EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se okazem sa novim stvarima... :)

EKV - Live in Riff Becej 1994 (complete version)
Unplugged koncert

01 - Ti si sav moj bol
02 - Dum Dum
03 - Hej mama
04 - Just Let Me Play Some Modern R'n'R Music
05 - Kao da je bilo nekad
06 - Anestezija
07 - Neko nas posmatra
08 - Zemlja
09 - Par godina za nas
10 - Srce
11 - Modro i zeleno
12 - Milan menja zicu a Magi improvizuje
13 - Sarajevo
14 - Tatoo
15 - Zajedno
16 - Krug
17 - Ljudi iz gradova
18 - Glad
19 - Budi sam na ulici
20 - Karavan

http://www.megaupload.com/?d=9LB12PDK

Sadrzi pesmu "Glad" + nije odsecen prvi sekund svake pesme

I jos jedna stvar, potpuno nova... ;)

EKV - Trstenik 1989

01 - Pored mene
02 - Iznad grada
03 - Srce
04 - Voda
05 - Tonemo

http://www.megaupload.com/?d=HAL7L6PC

neki cudni zvuci, muzika i more, dolaze iz sveta realnog i tvojeg. afrodita nisi, rodjena si tu, ikonama reskos odnela si svu. ti si kao masina, svemu tamnis sjaj. ljudima si strana, lazima si kraj... to sad slusam :)

veliki pozdrav svim ekaterinerima! ekv sam pocela da slusam zahvaljujuci knjizi "Djecak iz vode" Ksenije Popovic, prije nekih 4 godine, gdje se pominju stihovi iz Oci boje meda, i od tada samo njih slusam... novi sam clan i dugo vremena provedoh citajuci vase postove, pa cu se sada potruditi da ne ponavljam pitanja, ali eto dugo vremena trazim text pjesme 7 dana ali na engleskom jeziku, bus station i ostalih... i postoji li neki link a da nije rapidshare sa pjesmama iz filma Crna Marija? i da li je Milan stvarno bio ateista? i puno hvala za linkove svih spotova koje ste postavili i filma Crna Marija, obavezno ga gledam danas! ovamo kod nas ne postoji mnogo ljudi koje interesuje EKV tako da je za mene ovaj forum pravo blago! a i sa ponosom mogu da kazem da mi imamo ulicu Milana Mladenovica ;)
Pozdrav iz Podgorice!

veliki pozdrav svim ekaterinerima! ekv sam pocela da slusam zahvaljujuci knjizi "Djecak iz vode" Ksenije Popovic, prije nekih 4 godine, gdje se pominju stihovi iz Oci boje meda, i od tada samo njih slusam... novi sam clan i dugo vremena provedoh citajuci vase postove, pa cu se sada potruditi da ne ponavljam pitanja, ali eto dugo vremena trazim text pjesme 7 dana ali na engleskom jeziku, bus station i ostalih... i postoji li neki link a da nije rapidshare sa pjesmama iz filma Crna Marija? i da li je Milan stvarno bio ateista? i puno hvala za linkove svih spotova koje ste postavili i filma Crna Marija, obavezno ga gledam danas! ovamo kod nas ne postoji mnogo ljudi koje interesuje EKV tako da je za mene ovaj forum pravo blago! a i sa ponosom mogu da kazem da mi imamo ulicu Milana Mladenovica ;)
Pozdrav iz Podgorice!

Ево овде и музике и текста:

Најискреније, мени је на српском много боље, но, добро, треба чути и ово, наравно.

Back