DeathIsAMidnightRunner
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima izložba fotografija na Kalemegdanu i ima jedna slika EKV-a i jedna slika Magi![]()
ima izložba fotografija na Kalemegdanu i ima jedna slika EKV-a i jedna slika Magi![]()
Kako se zove taj prostor u kojem je otvorena izlozba? Ko je fotograf? I da ne znas do kad je otvorena izlozba?
Karlowy Vary - Haotika
Da nema neko nesto od ove 2 knjige da postavi na forum:
Decak iz vode i Mesto u mecavi trazim ih veoma dugo.Hvala.![]()
hvalaa ovdje negdje sam procitala da je jedino Magi bila religiozna...
i ima li neko link ka staroj temi EKV u ovom forumu?
veliki pozdrav svim ekaterinerima! ekv sam pocela da slusam zahvaljujuci knjizi "Djecak iz vode" Ksenije Popovic, prije nekih 4 godine, gdje se pominju stihovi iz Oci boje meda, i od tada samo njih slusam... novi sam clan i dugo vremena provedoh citajuci vase postove, pa cu se sada potruditi da ne ponavljam pitanja, ali eto dugo vremena trazim text pjesme 7 dana ali na engleskom jeziku, bus station i ostalih... i postoji li neki link a da nije rapidshare sa pjesmama iz filma Crna Marija? i da li je Milan stvarno bio ateista? i puno hvala za linkove svih spotova koje ste postavili i filma Crna Marija, obavezno ga gledam danas! ovamo kod nas ne postoji mnogo ljudi koje interesuje EKV tako da je za mene ovaj forum pravo blago! a i sa ponosom mogu da kazem da mi imamo ulicu Milana Mladenovica
Pozdrav iz Podgorice!