литерарном опису не би требало да буде, да кажем, „вишка реалности“, него баш благо амортизовано…
-О, ево нам наше…– прене нас Матилда.
-Извините што касним – осмехне се широко, шармантно склања прамен косе с ока и пружа руку најпре Матилди, онда се рукује с Давидом, на крају са мном, праћено речима:
- Добар вам дан, добри људи! Ја сам Маргита Стефановић, коју можете одмах звати Мага.
Виђао сам је до тад само на концертима, пре неколико година, из далека, и на ТВ. Схватам да дрхтим, као дечарац, чудан сам себи. Зашто бих имао трему, она је обична, као и сви други, убеђујем себе. Шта ми је сада, нисам тип који држи нешто посебно до „звезда“. Упознавао сам и неке друге, славније, па нисам био овако… Прихватам њену руку, и чврсти стисак, свладавајући дрхтај, али осећам да ми се длан зноји. Маргита, пошто ме на трен пажљивије осмотри, седа преко пута. Келнер стиже. Она наручује капућино, с дуплим шлагом, велику лимунаду и парче Захер торте. Остали, по још једну туру капућина.

(Одломак из романа "Командант и Маргита")

Ja se ne bih bas menjala, posto ne mogu da se odreknem nicega sto imam o EKV-u z:) Ali treba mi ploca Katarina II i Mesto u mecavi. Jel ima neko ili jel imate nekoga od koga bih mogla da kupim, ili da se menjamo za nesto drugo...

Ne znam zasto mi nekad ne izlaze poruke koje posaljem...
Anyway, pored ploce Katarine II fali mi i disk Ljubav. Ima neko da mi (pro)da? z:)
I Mesto u mecavi. Sta jos imate zanimljivo? bez obzira da li biste menjali ili prodavali, cisto onako me zanima

Ne znam zasto mi nekad ne izlaze poruke koje posaljem...
Anyway, pored ploce Katarine II fali mi i disk Ljubav. Ima neko da mi (pro)da? z:)
I Mesto u mecavi. Sta jos imate zanimljivo? bez obzira da li biste menjali ili prodavali, cisto onako me zanima

E ovako !!! Posedujem plocu Sarlo Akrobata, Bistriji .....,singl Ona se budi. Posedujem sve ploce od EKV ukljucujuci singl Zemlja i plocu Neko Nas posmatra(ona nikad nije Ni prodavana, izasla u 200 primeraka) u duplikatu. Posedujem sve cd u izdanju Ekv Records , prva 4 cd u izdanju KA produkcije( samo su oni i izasli u toj produkciji) Posedujem sve kasete original + izdanje Ekv Records. Posedujem singl Slusaj vamo i sve ploce,kasete i cd u kojima su ucestvovali Milan,Magi,Bojan, Vd i Srdjan , od odstalih ne bas sve. Posedujem sve knjige, Kamenko( to retko koj ima), Mesto u mecavi, Magi zvezda .... , Decak iz vode( SVA tri izdanja)Vrati unatra. Posedujem 10 tak raznih casopisa Gde. Je Milan davao interviju(dzuboks itd.)E sad sto se tice mp3 Toga Imam dosta( Nema na internetu da se nadje)Imam sve koncerte Sa interneta + par koji se nikad nisu pojavili na internet( iz privatme kolekcije) Sve spotove koji su ikad izasli. Sad se pitas sta mi fali, ima i Toga . Fale mi 4 kasete Koje su izasle od nepoznatog izdavaca 1997(crno beli omoti), cd Dum dum( izdanje pgprtb)Zaboravio Sam, Imam i Angels breath, Eqv i sve kompilacije od Ekv. Ovo je kolekcija skupljana godinama i Jos uvek sve sto naletim kupim. Toliko za sad. Imam Katarina II za razmenu.

Back