justyce4ever
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Znači imam sve njihove strane pesme koje se mogu naći...Na youtube se mogu pronaci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači imam sve njihove strane pesme koje se mogu naći...Na youtube se mogu pronaci...
Kad sam prvi put gledala film,
nadala sam se da se vise pojavljuju.
Magi je tu preslatka,ona se najvise pojavljuje.![]()
Magi je tu lik; radi nesto sa rukama dok svira![]()
Jeste,jesi videla?
Kad sviraju tattoo,ona se celo vreme okrece,
smeje i nesto pokazuje.![]()
Jeste,jesi videla?
Kad sviraju tattoo,ona se celo vreme okrece,
smeje i nesto pokazuje.![]()
Vidis,ti tu zalazis u neka filozofska pitanja,kad pricas kako treba ziveti,jer tu moze
da se kaze,zapravo neki teolozi bi ti rekli:ne zivi telom nego duhom,telo mora da bude podredjeno duhu,imas to ziveti
i stvarno ziveti,u onom najuzvisenom smislu te reci.Isto i sa umiranjem,imas umreti iznutra a kao biti ziv.A kad umres fizicki onda si ti slobodan,to je najveci moguc stepen slobode,kad se oslobodis svog oklopa,i kada si svuda...Sad ja vec odoh
Ljudi moraju da pokusaju da shvate i one druge ljude koji su
drugaciji...
A to sto si rekao da nisu bili dobri,zato sto su umrli u tridesetim i drogirali se,to ne moze da bude istina.![]()
office@malinemo.rsI da...Milunka, jel bi mogla ponovo postaviti e-mail preko kog mogu poruciti knjigu, da ne lutam sad po prethodnim stranicama...?
Unapred zahvalna...![]()
Foliranti - Dum Dum (spot)![]()
http://rapidshare.com/files/94356248/Foliranti_-_EKV_-_Dum_Dum.rar
Nema na you tube-u.
... ono ja ispadam kao neki anti ekv, ja njih obozavam
Sa moje strane npr. - nikad. Ja čak jedva čekam neku kritiku ili negativni komentar, jer mi je čitanje samo i jedino hvalospeva nezdravo.Ko god cita ovaj forum, pomislio bi da smo svi fanatici i ko god dodje sa iole negativnijim stavom ili samo jednom losom recju o clanovima Ekatarine, odmah biva napadnut sa svih strana..![]()
Ne kapiraju se ovde samo negativni komentari, nego se uglavnom na njih reaguje, jer njima dirnes u nesto sto svi tako volimo..
Hvala ti za ovo
Svojevremeno sam bio lud za tom emisijom,a mislim da je emitovana baš u vreme one jezive inflacije...
A kad neko spomene nekoga koga volis u losem kontekstu, nekako mi je prirodno da reagujes i izneses svoj stav koji je verovatno u odbranu istog... Na to sam mislila ovim 'dirne u nesto sto volimo'...