Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Sta pise na grafitima ?
Nista ne vidim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad necu prezaliti sto sam se rodila prekasno da bih imala prilike da ih slusam uzivo.........
posle 40 dana iz nekog razloga vise nisam otisao na njen grob ... da li iz razloga moje sazrelosti u coveka ili nezrelosti deteta, ne bih znao ... u meni urezani su jos uvek oni sretni trenutci nasih razgovora preko telefona pre nego sumrak padne i pre nego zora svane ... pamticu palacinke po njenom receptu sa ukusom slatkog od jagoda, sitnih orascica i badema ... nisu bile sa eurokremom ali sam ih ipak probao po njenom nagovoru ... "Kao sto rekoh, ovde je atmosfera pospana, hajde da ne budimo pospane ..." vise se nismo culi ... stigao mi je sms sa njenog broja par meseci kasnije, poruka je glasila: "Pozovi me ako imas odakle i mozes..." i potpis ... pozvao sam ali "Pretplatnik trenutno nije dostupan, molim pozovite kasnije, hvala" ... kasnije sam pozvao, javila se devojka koja je tvrdila da je greska i da je to samo njen broj, usplahirena, spustila je slusalicu ... kao da nikad nisam dobio taj sms i kao da nikad nisam imao njen broj u imeniku ... sta bih dao da ponovo bude dostupna, eh ... Koste Glavinica, potpuno pusta ulica ... gavrani opet grakcu sa zgrade BIGZa ... kao da nije zivela tu 2002 ... "Stan Lovrenski, sada sam tu, jel' ... hm" ... magicno samo kao sto samo je ona to znala ...![]()
Nitko ne zna odgovor gdje je Varija Orlic?
Hocu ja !!!!!!Oce neko da se menja za neke raritete EKV?![]()
Ne znam zasto mi nekad ne izlaze poruke koje posaljem...
Anyway, pored ploce Katarine II fali mi i disk Ljubav. Ima neko da mi (pro)da?![]()
I Mesto u mecavi. Sta jos imate zanimljivo? bez obzira da li biste menjali ili prodavali, cisto onako me zanima