EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa zanimalo me je da vidim gde je to, a nije da sam nesto preterano trazila, ispred nosa mi je.

I znam da je sama kriva za svoj zivot ali mi je tuzno kako je sebe unistavala.

Ma ne vredi da objasnjavam, ko shvata shvata

ja ne sudim nikom, samo vam predlazem, da posvetite vise vremena resavanju vasih problema (ne kazem da imate krupne probleme ili sl. i nije uvreda - svi ih imamo vece ili manje, ali ih imamo) i posvetite se vise vasem zivotu, nego zivotu nekih osoba koje u zivotu niste videli, a kamoli progovorili 2 reci sa njima... zato prestanite da zalite nego radite nesto korisno...

ima jedna izreka "tajna ocajnika je u tome sto ima dovoljno vremena da razmislja da li je srecan ili nije"

vi da radite nesto, vi nebiste imali vremena da razmisljate o tome... e u tome je razlika... ja ne kazem nista lose ok, zao ti je, ali to pricate konstantno... gledaj malo na sebe, zena je preminula 2002 godine (valjda), to sto ti pricas kako ti je zao nista neces time dobiti, jedino 5 minuta paznje i par reputacije... veruj mi ima mnogo pametnijih stvari da uradis od toga...

Ona mi je rekla da Budem sam na ulici...
rekla je:Hodaj Licem ka vetru,
kroz Vodu, ispod Platformi,
sačekaj moj Odgovor,
pa sruši Zid i Pronađi me...
da Zajedno Bežimo u mrak
od Ljudi iz gradova,
u naš Sopstveni vrt u kome
nam niko ne može reći Zabranjujem,
gde ne postoji Glad...
u njemu sagradimo Svetilište
i sklapajmo Krug ...
Mi pravimo put daleko od ove Sobe,
jer to nije Zemlja za nas...
samo Pored mene znaš
kako zaobići Aut...
jer To sam ja-tvoj Ponos, tvoj šapat Srca...
ona koja te sluša Reč po reč...
zovem te da Idemo daleko od Đubreta sreće,
od Glasa vremena što se raspada
i Umorne Jeseni
u sasvim novi Radostan dan,gde je Kao u snu...
drži me za Ruke Da osetim dodir,
dok lebdeći Iznad grada
posmatramo Geto i Gledamo zvezde...
ti si i Sav moj bol i moja Anestezija,
i Ja znam da su Olovne godine daleko poput Amerike...
i sami smo Pod velikim svetlim svodom...
tu gde počivaju sva Kristalna sećanja,
tu Ostavi trag...
sada Zaboravi prošlost, zaboravi strah...
gledaj u Oči boje meda,
Misli na prvi i poslednji dan,
jer znam da nisi nikada Mislio na to...
Moraćeš sklopiti oči,
dok kroz Ljubav Tonemo u Modro i zeleno....

opet mi je bilo dosadno, pa sam se malo glupirala :manikir:
:D

Ona mi je rekla da Budem sam na ulici...
rekla je:Hodaj Licem ka vetru,
kroz Vodu, ispod Platformi,
sačekaj moj Odgovor,
pa sruši Zid i Pronađi me...
da Zajedno Bežimo u mrak
od Ljudi iz gradova,
u naš Sopstveni vrt u kome
nam niko ne može reći Zabranjujem,
gde ne postoji Glad...
u njemu sagradimo Svetilište
i sklapajmo Krug ...
Mi pravimo put daleko od ove Sobe,
jer to nije Zemlja za nas...
samo Pored mene znaš
kako zaobići Aut...
jer To sam ja-tvoj Ponos, tvoj šapat Srca...
ona koja te sluša Reč po reč...
zovem te da Idemo daleko od Đubreta sreće,
od Glasa vremena što se raspada
i Umorne Jeseni
u sasvim novi Radostan dan,gde je Kao u snu...
drži me za Ruke Da osetim dodir,
dok lebdeći Iznad grada
posmatramo Geto i Gledamo zvezde...
ti si i Sav moj bol i moja Anestezija,
i Ja znam da su Olovne godine daleko poput Amerike...
i sami smo Pod velikim svetlim svodom...
tu gde počivaju sva Kristalna sećanja,
tu Ostavi trag...
sada Zaboravi prošlost, zaboravi strah...
gledaj u Oči boje meda,
Misli na prvi i poslednji dan,
jer znam da nisi nikada Mislio na to...
Moraćeš sklopiti oči,
dok kroz Ljubav Tonemo u Modro i zeleno....

opet mi je bilo dosadno, pa sam se malo glupirala :manikir:
:D

Svaka cast, prelepo je...

ja ne sudim nikom, samo vam predlazem, da posvetite vise vremena resavanju vasih problema (ne kazem da imate krupne probleme ili sl. i nije uvreda - svi ih imamo vece ili manje, ali ih imamo) i posvetite se vise vasem zivotu, nego zivotu nekih osoba koje u zivotu niste videli, a kamoli progovorili 2 reci sa njima... zato prestanite da zalite nego radite nesto korisno...
О чему ти причаш? :roll:

С којим правом солиш памет овде људима? :mrgreen:

Хеј, забога, ја се ближим 50-ој, завршила сам Правни факултет, имам троје деце, супруга, стару мајку од скоро 90, куче, бринем се о свему томе, хвала Богу, уз подршку породице, плус, пишем књиге, четири објављене, још две управо довршила, појавиће се следеће године, сем тога, лекторишем неке туђе, борим се за егзистенцију и на друге начине, сервисирајући рачунаре, на пример, распростирем се на све стране, а поред свега тога стигнем повремено и на овај форум да напишем коју поруку, као један обични љубитељ EKV.

И ти ћеш мени, или било коме овде нешто да кажеш... :roll:

E dobro si mu rekla.

Kazes nama da ne gubimo vreme razmisljajuci o zivotu ljudi koje ne znamo, a to zapravo ti radis, pricas nam kako da trosimo svoje vreme i kako ne razmisljamo o svom zivotu, o kom ti nista ne znas :zcepanje:. Cudan si mnogo

pa mogu i tebi da kazem, bolje provedi tih 5 minuta sa decom nego sto provodis na forumu. svaka cast, vidim da si uspesna, ali to ne znaci da ce svi da postanu kao ti...
i prvo procitaj lepo, a posle kazi - ja nisam rekao nista lose protiv grupe EKV - i ja ih slusam, ali glupo je da se trosi toliko vremena na pricu koliko je kome zao sto je neko preminuo i sl... ja priznajem da sam u ovom trenutku dokon, pa komntarisem ovo, ali bar radim na tome da to ne budem i ne sazaljevam okolinu... svako je odgovoran za sebe...

otorinolaringolog - ti treba malo da smanjis dozivljaj. to "bolje provedi tih 5 minuta sa decom nego sto provodis na forumu" moze da vazi za tebe- idi odrasti malo za tih 5 mina koje bacas ovde presipajuci iz supljeg u prazno.Taj ti je savet preglup da bi bio komentarisan jer zena ako radi po ceo dan,ili ako uopste i ne radi,moze da odvoji i 5 i 10 i 20 i 220 minuta samo za sebe,nevezno ni za decu niti za bilo koga.Drugo,kad covek nesto ili nekoga voli,sasvim je logicno da nesrecu istog i zali.Sasvim je nebitno dal zna tu osobu,da li je pricala 2 minuta sa njom itd.Ako i koliko se saoseca sa necijom nesrecom-to ne bira pamet nego srce.Tu nema nista pogresno,radi se samo o tome koliko je neko u stanju da se saoseca sa nekim,znao ga ili ne.Oni koji zale za Ekv-om ,ne zale samo za osobama koje nisu znali licno,vec za emocijom,pricom,duhom koje ta grupa dala i koja im je LICNA.to valjda nije tesko shvatiti.

otorinolaringolog - ti treba malo da smanjis dozivljaj. to "bolje provedi tih 5 minuta sa decom nego sto provodis na forumu" moze da vazi za tebe- idi odrasti malo za tih 5 mina koje bacas ovde presipajuci iz supljeg u prazno.Taj ti je savet preglup da bi bio komentarisan jer zena ako radi po ceo dan,ili ako uopste i ne radi,moze da odvoji i 5 i 10 i 20 i 220 minuta samo za sebe,nevezno ni za decu niti za bilo koga.Drugo,kad covek nesto ili nekoga voli,sasvim je logicno da nesrecu istog i zali.Sasvim je nebitno dal zna tu osobu,da li je pricala 2 minuta sa njom itd.Ako i koliko se saoseca sa necijom nesrecom-to ne bira pamet nego srce.Tu nema nista pogresno,radi se samo o tome koliko je neko u stanju da se saoseca sa nekim,znao ga ili ne.Oni koji zale za Ekv-om ,ne zale samo za osobama koje nisu znali licno,vec za emocijom,pricom,duhom koje ta grupa dala i koja im je LICNA.to valjda nije tesko shvatiti.

pa vidi ovako ja ne pricam o tome da li neko treba da zali za njima ili ne (gore u postu se nisam lepo izrazio) ja kazem da ne treba da pisu o tome svaki dan kako ih zale...
- i sto se ovoga tice ne mozes nikako da kazes da je lupanje, ok, nisam mozda skroz u pravu ali ima i logicnih stvari, koje bi ukapirao da si malo bolje procitao, a ne odmah stao da pricas protiv zarad par poena... :ok:

...После свих преминула је клавијатуриста, Маргита Стефановић, чувена фатална ''Маги'', четврти члан групе. Девојка из добре куће, школовани пијаниста и свршени архитекта, за којом су чезнули многи младићи, а она је бирала, узимала и одбацивала кога је хтела. Била је позната по свом промискуитетном и блудном животу. Сећам се, док су били у пуном напону своје популарности, једна наша пријатељица је правила жур за своју славу и на тој несрећној ''слави'', коју данас никако не бих могао назвати тим именом, она је, са једним познатим и младим глумцем и певачем, починила срамно дело у дуплим улазним вратима стана. Чудно је како се тада није отворила земља да их обоје прогута и сам Светац са огњеним мачем, чији се спомен тога дана славио. Маргита је на крају толико пропала да је сва била отечена од наркотика, лекова и алкохола, скоро сви зуби су јој поиспадали, њена прелепа, дуга и тамна коса се проредила, тако да је постала права ругоба од које су сви, у тузи и непријатности, зазирали и бежали. У једном моменту је пре пар година успела мало да се тргне. Ставила је вештачке зубе и она поднадулост је донекле спласла. Но, како би започела разговор са неким, она виспрена и бистра интелектуалка, сада би нагло губила ток мисли и једноставно би залутала усред разговора не знајући где је стала. или би одједном почела да прича нешто потпуно неповезано са темом и тако стварала мучну ситуацију и себи и свом саговорнику. На крају је оболела и од епилепсије. Тешка трагедија...

одломак из књиге...

ok, ivana al samo zbog tebe :P

nego jel procitao mozda neko "Deca Hurinova" pa me zanima kako se zvao pas koji se borio sa sauronom - sto je isao svuda uz barena? prisvojio sam mace pa bih hteo tako ime da mu dam :)

Back