light_blue_sky
Primećen član
- Poruka
- 763
@johan s. , opet si izneo gomilu stavova i nijedan nisi obrazložio valjanim argumentima (nisi izneo nikakv argument što je još gore, a kad izneseš stav bez argumenata to je pljuvanje i to je ono što nije pristorjno (nepristojno)). Time pokazuješ da argumente nemaš. Iz mojih postova pršti ljubav prema EKVu i ti to osetiš ali ne želiš da priznaš. Ljubav prema EKVu pokazujem time što stajem iza Milana kada ga opljuju da ja bio narkoman iako nemaju čvrste dokaze za to, a to je već tračarenje i širenje laži o najvećem umetniku na rock sceni EX-YU, a lepo se vidi ko je netolerantan i ne vaspitan kad ti teraš nove članove foruma sa istog,a ne ja, a to je i frustracija. Moja je želja da debatujem i da razmenjujem argumentovane staveove sa svakim i lepo naglašavam da niko nije u obavezi da se slaže sa mojim stavom što je odlika tolerantnih ljudi, a i kakv bi svet bio kad bi svi imali iste stavove, ali isto tražim od ljudi da obrazlože svoje stavove, a ti ili ne umeš ili nemaš obrazloženje svojih stavove i to je ono što te frustrira u svakom mom postu, a to je nažalost veoma žalosno. To je ujedno i razlog zbog čega ti se ne ulazi u raspravu samnom, jer ja imam argumente, a ti nemaš.Stoga, onaj koji treba da stane na loptu i da se smiri si ti, a stoga mir i kad izneseš stav argumentuj ga.
- ovo je netolerantan i paušalan stav koji čak nije ni potkrepljen ni jednim mojim citatom da bi ga pokazao kao takav. Gore je ceo kontekst te tvoje tvrdnje te stoga je nisam izvukao iz konteksta. Nepristojno je pljuvati i iznositi paušalne ocene kao što ti činiš, a ne braniti se kao što to ja činim,a argumentacija je gore izneta.
P.S. Nisam ja uvek upravu već ti nemaš argumente da osporiš moje stavove. Nađi argumete i ospori ih. OK?
Whatever......

" ali da obrazložiš ono što izneseš to ti je koliko vidim veoma teško da uradiš, a da uradiš analizu pesme i to ti je nažalost veoma veliki problem. Ali to su sve tvoji problemi pa ih reši nije na meni da rešavam tvoje probeme.