jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina stvar koja vredi a procitala sam u knjizi je informacija gde je zivela kad je prodala stan. Saznala sam da je to 2 ulice od mene i sad cesto prolazim tamo i zastanem i mnogo mi je tuzno
Ona mi je rekla da Budem sam na ulici...
rekla je:Hodaj Licem ka vetru,
kroz Vodu, ispod Platformi,
sačekaj moj Odgovor,
pa sruši Zid i Pronađi me...
da Zajedno Bežimo u mrak
od Ljudi iz gradova,
u naš Sopstveni vrt u kome
nam niko ne može reći Zabranjujem,
gde ne postoji Glad...
u njemu sagradimo Svetilište
i sklapajmo Krug ...
Mi pravimo put daleko od ove Sobe,
jer to nije Zemlja za nas...
samo Pored mene znaš
kako zaobići Aut...
jer To sam ja-tvoj Ponos, tvoj šapat Srca...
ona koja te sluša Reč po reč...
zovem te da Idemo daleko od Đubreta sreće,
od Glasa vremena što se raspada
i Umorne Jeseni
u sasvim novi Radostan dan,gde je Kao u snu...
drži me za Ruke Da osetim dodir,
dok lebdeći Iznad grada
posmatramo Geto i Gledamo zvezde...
ti si i Sav moj bol i moja Anestezija,
i Ja znam da su Olovne godine daleko poput Amerike...
i sami smo Pod velikim svetlim svodom...
tu gde počivaju sva Kristalna sećanja,
tu Ostavi trag...
sada Zaboravi prošlost, zaboravi strah...
gledaj u Oči boje meda,
Misli na prvi i poslednji dan,
jer znam da nisi nikada Mislio na to...
Moraćeš sklopiti oči,
dok kroz Ljubav Tonemo u Modro i zeleno....
opet mi je bilo dosadno, pa sam se malo glupirala
![]()
О чему ти причаш?ja ne sudim nikom, samo vam predlazem, da posvetite vise vremena resavanju vasih problema (ne kazem da imate krupne probleme ili sl. i nije uvreda - svi ih imamo vece ili manje, ali ih imamo) i posvetite se vise vasem zivotu, nego zivotu nekih osoba koje u zivotu niste videli, a kamoli progovorili 2 reci sa njima... zato prestanite da zalite nego radite nesto korisno...
otorinolaringolog - ti treba malo da smanjis dozivljaj. to "bolje provedi tih 5 minuta sa decom nego sto provodis na forumu" moze da vazi za tebe- idi odrasti malo za tih 5 mina koje bacas ovde presipajuci iz supljeg u prazno.Taj ti je savet preglup da bi bio komentarisan jer zena ako radi po ceo dan,ili ako uopste i ne radi,moze da odvoji i 5 i 10 i 20 i 220 minuta samo za sebe,nevezno ni za decu niti za bilo koga.Drugo,kad covek nesto ili nekoga voli,sasvim je logicno da nesrecu istog i zali.Sasvim je nebitno dal zna tu osobu,da li je pricala 2 minuta sa njom itd.Ako i koliko se saoseca sa necijom nesrecom-to ne bira pamet nego srce.Tu nema nista pogresno,radi se samo o tome koliko je neko u stanju da se saoseca sa nekim,znao ga ili ne.Oni koji zale za Ekv-om ,ne zale samo za osobama koje nisu znali licno,vec za emocijom,pricom,duhom koje ta grupa dala i koja im je LICNA.to valjda nije tesko shvatiti.